"Relaxed je Pasafspraak doorlopen: Tips en Idee├źn"

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 11:46

 

Bij Nikita Bruidsmode kijken we er naar uit om je te verwelkomen voor een passessie. We begrijpen dat dit een bijzonder moment is en willen ervoor zorgen dat je een geweldige ervaring hebt.

Tijdens de passessie word je begeleid door ons team, dat je persoonlijk advies geeft en helpt bij het vinden van de perfecte bruidsjurk. Of je nu in de outlet wil kijken of in de gehele winkel, wij nemen graag de tijd om naar je wensen en voorkeuren te luisteren, zodat we samen met jouw de jurken kunnen selecteren die bij je stijl passen.

We plannen specifiek een coupeuse voor je in, dus als je graag puur wil oriënteren plan dan eerst een orientatie afspraak.

Je krijgt de mogelijkheid om verschillende stijlen en modellen te passen, zodat je kunt ontdekken welke jurk het beste bij je past. Vergeet geen foto's  te maken zodat je de mooie momenten kunt vastleggen en later kunt terugkijken.

We streven ernaar om de passessie persoonlijk en ontspannen te maken, zodat je in alle rust kunt genieten van het vinden van je droomjurk.

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, staan we altijd klaar om je te helpen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij Nikita Bruidsmode!

 

Met hoeveel personen kan ik komen?

bruidsschoenen
bruid aan zee

Het is jouw speciale dag en het is begrijpelijk dat je wilt dat de mensen om je heen je ondersteunen en een positieve bijdrage leveren aan de sfeer. Het is belangrijk om mensen uit te nodigen die je vertrouwt en waarbij je je op je gemak voelt. Of je nu kiest voor een groot gezelschap of een intiemere bijeenkomst, het belangrijkste is dat je jezelf kunt zijn en kunt genieten van het moment.

Als je het moeilijk vindt om te beslissen hoeveel mensen je wilt meenemen, kun je ook overwegen om de belangrijkste mensen in je leven uit te nodigen. Denk aan je ouders, broers en zussen, beste vrienden of andere naaste familieleden. Deze mensen zullen waarschijnlijk het meest betrokken zijn bij je bruiloft en kunnen je de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

 

Het belangrijkste is dat je je gelukkig en comfortabel voelt met je keuze, ongeacht het aantal mensen dat je besluit mee te nemen. Het gaat erom dat jij en je partner een mooie en onvergetelijke dag hebben die past bij jullie wensen en behoeften.

 

We bieden ook enkele leuke opties om ervoor te zorgen dat iedereen betrokken kan zijn bij jouw trouwjurk keuze en deel kan uitmaken van de bijzondere momenten. Hier zijn twee aanvullende mogelijkheden:

Optie 1:

Heb je veel gasten maar wil je liever eerst met een kleinere groep komen passen om een eerste voorselectie te maken, dan kun je aan het einde van je afspraak je twee favoriete trouwjurken selecteren.

Vervolgens kunnen we een aparte afspraak inplannen voor een keuzemoment waar iedereen er dan bij kan zijn. Op die manier kunnen ze allemaal aanwezig zijn wanneer jij je definitieve keuze maakt.

Echter, voorwaarden zijn van toepassing:

 1. Het keuzemoment moet in dezelfde week plaatsvinden.
 2. We vragen een aanbetaling voor de jurk die op dat moment jouw favoriet is. Zo kunnen we deze apart hangen. Mocht je bij het keuzemoment toch de voorkeur geven aan de andere trouwjurk dan kan dit nog aangepast worden.
 3. De aanbetaling is definitief, wat betekent dat je wel kunt ruilen in onze collectie maar niet kunt annuleren of geld kunt terugvorderen.

Op deze manier kun je dus een keuzemoment maken met iedereen erbij.

We zijn anders niet in staat om specifieke bruidsjurken apart te houden, omdat we dienen als tussenpersoon in de verkoop en alle jurken beschikbaar moeten blijven voor potentiële bruiden.

