Bruidsjurk verkopen / Trouwjurk verkopen/ Verkoop je trouwjurk tweedehands trouwjurk verkopen 

met vertrouwen, via onze experts op het gebied van tweedehands en nieuwe trouwjurken. 

De LIVE marktplaats voor bruiden.

bruidsjurk met kanten rug

Verkoop je Trouwjurk via Nikita Bruidsmode trouwjurk verkopen

Trouwjurk- bruidsjurk verkopen?

Verkoop je trouwjurk via ons en ervaar het gemak van onze bemiddeling. We hebben een breed bereik van potentiële kopers die op zoek zijn naar hun droomjurk, en jouw trouwjurk kan precies datgene zijn waar ze naar op zoek zijn.

Bij Nikita Bruidsmode kopen we geen bruidsjurken op of over, maar we bieden een bemiddelingsservice aan voor de verkoop van jouw trouwjurk. Dit betekent dat jouw bruidsjurk gedurende een jaar in onze winkel mag hangen, en wanneer deze verkocht wordt, ontvang je de betaling voor de jurk.

Kort samen gevat

  1.  Je meld de bruidsjurk aan middels een van onze formulieren. Zie onderstaande buttons.
  2. Als een bruidsjurk binnen de laatste 3 jaar is uitgebracht, kan deze worden opgenomen in onze lopende collectie. Indien de jurk ouder is dan 3 jaar, bieden wij de mogelijkheid om deze in onze Barn outlet te verkopen. Als de jurk zelfs ouder is dan 5 jaar, verwelkomen wij graag een donatie van de jurk aan ons.
  3.  Op de aangegeven datum kom je de bruidsjurk brengen, of je zend deze middels een aangetekende zending ons toe. * Als u kiest voor verzenden dan is dit ten alle tijden volledig voor eigen risico.

  4. Wij hangen de bruidsjurk 1 jaar in onze winkel.
  5. Bij verkoop nemen wij contact met je op om het goede nieuws, en om de betaling in orde te maken.
  6. Dit alles bieden wij aan voor de eenmalige inschrijfkosten vanaf 45 euro

Enthousiast?

Denk je erover wie jouw bruidsjurk gaat dragen? Na een prachtige dag hangt jouw trouwjurk weer schoon in de kast. Wat ga je ermee doen? Je kunt ervoor kiezen om je trouwjurk te doneren of te proberen te verkopen.

Het verkopen van je trouwjurk is een grote stap, maar bedenk dat je er iemand heel blij mee kunt maken en tegelijkertijd een bijdrage kunt leveren aan een beter milieu.

Waarom zou je kiezen voor Nikita Bruidsmode? Natuurlijk kun je ook vanuit huis proberen je bruidsjurk te verkopen, maar wil je dat vrouwen bij je thuis komen om jouw mooie jurk te passen? Bovendien zullen ze waarschijnlijk een lagere prijs bieden, en een bruidsjurk zal nooit perfect passen.

Bij Nikita Bruidsmode zijn we er om je te helpen! In onze winkel hangen talloze tweedehands trouwjurken waar vrouwen speciaal vanuit heel Nederland, België en Duitsland naartoe reizen. Bij ons hebben ze de mogelijkheid om verschillende trouwjurken te passen, zodat er volop keuze is. Bovendien kunnen we de bruidsjurk volledig aanpassen aan de wensen en maat van de bruid. Met onze ervaring sinds 2009 in de verkoop van tweedehands bruidsjurken, zijn we de grootste tweedehands trouwwinkel in Nederland. Dankzij onze uitgebreide kennis van de markt kunnen we je uitstekend ondersteunen bij de verkoop van jouw trouwjurk.

We leggen je graag uit hoe het precies werkt.

Enthousiast geworden meld de trouwjurk dan meteen aan.

Meld je bruidsjurk direct aan middels de onderstaande buttons

De kosten:

Bij de verkoop van jouw bruidsjurk hanteren we verschillende pakketten met bijbehorende kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Onze pakketten hebben een looptijd van één jaar.

De pakketkosten zijn dan ook de enige kosten die je zelf hebt!

Wanneer je ervoor kiest om je trouwjurk via ons te verkopen, zorgen wij voor de marketing, het matchen met potentiële kopers en het faciliteren van het verkoopproces. Dit alles zonder extra kosten voor jou.

