"Uniek en Bloemrijk: Jouw Droomjurk op Maat Gemaakt"

bruidsjurk met bloemen

Bruidsjurken gaan verder dan alleen stof en naden; ze vertellen jouw verhaal. Soms is een bruidsjurk schitterend maar mis je net de details, die voor jouw het verschil maken. Bij Nikita Bruidsmode streven we ernaar unieke momenten te creëren en jouw persoonlijkheid in elk detail vast te leggen. Daarom bieden we de optie om een basis bruidsjurk aan te passen naar jouw wensen, met speciale aandacht voor bloemmotieven en betoverende patronen.

Duurzame Elegantie met een Bloemrijke Twist

Welkom in de wereld waar duurzaam en hip hand in hand gaan, en waar we met trots laten zien dat bewuste keuzes ook persoonlijk, chic en trendy kunnen zijn.

Een Blanco Canvas voor Jouw Creativiteit

Begin met een prachtige tweedehands basis bruidsjurk, wat lijkt op een blanco canvas dat openstaat voor jouw persoonlijke touch. Of je nu kiest voor een subtiel bloemaccent, gedurfde bloemenapplicaties of een delicaat bloemenpatroon op de sleep, de keuze is aan jou. Wij begrijpen dat elke bruid haar eigen stijl heeft, en wij  genieten enorm als een bruid een persoonlijke touch aan de bruidsjurk wil geven. Wij streven ernaar die persoonlijke touch naadloos te verwerken in jouw jurk. Natuurlijk zijn we gebonden aan de beschikbaarheid van stofpatronen, maar we zetten ons in om de beste match voor jou te vinden.

stof applicaties

Jouw Droomjurk, Jouw Verhaal

Bij ons gaat het niet alleen om het kiezen van een jurk. Stap binnen met jouw dromen en ideeën, en stap naar buiten met een bruidsjurk die niet alleen perfect past, maar ook echt jouw droomjurk is.

Iris kwam met haar idee naar Nikita Bruidsmode

Lucy, heeft samen met Iris van A tot Z de trouwjurk besproken, bewerkt en gemaakt tot het haar droomjurk was.

  De oorspronkelijke A-lijn bruidsjurk uit onze tweedehands collectie diende als basis, compleet met kanten mouwen en een lage rug.  Er is ervoor gekozen, om het kanten lijfje volledig te verwijderen en te vervangen door een lijfje dat alleen bestaat uit bloemen, zonder de oorspronkelijke bovenkant. (Deze bovenkant is nog intact en kan gerecycled worden door deze op een andere onderkant te gebruiken.)

  Als eerste stap is de basisjurk nauwkeurig aangepast aan het figuur van Iris, waardoor een perfecte pasvorm is gegarandeerd. Vervolgens zijn alle bloemen afzonderlijk op de jurk geplaatst. Iris is meerdere keren teruggekomen om de positionering van de bloemen en de valling van de takjes in de rok te bepalen. Op deze manier ontwikkelde de bruidsjurk zich stap voor stap naar haar persoonlijke wensen.

  Op de laatste foto is te zien hoe de bruidsjurk volledig is voltooid. Het resultaat is werkelijk prachtig - een unieke, duurzame bruidsjurk die helemaal op maat is gemaakt. Wauw, wat een schitterend eindresultaat!

  Bij deze nog een aantal kleine voorbeelden.

   In de video zie je slechts een aantal opties, maar ze geven je een idee van de overvloed aan opties die beschikbaar zijn.

  Misschien zijn er zelfs teveel opties dat het overweldigend kan zijn. Het is dan verstandig om voorafgaand aan je bezoek al wat voorbereidend werk te doen. Op die manier kun je ons laten zien wat je aanspreekt en welke details je graag terugziet op de jurk.

  Zijn deze mogelijkheden, uitsluitend voor trouwjurken?

  Nee hoor, naast de trouwjurken hebben we ook jumpsuits, losse rokken , losse tops uit de mix and match serie waarbij je er dus ook voor kunt kiezen om een creatieve top, cape, of applicaties kunt laten toevoegen. Op deze manier maak je ook je eigen unieke combinatie met bloemen.

  We verwelkomen graag bruiden die hun bruidsjurk bij ons aanschaffen en streven ernaar om een unieke en gepersonaliseerde touch toe te voegen. Helaas bieden we momenteel geen aanpassingen aan voor jurken die elders zijn gekocht. We kijken er echter naar uit om samen met jou de perfecte bruidsjurk of combinatie te creëren, beginnend met een exemplaar uit onze eigen collectie.

  Kosten van Creativiteit in Jouw Op Maat Gemaakte Trouwjurk"

  Wij streven naar om de perfecte trouwjurk, die volledig aansluit bij je wensen.

  De kosten voor het ontwerpen is afhankelijk van de specifieke verlangens en aanpassingen van de bruid. Wij begrijpen dat elke bruid unieke ideeën en voorkeuren heeft als het gaat om haar droomjurk, en ons doel is om deze wensen te vervullen op een, in het budget passende manier.

  Onze creatieve vakmensen staan klaar om de gewenste aanpassingen te bespreken en samen met jouw te brainstormen over creatieve ideeën. Of het nu gaat om het toevoegen van bloemmotieven, het aanpassen van het silhouet, of het integreren van andere persoonlijke details, elke aanpassing wordt zorgvuldig overwogen en meegenomen in de prijsberekening.

  Aangezien de kosten voor het ontwerpen/ aanpassen afhankelijk zijn van de complexiteit van de veranderingen, en het gebruikte materiaal, overleggen we duidelijk wat de kosten gaan zijn in combinatie met het wensen pakket. Op deze manier zorgen we ervoor dat het uiteindelijke ontwerp niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar ook binnen het vooraf besproken budget blijft.

   

  We kiezen de basis het liefst onder de € 1000,- waardoor je nog een leuk budget hebt om alle  andere wensen verder te kunnen uitvoeren.

  Een prijsindicatie is op voorhand lastig aan te geven omdat het echt afhankelijk is van je extra wensen.  Maar vanaf 1500,- kun je al een gehele unieke trouwjurk bij ons samenstellen.

   

  Ben je ook zo enthousiast!

  Als jij als bruid iets anders en unieks zoekt voor je bruidsjurk, dan is Nikita Bruidsmode de juiste plek voor jou.

  Het lijkt ons enorm leuk om met je de perfecte trouwjurk te gaan samenstellen. Wil je dit in alle rust en ruimte doen, dan adviseren we je om op een doordeweekse dag de afspraak te plannen.

   

  Miranda

  bloemen jurk

   

  #Aangepaste bruidsjurken #bloementrouwjurk #trouwjurkmetbloemen #trouwjurkeninkleur

  #Bloemmotieven in bruidsmode

  #Unieke trouwjurk ontwerpen

  #Bloemenapplicaties trouwjurk

  #Bespoke bruidsjurk

  #Romantische bruidsmode

  #Betekenisvolle bloemen op trouwjurk

  #Bruidsjurk personaliseren met bloemen

  #Custom-made trouwjurk

  #Driedimensionale bloemen op bruidsjurk #Bruidsjurk symboliek

  #Exclusieve trouwjurken met bloemen

  #Bloemrijke trouwmode

  #Ambachtelijke trouwjurkontwerp

  #Persoonlijke details in bruidsjurken

  #Unieke bloemenpatronen op trouwjurk

  #Maatwerk bruidsjurk met betekenisvolle bloemen

  #Trouwjurk vakmanschap