 

Optie 2: Als je al wel een keuze hebt gemaakt voor jouw droomjurk, bieden we je de mogelijkheid om later nog eens langs te komen om de trouwjurk te showen aan iedereen die je graag wilt betrekken. We kunnen een speciaal moment plannen waarbij je de gekozen trouwjurk kunt laten zien. We maken er een speciaal moment van. Op die manier kunnen ook zij deelgenoot worden van jouw vreugde en kunnen jullie samen het feestje opnieuw beleven.

We willen ervoor zorgen dat iedereen die belangrijk voor je is, op de een of andere manier betrokken kan zijn bij het proces van het kiezen en dragen van jouw trouwjurk. Of je nu een keuzemoment plant met een select gezelschap of later de trouwjurk wilt showen, we staan klaar om jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat iedereen kan meegenieten van deze bijzondere mijlpalen in jouw trouwavontuur.

 

Bij Nikita Bruidsmode streven we ernaar om elke bruid een persoonlijke en prettige ervaring te bieden tijdens de passessie. Om dit te waarborgen, vragen we vriendelijk om vooraf te overleggen als je met meer dan 5 personen wilt komen. Dit kun je eenvoudig doen via WhatsApp.

 

Als je nog vragen hebt of speciale verzoeken wilt bespreken, staan we altijd klaar om je te helpen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij Nikita Bruidsmode!

 

Wat kan ik meenemen of aan denken?

bruid in de zon

Als je bij Nikita Bruidsmode langskomt voor een passessie, zijn er een paar dingen waar je aan kunt denken en wat je kunt meenemen om de ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen:

 1. Ondergoed: Draag bij voorkeur naadloos en nude-kleurig ondergoed. Dit helpt om de bruidsjurken goed te kunnen beoordelen en voorkomt dat de kleur of het patroon van je eigen ondergoed doorschijnt.

 2. BH: We hebben allemaal een persoonlijke voorkeur qua boezem. De ene bruid wil push op terwijl de andere wil minimaliseren. Doe een passende BH aan, zodat je goed ziet hoe je boezem er uit gaat zien als de jurk op je maat zit. wellicht al handig om een NUDE kleur aan te doen, want als je de droomjurk vindt spelden wij meteen de jurk op je maten af. Er zijn ook vele bruidsjurken met open/ lage ruggen waarbij dus geen BH gedragen kan worden. Je draagt dan cups in de bruidsjurk. Tijdens het passen kan het dus voorkomen dat de Cups niet perfect passen, net zoals de rest van de bruidsjurk wordt dit dan later op jouw maten aangepast.
 3. Schoenen: Neem schoenen mee die vergelijkbaar zijn met de hakhoogte die je op je trouwdag wilt dragen. Dit helpt je om een idee te krijgen van hoe de jurk eruit zal zien met de juiste lengte.

 4. Inspiratie: Als je ideeën hebt over de stijl, het ontwerp of bepaalde details die je graag in je trouwjurk wilt zien, breng dan foto's, tijdschriftknipsels of een moodboard mee. Dit kan ons helpen om jouw persoonlijke stijl en voorkeuren beter te begrijpen.

 5. Open geest: Sta open voor verschillende stijlen en pas ook jurken die je misschien niet meteen zou kiezen. Soms kan een jurk verrassend mooi staan, zelfs als het niet de stijl is waar je in eerste instantie aan dacht.

 6. Vertrouwde mensen: Breng een klein gezelschap mee van mensen die je vertrouwt en van wie je eerlijk advies kunt verwachten. Kies mensen die je ondersteunen en helpen bij het nemen van beslissingen, maar houd het aantal beperkt om overweldiging te voorkomen.

 7. Flexibiliteit: Wees bereid om te luisteren naar de expertise en suggesties van de styliste. Ze hebben ervaring en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk die past bij jouw lichaamsvorm en stijlvoorkeuren.

 8. Tijdens het passen van trouwjurken is het niet toegestaan om lipstick of foundation te dragen. Dit is om ervoor te zorgen dat de jurken schoon en onbeschadigd blijven voor alle bruiden. Dank je wel voor je begrip en medewerking!