 

Het jaartermijn loopt van de maand waarin de jurk is ingebracht tot dezelfde maand het daaropvolgende jaar. Tijdens de maand waarin het contract afloopt, bent u verplicht om een actie te kiezen op de actiepagina die wij u zullen toesturen.

Mocht de jurk aan het einde van het jaar niet verkocht zijn, dan kun je deze in de betreffende maand ophalen. We zullen je alleen in de betreffende jaartermijn laten weten wanneer de bruidsjurk verkocht is.

We begrijpen dat het belangrijk is om transparant te zijn over de kosten en de looptijd van het verkoopproces. We willen ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de voorwaarden en dat je duidelijkheid hebt over wat er gebeurt als de jurk niet binnen het jaar verkocht wordt.

Mocht je nog vragen hebben over de kosten, de looptijd of andere aspecten van het verkoopproces, dan staan we klaar om je te helpen. Gelieve gebruik te maken van Whats app.

Onderstaand de jaarpakketten waaruit je kunt kiezen.

 

 

AANMELDEN

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een andere bruid blij maken met jouw bruidsjurk

Toch nog vragen?

Wellicht kun je het antwoord al vinden door de meest gestelde vragen door te nemen.

Ik heb een trouwjurk, kopen jullie deze over?

Nee, wij bemiddelen in de verkoop. Bemiddelen in de verkoop van trouwjurken houdt in dat als je besluit je trouwjurk via ons te verkopen, wij je helpen bij het vinden van een potentiële koper. We zorgen ervoor dat jouw jurk onder de aandacht komt van geïnteresseerde bruiden, maar we kopen de jurken niet zelf. Ons doel is om jou te assisteren bij het succesvol verkopen van je trouwjurk aan iemand die er net zo verliefd op wordt als jij was.

Op de inbrengdagen kan ik niet, kan ik de jurk ook toezenden?

Als je ervoor kiest om ons je trouwjurk toe te sturen, is dat mogelijk, maar is dit volledig op eigen risico. Wij begrijpen dat het verzenden van zo'n waardevol item een zorg kan zijn, daarom raden we aan om bij het verzenden gebruik te maken van betrouwbare verzendmethoden en zorgvuldig de benodigde verpakkingsmaatregelen te nemen.

Hoe werkt het als de trouwjurk is verkocht?

Bij een succesvolle verkoop sturen we een WhatsApp-bericht met de vraag naar het unieke codenummer van de jurk. Na de eerste transactie zal het contract automatisch worden beëindigd.

Hoelang mag mijn trouwjurk in de winkel hangen?

Als je besluit je trouwjurk bij ons te verkopen, bieden we de mogelijkheid dat de jurk gedurende één jaar in onze winkel hangt. Gedurende dit jaar ben jij zelf verantwoordelijk voor de jurk.

Ontvang ik tussentijds bericht of alleen als de bruidsjurk is verkocht?

We laten van ons horen zodra de bruidsjurk verkocht is. Wil je tussentijds de status weten? Stuur ons dan gewoon een berichtje via WhatsApp met jouw unieke codenummer. Zo simpel is het!

Krijg ik ook updates?

We geven alleen updates over de verkoopstatus als je er zelf naar vraagt. Als je gedurende het jaartermijn niets van ons hebt gehoord, betekent dit dat de jurk niet is verkocht. Op dat moment is het aan jou om te beslissen wat je wilt doen, en je bent verplicht dit zelf te regelen via de doorgezonden actiepagina, aan het einde van het jaarcontract.

Op het jaarcontract staat de datum van inbreng, en het contract blijft geldig tot dezelfde maand van het volgende jaar.

Wat als iemand minder wil geven voor de trouwjurk?

 

Het kan voorkomen dat een bruid vraagt of er iets met de prijs kan worden geregeld. In dat geval nemen wij contact met jou op via WhatsApp om dit te bespreken.

 

 

 

Mijn trouwjurk hangt bij jullie maar ik heb zelf een koper.

Het contract duurt een jaar en in die tijd kan de jurk niet worden opgehaald. Als je een koper hebt gevonden, stuur deze dan door, we hanteren dezelfde afgesproken prijs om duidelijkheid te behouden. Mits u het anders heeft aangegeven op onze actiepagina met een prijsverlaging.

