• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

7 Redenen om trouwjurken te gaan passen voor de lol

Gepubliceerd op 1 maart 2023 om 11:39

Trouwjurken passen voor de lol of ook wel Funpassen genoemd.

Je hoort het steeds meer voorbij komen als HET unieke en gezellige uitje om met je vriendinnen of familie te organiseren. Maar waarom wordt is dit uitje zo leuk en in trek? 

We geven jullie 7 redenen waarom je trouwjurken moet gaan passen voor de fun!

 

Laten we beginnen met...

Het meest populairste uitje, het 'vriendinnenuitje'. Vriendinnen zijn overal om je heen of het nu om je bestie gaat of om je hele vriendinnen groep. Vaak wil je toch eens in de zoveel tijd gezellig samenkomen, maar net iets anders ondernemen dan weer de zoveelste keer een lunch in de stad. 

Dan is funpassen echt een super leuk uitje. Jullie genieten van het passen van prachtige jurken en helpen elkaar daarbij gezellig met omkleden. DE perfecte gelegenheid om gezellig bij te kletsen, en elkaar voor het eerst in een trouwjurk te zien!

Jullie persoonlijk adviseur uit ons team zal jullie helpen met advies, en het moment voor jullie vastleggen door leuke foto's van jullie te maken. CHEESE!

Een vriendinnenuitje is natuurlijk een van de populairste redenen om deze activiteit te ondernemen, maar wat staat op plek nummer twee?

Op plek nummer twee staat het 'familieuitje'.

Denk hierbij aan een verrassing voor je zusje, moeder of oma. De oudste dame die bij ons is geweest is 87 jaar, Wow! Dit uitje was voor haar georganiseerd door haar lieve kleindochters. 

Daarbij zien we ook super veel zusjes verschijnen die elkaar deze ervaring cadeau willen geven, denk hierbij aan een zussendag of omdat het gewoon leuk is om elkaar te zien in die geweldige jurken. Ook wordt er op deze manier vaak een moeder - dochter uitje georganiseerd, omdat mam nooit in een echte trouwjurk is getrouwd of omdat ze gewoon helemaal weg is van de prachtige jurken. 

Het is toch super gaaf om jullie 'family time' op deze unieke manier te vieren

Tijd voor de nummer drie uit de lijst

Wat ook echt een reden is om te gaan funpassen, is het oriënteren van verschillende stijlen bruidsjurken voor een een toekomstige bruid.

Doordat we in onze winkel nieuwe collectie bruidsjurken gebruiken voor dit gezellige uitje, wordt er dus op deze manier veel gebruik van gemaakt door toekomstige bruiden. Op deze manier is het een unieke en ontspannen manier om te kijken wat bij ze past.

Het leuke van dit uitje combineren met het oriënteren voor jezelf is, dat je ook echt iedereen mee kan nemen naar de pasafspraak. Hierdoor hoef je niemand teleur te stellen doordat iedereen je heeft zien stralen in een prachtige jurk EN als groot pluspunt heeft deze manier daarbij ook dat als je voor het echt gaat passen, de echte trouwjurk nog steeds een verrassing blijft voor alle andere.

Dus echt een WIN WIN situatie!

Het wordt al steeds duidelijker dat trouwjurken passen voor de lol voor heel veel redenen gedaan kan worden, maar zijn er nog meer redenen waarom je dit uitje zou gaan plannen?

Bij onze nummer drie was te lezen dat sommige bruiden dit al zelf hebben kunnen bedenken. Maar wat als er iemand ze al voor is?!

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een goed feest vooraf, dit kan een avond stappen zijn of een gezellig etentje met je vrienden of familie. Maar sommige vriendinnen of collega's pakken het heeeeel anders aan en plannen deze gezellige activiteit als onderdeel van HET vrijgezellenfeest.

Het is met geen woorden te omschrijven hoe gezellig het is, de bruid wordt in het zonnetje gezet en iedereen is aan het genieten en aan het lachen. Zet de champagne maar alvast koud want het feest gaat beginnen!

Over grote georganiseerde feestjes gesproken, 'teamuitjes' maken ook echt een onderdeel uit van onze 7 redenen lijst.

Er zijn al ontzettend veel groepen voorbij gekomen. Tandartspraktijken, Kapsters, Huisartsen, Familiebedrijven maar ook Hockeyteams of Volleybalteams, en nog zo veel meer groepen die werken in een teamverband.

We merken dat bedrijven of sportverenigingen ook echt op zoek zijn naar een uniek en speciaal uitje. Door dit leuke uitje te organiseren, werk je in teamverband samen door elkaar te helpen bij het aantrekken van de trouwjurken. Op deze manier leert het team elkaar nog beter kennen en werken jullie ook nog op een leuke manier aan de team spirit. 

Is er nog een plekje voor nummer zes in onze lijst?

Naast alle feestjes en gezellige uitjes is er ook een andere manier waarop je dit uitje kan organiseren. Dit valt onder 'dromen waar maken'

Soms komt het helaas ook voor dat er iemand van je geliefde ziek is. En dat het toch mooi is om deze ervaring nog met ze te kunnen delen. Ons team vindt het geweldig om voor deze mensen dromen uit te laten komen en we zullen er dus alles aan doen om deze ervaring onvergetelijk te maken. Tijd om dromen waar te maken.

Nog een andere reden die we zeker niet mogen vergeten is...

Samen met je partner langskomen, misschien is het niet het eerste wat in je op zal komen. Maar het is een leuke reden die ook zeker genoemd moet worden.

Denk hierbij aan samen oriënteren voor jullie bruiloft. Op deze manier komen jullie erachter wat jullie aanspreekt zonder dat de verrassing voor de dag zelf verklapt wordt, aangezien je toch nog een keer voor het 'echt' gaat passen.

Maar als jullie dit uitje niet voor de bruiloft hebben gedaan, waarom niet na jullie bruiloft? Misschien had je graag nog meer trouwfoto's willen hebben. Bij ons fun pas arrangement is het namelijk mogelijk om met de mooiste jurk een buitenshoot te doen met professionele fotograaf. Tijd om jullie huwelijk nog een keertje te vieren met prachtige foto's!

En zo zien we maar dat er ontzettend veel redenen zijn om een uitje in te plannen

Van vriendinnenuitjes of vrijgezellenfeesten tot aan dromen waar maken. Niks is te gek om dit uitje te organiseren.

Tot snel!

Team Nikita Bruidsmode


«