Onthoud dat het belangrijkste is dat je je comfortabel en op je gemak voelt tijdens de passessie. We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van jouw droomjurk.

 

Het aankleden tijdens de passessie ! Belangrijk

Bij Nikita Bruidsmode begrijpen we dat het aankleden van de bruid een speciaal moment is, vooral tijdens de coronaperiode waarin de situatie wat anders was dan normaal. Daarom hebben we ervoor gekozen dat iemand uit je meegebrachte gezelschap de bruid te laten helpen met het aankleden. Dit heeft geleid tot gezellige en intieme momenten, en daarom hebben we besloten dit zo te laten.

Er zijn vele voordelen om je te laten aankleden door iemand uit je eigen gezelschap.

 1. In de pasruimte vragen we je om alleen in je ondergoed te zijn, zodat je de bruidsjurken goed kunt beoordelen en passen. We begrijpen echter dat het prettig kan zijn om iemand die je goed kent, zoals een vriendin of moeder, bij je te hebben om je te helpen.
 2. Daarnaast kun je dan samen in de paskamer al even een eigen momentje hebben, zonder dat andere de trouwjurk al hebben gezien. Een bijzonder en onvergetelijk moment.
 3. Degene die je aankleed, je mag ook ieder om de beurt je laten aankleden, die oefent al voor de grote dag, dan is deze spanning ook meteen weg.

Ons team zal aanwezig zijn om de jurk goed vast te maken, zodat je een goed idee krijgt van hoe deze eruit ziet wanneer de trouwjurk perfect past. Daarnaast staan we altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de juiste jurk.

 

Belangrijk:

Als je toch liever onze hulp verkiest boven die van iemand uit je eigen gezelschap, laat het ons dan ruim van tevoren weten via het WhatsApp-bericht waarin we je pasafspraak bevestigen. We bekijken dan de mogelijkheden voor die dag.

Op die manier kunnen (indien mogelijk i.v.m. andere bruiden) onze planning aanpassen en ervoor zorgen dat er nog een extra dame beschikbaar is om je te helpen met het aankleden. Zo verloopt alles soepel en krijg je de ondersteuning die je nodig hebt.

 

Heb je geen appje gestuurd, dan gaan we er van uit dat iemand uit je gezelschap je gaat helpen met aankleden.

 

Miranda

Mogen we foto's maken?

 

Natuurlijk! Het is ontzettend leuk om deze bijzondere ervaring vast te leggen.

Vooral wanneer je over de catwalk loopt in je favoriete trouwjurk, is het geweldig om filmpjes en foto's te maken. Je kunt later terugkijken en nogmaals genieten van het keuze moment.

 

Het is daarnaast ook handig om foto's te hebben als referentie, zodat je later nog eens rustig kunt kijken naar de jurken die je hebt geprobeerd.

Echter, we vragen wel om respectvol om te gaan met het maken van foto's. Het is belangrijk om de privacy van andere bruiden en hun jurken te respecteren. We vragen je dan ook om alleen foto's te maken van jou in de trouwjurken en geen andere bruiden of jurken op de achtergrond vast te leggen.

Kortom, ja, je mag foto's maken tijdens de pasafspraak, zolang je rekening houdt met de privacy van andere bruiden en hun jurken.

 

Maak mooie herinneringen die je nooit meer gaat vergeten :)

Hoe lang duurt een pas afspraak?

We hebben een enorm grote collectie aan bruidsjurken voor je klaar hangen.  Iedere bruid krijgt een eigen pas ruimte zodat je in alle rust kunt passen.

Een uurtje of 2 a 3 zijn we gezellig aan het passen.

We reserveren echt deze tijd speciaal voor jouw, en onze dames zullen je alle opties laten zien.

We gaan samen de mooiste trouwjurken uitkiezen , ongeveer 10 trouwjurken om te starten en het passen gaat beginnen.