Jullie commissie is een vaste commissie?

Onze commissie is min 21% btw, en dit wordt standaard bij elke trouwjurk berekend. Deze commissie dekt onze diensten, waaronder het plannen voor bruiden, administratieve taken, winkelpersoneel en verzekeringen.

Wat zijn de kosten die ik betaal.

Onze kosten voor een volledig jaartermijn beginnen vanaf 45 euro afhankelijk van uw gekozen pakket en of er schade is aan de bruidsjurk. Verder heeft u geen kosten.

Als de trouwjurk snel verkocht wordt, krijg ik dan inschrijfgeld terug.

Indien de trouwjurk snel wordt verkocht, wordt het inschrijfgeld niet teruggestort. De administratieve kosten starten op het moment dat de bruidsjurk bij ons wordt ingebracht.

Hoe bepaal ik de prijs?

Op het inschrijfformulier kunt u hier alles over lezen.

Het komt vaak voor dat we een uitgebreide lijst ontvangen met kosten voor het vermaken en reinigen van de jurk, maar het is belangrijk op te merken dat deze kosten niet worden meeberekend. Zowel de verkopende als de nieuwe bruid hebben te maken met deze bijkomende kosten, die los staan van de waarde van de bruidsjurk. We berekenen de prijs dus enkel van de trouwjurk.

Mijn bruidsjurk heb ik in de sale gekocht maar eigenlijk was deze veel duurder.

Als de bruidsjurk tijdens een sale is gekocht en de normale prijs hoger was, hanteren wij altijd de door u betaalde aanschafwaarde van de jurk als uitgangspunt.

Mijn bruidsjurk is ouder dan 3 jaar maar echt nog trendy

Bij de inbreng beoordelen we de waarde van de bruidsjurk en bepalen in welke rubriek deze het beste past. Dit helpt ons om een passende prijs te bepalen en de jurk op een geschikte plek in de winkel te presenteren.

Hoe zit het met verzekeringen

De bruidsjurk is uw eigendom en valt onder uw eigen verzekering.

Een bruidsjurk kan onder verschillende soorten verzekeringen vallen, afhankelijk van de specifieke situatie. Hier zijn enkele mogelijke verzekeringen waaronder een bruidsjurk zou kunnen vallen:

  1. Inboedelverzekering: In sommige gevallen kan de bruidsjurk gedekt worden door de inboedelverzekering, vooral als deze schade oploopt binnen de eigen woning.

  2. Reisverzekering: Als de bruidsjurk wordt vervoerd voor bijvoorbeeld een bruiloft op een andere locatie, kan een reisverzekering dekking bieden tegen verlies of beschadiging.

  3. Specifieke bruidsverzekering: Er zijn ook speciale bruidsverzekeringen beschikbaar die specifiek gericht zijn op de kosten en problemen die kunnen ontstaan rondom een bruiloft, inclusief de bruidsjurk.

Het is essentieel om de polisvoorwaarden van de gekozen verzekering te controleren en indien nodig aanvullende dekkingen af te sluiten om ervoor te zorgen dat de bruidsjurk op de gewenste manier verzekerd is.

Wist u dat een bruidsjurk na aankoop al 50% is afgeschreven en na 1 jaar al helemaal is afgeschreven volgens de verzekering. ( bron: google zoekterm afschrijving bruidskleding verzekering)

 

 

Wat gebeurt er na 1 jaar?

Na een jaar loopt het contract af, en het is aan de klant om een actie te kiezen. U ontvangt na plaatsing op de website het contract digitaal met daarbij een link naar de actie pagina. Op deze pagina kunt u dan een optie kiezen in het lopende termijn zoals de prijs verlagen. Aan het einde van uw jaartermijn maakt u een keuze, wat u dan wenst te doen.

Wij nemen geen contact met u op na het verstrijken van het jaartermijn. Als er geen actie wordt ondernomen, wordt de bruidsjurk uit de verkoop gehaald. *Houd er rekening mee dat dit extra opslagkosten met zich meebrengt.

Alle details en voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden op het inschrijfformulier.