Tijdens het passen wordt er steeds duidelijker wat jij mooi vind en we hangen deze stijl op jouw rekje er extra bij. We vinden het belangrijk dat je eerst begint met de bruidsjurken die jij zelf hebt bedacht, en daarna vullen wij dit nog aan met bruidsjurken waar je misschien nog nooit aan hebt gedacht.

Laat je verrassen!

Probeer ze allemaal, zodat je ook weet dat je zeker alles hebt geprobeerd maar dat de jurk het gewoon helemaal voor je is.

We begeleiden je, en geven een eerlijk advies vanaf het begin tot aan het bijzondere einde.

Ben jij er klaar voor en loop jij,met je favoriete trouwjurk over onze catwalk? Geniet dan van dit bijzondere moment.

RING THE BELL for a YES!  Wij halen de champagne!

 

Een beleving die je nooit meer gaat vergeten, dat is Nikita Bruidsmode.

 

Annulering van de afspraak

 

Bij Nikita Bruidsmode wordt elke Pasafspraak professioneel begeleid door een Coupeuse. We plannen deze afspraak speciaal incl. Coupeuse tijd voor je in.

Zij zal direct met jou alle mogelijkheden bespreken die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de trouwjurk perfect op jouw lichaam aansluit. Aangezien geen enkele bruidsjurk meteen perfect past, is haar expertise essentieel om de jurk naar jouw wensen aan te passen.

 

Om jouw Pasafspraak zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen, reserveren we een tijdvak van 2 a 3 uur, inclusief de aanwezigheid van de coupeuse. We stellen het zeer op prijs als je ons tijdig informeert mocht de afspraak onverhoopt niet doorgaan of als je elders al een trouwjurk hebt gevonden.

 

Op die manier kunnen we dit tijdvak opnieuw toewijzen aan een andere bruid en zo de beschikbare tijd optimaal benutten.

Bedankt voor je medewerking en begrip!

 

 

Zijn er genoeg trouwjurken in mijn maat?

Of je nu een nieuwe bruidsjurk of een tweedehands trouwjurk past, de pasvorm is nooit perfect. Wel past een tweedehands trouwjurk vaak beter omdat er al natuurlijke vormen in zitten en jij dus beter ziet hoe de jurk komt te zitten.

We weten dat een pasvorm erg belangrijk is, en zullen dan ook d.m.v. klemmen of spelden het model zo goed mogelijk laten zien.

Een passessie bij ons, is altijd, met een coupeuse erbij, zodat je meteen alle wensen met haar kunt bespreken. Zij is dan ook degene die jouw gekozen bruidsjurk geheel op je lichaam gaat aanpassen.

In principe kunnen we 2 maten groter of kleiner maken. Ook heeft elk bruidsmodemerk een andere maatvoering, dus we kijken niet naar maten. Maten zijn maar getallen.

Je kunt dus heel veel bruidsjurken proberen, en de ene zal al beter passen dan de andere. Maar laat je niet verleiden door de pasvorm, elke trouwjurk die goed op je maat is zit lekker en geeft je meteen meer het gevoel dat die mooier is. Maar elke bruidsjurk gaat lekker zitten als die afgestemd is op je figuur.

Iemand uit je gezelschap helpt je met aankleden en wij gaan je adviseren en helpen om de jurk zo perfect mogelijk bij de passessie te laten zien. Zodat je een goed beeld hebt hoe de jurk er uit ziet.

Yes! jij hebt de keuze kunnen maken! Wat nu?

Wat een prachtig moment! Je hebt je droomjurk gevonden, en we hebben dit gevierd met een schitterende fotosessie en bruisende champagne.

Maar dat is nog niet alles...

Nu gaan we de officiële documenten voor de aankoop in orde maken, en we gaan op zoek naar een exact stukje stof dat perfect overeenkomt met de kleur van je jurk. Dit maakt het gemakkelijker voor het selecteren van een blouse of pak voor je partner, het kiezen van je schoenen en zelfs voor de bruidskinderen.

Het op maat maken van je jurk is een speciale service die losstaat van de aankoop. Bij Nikita Bruidsmode hebben we bekwame vakvrouwen die je jurk 100% perfect op maat maken voor jouw lichaam.

 

Als je ervoor kiest om je trouwjurk door ons op maat te laten maken, zal de coupeuse een datum plannen waarop je ruim voor de bruiloft opnieuw langskomt voor een pasbeurt. In de weken voor de bruiloft pas je de jurk thuis nogmaals en als er iets aangepast moet worden, ben je altijd welkom om terug te komen - geen paniek.

We streven ernaar om dit proces efficiënt en milieuvriendelijk te laten verlopen door je een volledige dag te laten komen waarop er aan je trouwjurk kan worden gewerkt. Dit bespaart reistijd en is gunstig voor het milieu.

Meestal plannen we 2 afspraken. De eerste afspraak duurt van 9.30 uur tot 17.00 uur. Indien nodig plannen we een vervolgafspraak voor eventuele details.

Als je een bruidsjurk kiest met veel extra wensen, plannen we mogelijk meerdere afspraken om aan al je behoeften te voldoen.


Tarieven:

Wij hanteren vaste prijzen voor het standaard op maat maken van de bruidsjurk, waarbij 'standaard' betekent dat de jurk volledig op maat wordt gemaakt om perfect aan te sluiten op het lichaam.

Voor alle aanpassingen of wensen die afwijken van de standaard trouwjurk, zoals extra specifieke verzoeken, gelden extra kosten.

 

Zijn de bruidsjurken al gereinigd?

Jazeker! Alle bruidsjurken die bij ons gebracht worden zijn gecontroleerd.

Trouwjurken dienen schoon en onbeschadigd te zijn.  De trouwjurken gaan dus z.g.a.n. de winkel in.

Het verschil met nieuwe trouwjurken is dan ook niet te zien.

 

Sommige bruidsjurken worden heel veel gepast en mocht jij verliefd worden op een trouwjurk, dan beoordelen wij of de jurk nogmaals gereinigd moet worden of niet.

We willen natuurlijk ook dat jij gaat stralen in een perfecte bruidsjurk.

 

 

Neem ik de trouwjurk meteen mee naar huis?

Als je jouw droomjurk bij ons hebt gevonden, dan kun je ervoor kiezen om de jurk bij ons te laten hangen totdat deze op maat wordt gemaakt.

Kies je er voor om de jurk elders op maat te laten maken, wat natuurlijk ook mag, dan gaat de trouwjurk direct met je mee naar huis.

 

 

 

Hoe werkt het met de betalingen?

Wanneer jij helemaal gelukkig bent in je trouwjurk, mag je aan de bel rinkelen voor een enthousiaste "YES!" om dit speciale moment te vieren!

Na de champagne en het maken van talloze foto's gaan we over tot de afronding van je aankoop:

 • We vullen samen een aankoopbon in.
 • We vragen je om de helft van het totaalbedrag te betalen, waarmee de koop officieel gesloten wordt.
 • Kies je er voor om de bruidsjurk elders op maat te laten maken, dan is het een gehele betaling en gaat de jurk mee naar huis.
 • Betaling kan worden gedaan met pin (geen creditcard) of contant.
 • We selecteren een stofstaaltje van de kleuren van je jurk, zodat we de accessoires en de match met je partner perfect kunnen afstemmen.
 • Onze coupeuse zal je gaan afspelden en maakt een briefje  waarop de besproken aanpassingen staan vermeld. Ook plannen jullie meteen een datum voor het verdere op maat maken van je trouwjurk.
 • De bruidsjurk wordt zorgvuldig opgeborgen in een beschermhoes, en wij zullen deze veilig voor je bewaren.

En natuurlijk willen we jouw speciale moment vereeuwigen op onze muur! Je krijgt de gelegenheid om je naam en trouwdatum op onze muur te schrijven, samen met alle andere bruiden die bij ons hun droomjurk hebben gevonden.