 

Mijn trouwjurk is niet helemaal schoon geworden en heeft schade

Bij de inbreng van een bruidsjurk kunnen we beoordelen of eventuele schade of vlekken nog hersteld kunnen worden. Houd er rekening mee dat de kosten voor dergelijke reparaties te allen tijde voor uw rekening komen.

Waarom is mijn mooie trouwjurk niet verkocht.

Dit kan diverse redenen hebben, waaronder de belangrijkste persoonlijke smaak. Iedere bruid heeft unieke voorkeuren en wat voor de een perfect is, past wellicht niet bij de smaak van een ander.

Het kan zijn dat de stijl en design niet volledig aansluiten bij de huidige vraag.

De prijs te hoog in de markt in vergelijking met andere bruidsjurken in dezelfde stijl.

De lengte kan ook een rol spelen, dat is de moeilijkste aanpassing en niet altijd te realiseren.

Hoe weet ik hoe het met de verkoop gaat?

Je kunt op de hoogte blijven van de verkoopstatus door ons een bericht te sturen via WhatsApp met het unieke codenummer van de bruidsjurk. Wij zullen je dan voorzien van de meest actuele informatie.

Waarom zie ik mijn trouwjurk niet op de website.

Als je jouw trouwjurk niet op de website ziet, kan het zijn dat je het  hebt gekozen voor een pakket zonder online vermelding. Kan het zijn dat er nog foto's moeten worden genomen. Probeer het unieke codenummer in de zoekbalk in te voeren; als de jurk nog steeds niet verschijnt, is het mogelijk dat de foto's nog niet zijn toegevoegd.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen met het unieke codenummer, en we zullen ons best doen om je te assisteren."

Mag ik jullie foto's gebruiken?

Nee, het is niet toegestaan om de door ons gemaakte foto's te gebruiken voor eigen gebruik.

 

Mag ik mijn trouwjurk ook op andere platformen te koop aanbieden?

Ja, het is toegestaan om jouw trouwjurk op andere platformen aan te bieden, op voorwaarde dat dezelfde prijs wordt gehanteerd en dat je klanten naar ons doorverwijst. Dit helpt om verwarring te voorkomen en zorgt voor een soepele afhandeling van de verkoop. Als je verdere vragen hebt, staan we klaar om je te assisteren."

Let op: binnen het lopende termijn is het niet toegestaan om de jurk elders te verkopen en deze vervolgens bij ons op te halen. Dank voor je begrip.

Hier vind je mogelijk alle antwoorden op je vragen. Het kan handig zijn om deze informatie te bekijken voordat je contact met ons opneemt. We proberen de meest voorkomende vragen op deze pagina te beantwoorden om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We waarderen uw interesse en begrijpen dat u wellicht de voorkeur geeft aan telefonisch contact om al uw vragen te stellen. Echter lukt ons dit niet omdat we ook de gehele dag in gesprek zijn met andere klanten.

We willen ervoor zorgen dat u de benodigde informatie ontvangt, en daarom hebben we alle relevante gegevens beschikbaar gemaakt op deze pagina's.

We raden u aan om deze informatie door te nemen, omdat het u mogelijk in staat stelt om uw vragen te beantwoorden. Als u nog steeds hulp nodig heeft na het raadplegen van deze bronnen, kunt u ons een e-mail sturen met uw specifieke vragen, en we zullen ons best doen om zo snel mogelijk te reageren.

Adres

Nikita Bruidsmode

Bosschebaan 6

5363SX Velp NB ( land van Cuijk)

Tweedehands trouwjurk verkopen

Trouwjurk te koop

Bruidsjurk verkopen

Verkoop trouwjurk

Trouwjurk tweedehands aanbieden

Bruidsjurk doorverkopen

Gebruikte trouwjurk te koop

Verkoop bruidsjurk online

Trouwjurk marktplaats

Verkopen trouwjurk maat 36-38-40-42-44-46-48-50-52-54-56-58-60

Trouwjurk te koop

Tweedehands trouwjurk te koop

Verkoop trouwjurk

Bruidsjurk te koop

Trouwjurk verkopen

Gebruikte trouwjurk te koop

Trouwjurk in de verkoop

Trouwjurk aangeboden

Verkoop mijn trouwjurk

Trouwjurk verkopen brabant