Bij ons gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte trouwjurk, maar ook om het creëren van een ervaring die je voor altijd zult koesteren.

 

De arrangementen,moet ik die meteen doorgeven?

Als je graag een warme appeltaartpunt wilt aanbieden aan je gasten, inclusief een vegan optie, laat dit dan minimaal een week van tevoren weten, zodat we de benodigde ingrediënten kunnen inkopen.

Mocht je ter plekke nog besluiten om dit toe te voegen, dan is dit mogelijk, afhankelijk van de beschikbaarheid.

We vragen je vriendelijk om geen eigen eten mee te brengen.

 

Bij binnenkomst in onze bruidsmodezaak starten we altijd met een gratis kopje koffie, thee of cappuccino. Daarnaast staat er altijd een kan met koud water klaar, zodat je jezelf kunt hydrateren tijdens je bezoek.

 

Zodra je je droomjurk hebt gevonden, willen we dit vieren! Daarom bieden we je gratis bubbels aan, met of zonder alcohol, om samen het bijzondere moment te vieren.

Tips:

 

We hopen dat je met deze tips al een beter beeld hebt gekregen van wat je kunt verwachten bij Nikita Bruidsmode. We willen benadrukken dat het belangrijkste is dat je gewoon lekker jezelf bent en dat je de mensen meeneemt die jij graag bij je hebt tijdens deze bijzondere ervaring. Het is jouw moment en we willen dat je er optimaal van geniet!

Bij Nikita Bruidsmode staan we klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomjurk. Of je nu op zoek bent naar een klassieke trouwjurk, een moderne stijl, een bohemian-ibiza look of iets totaal anders, we hebben een prachtige selectie voor je klaar hangen. We bieden een relaxte en gemoedelijke sfeer waarin je je snel op je gemak zult voelen.

Kom langs en ontdek onze collectie trouwjurken, laat je inspireren en geniet van het passen. Ons team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden tijdens deze bijzondere reis naar jouw perfecte bruidsjurk.

We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Nikita Bruidsmode en om samen een onvergetelijke ervaring te creëren!

Of whats app naar 0623545251

Locatie

Bij aankomst zul je merken dat de poort van De Brugse Hoeve ( wij wonen hier ook) gesloten is. Dit kan in eerste instantie verwarrend lijken, omdat je wellicht denkt dat je er niet op kunt rijden. Maar maak je geen zorgen! Er is een bel bij de paal naast de poort. Druk op de bel en de poort zal voor je opengaan, zodat je het erf op kunt rijden en kunt parkeren.

Zodra je uit de auto stapt, loop je in de richting van de wei langs de veranda. Meteen om de hoek zul je de ingang zien. Volg gewoon de aangegeven route en je zult gemakkelijk de ingang vinden.

 

Het is belangrijk om deze informatie ook door te geven aan de personen die met je meekomen, zodat ze op de hoogte zijn van de parkeerprocedure. Op die manier kunnen ze hun auto's bij ons op het terrein parkeren in plaats van bij de buren.

 

Adres:

Nikita Bruidsmode

Bosschebaan 6

5363 SX Velp in Noord Brabant bij Grave

Wil je nog meer lezen over een pasafspraak bij Nikita Bruidsmode

Pasafspraak trouwjurk

Bruidszaak pasafspraak

Afspraak trouwjurk passen

Trouwjurk fitting

Bruidsmode afspraak maken

Bruidswinkel pasafspraak

Bruidsboetiek passessie

Pasafspraak bruidsjurk

Bruidsjurk proberen

Bruidsjurk passen en kiezen

Pasafspraak tweedehands trouwjurken

Tweedehands bruidsjurk passessie

Afspraak tweedehands trouwjurk passen

Tweedehands bruidsjurk fitting

Bruidszaak tweedehands trouwjurken

Tweedehands bruidsmode afspraak maken

Tweedehands bruidswinkel pasafspraak

Pasafspraak vintage trouwjurken

Bruidsboetiek tweedehands trouwjurken

Pasafspraak pre-owned trouwjurken