• * Preloved is Hip en Mileubewust
 • Waarom zou je meer betalen
 • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
 • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
 • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Trouwjurk verkopen dat doe je eenvoudig met Nikita Bruidsmode. 10 jaar ervaring en de grootste in Nederland

Verkoop je Trouwjurk via Nikita Bruidsmode

 

Bij Nikita Bruidsmode kopen we geen bruidsjurken op of over, maar we bieden een bemiddelingsservice aan voor de verkoop van jouw trouwjurk. Dit betekent dat jouw bruidsjurk gedurende een jaar in onze winkel mag hangen, en wanneer deze verkocht wordt, ontvang je de betaling voor de jurk.

Denk je erover wie jouw bruidsjurk gaat dragen? Na een prachtige dag hangt jouw trouwjurk weer schoon in de kast. Wat ga je ermee doen? Je kunt ervoor kiezen om je trouwjurk te doneren of te proberen te verkopen.

Het verkopen van je trouwjurk is een grote stap, maar bedenk dat je er iemand heel blij mee kunt maken en tegelijkertijd een bijdrage kunt leveren aan een beter milieu.

Waarom zou je kiezen voor Nikita Bruidsmode? Natuurlijk kun je ook vanuit huis proberen je bruidsjurk te verkopen, maar wil je dat vrouwen bij je thuis komen om jouw mooie jurk te passen? Bovendien zullen ze waarschijnlijk een lagere prijs bieden, en een bruidsjurk zal nooit perfect passen.

Bij Nikita Bruidsmode zijn we er om je te helpen! In onze winkel hangen talloze tweedehands trouwjurken waar vrouwen speciaal vanuit heel Nederland, België en Duitsland naartoe reizen. Bij ons hebben ze de mogelijkheid om verschillende trouwjurken te passen, zodat er volop keuze is. Bovendien kunnen we de bruidsjurk volledig aanpassen aan de wensen en maat van de bruid. Met onze ervaring sinds 2009 in de verkoop van tweedehands bruidsjurken, zijn we de grootste tweedehands trouwwinkel in Nederland. Dankzij onze uitgebreide kennis van de markt kunnen we je uitstekend ondersteunen bij de verkoop van jouw trouwjurk.

 

Hoewel we veel bruiden hebben en een grote keuze aan trouwjurken, kunnen we nooit garanties geven voor verkoop. Uiteindelijk is het de bruid die jouw trouwjurk kiest of niet. We moedigen je echter aan om het te proberen. Wie weet vindt een bruid precies de jurk waar ze naar op zoek is in jouw aanbod.

Wanneer kun je een bruidsjurk aanmelden voor verkoop?

Om ervoor te zorgen dat je bruidsjurk in onze verkoopcollectie wordt opgenomen, moeten we voldoen aan bepaalde criteria. Hier zijn de criteria die we hanteren:

 1. De bruidsjurk mag niet ouder zijn dan 3 jaar vanaf het huidige collectiejaar. Als je jurk wel ouder is, kun je deze aanbieden in onze Barn Outlet of aan ons doneren. De bruidsjurk moet nog steeds verkoopbaar zijn qua stijl en trend, zodat we een nieuwe bruid blij kunnen maken met deze trouwjurk. Uitgezonderd zijn de bruidsjurken die ter donatie worden aangeboden.

 2. We accepteren nieuwe, ongedragen bruidsjurken met een minimale waarde van €1200,- exclusief accessoires.

 3. Gedragen bruidsjurken moeten een nieuwwaarde hebben van minimaal €1200,- exclusief accessoires, aanpassingen en stomen. Dit geldt alleen voor de bruidsjurk zelf.

 4. Als je bruidsjurk bij Nikita Bruidsmode is gekocht voor een bedrag vanaf €1100,-, nemen we deze graag op in onze verkoopcollectie.

 5. De bruidsjurken mogen niet al te zeer beschadigd zijn en moeten bij ons gerepareerd kunnen worden. De kosten hiervoor zijn voor jouw rekening.

 6. We geven de voorkeur aan bruidsjurken van bekende bruidsmerken. Als de jurk geen merk heeft maar wel een waarde van minimaal €1000,-, kun je de jurk aanmelden voor de Barn Outlet.

 7. Je moet kunnen aantonen dat de bruidsjurk is aangeschaft, bijvoorbeeld met een aankoopbon of ander bewijs.

 

Als je bruidsjurk aan deze criteria voldoet, feliciteren we je! Je kunt de bruidsjurk aanmelden voor verkoop via Nikita Bruidsmode.

De kosten:

Bij de verkoop van jouw bruidsjurk hanteren we verschillende pakketten met bijbehorende kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Onze pakketten hebben een looptijd van één jaar.

Het jaartermijn loopt van de maand waarin de jurk is ingebracht tot dezelfde maand het daaropvolgende jaar. Tijdens de maand waarin het contract afloopt, bent u verplicht om een actie te kiezen op de actiepagina die wij u zullen toesturen.

Mocht de jurk aan het einde van het jaar niet verkocht zijn, dan kun je deze in de betreffende maand ophalen. We zullen je alleen in de betreffende jaartermijn laten weten wanneer de bruidsjurk verkocht is.

We begrijpen dat het belangrijk is om transparant te zijn over de kosten en de looptijd van het verkoopproces. We willen ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de voorwaarden en dat je duidelijkheid hebt over wat er gebeurt als de jurk niet binnen het jaar verkocht wordt.

Mocht je nog vragen hebben over de kosten, de looptijd of andere aspecten van het verkoopproces, dan staan we klaar om je te helpen. Gelieve gebruik te maken van Whats app.

Onderstaand de jaarpakketten waaruit je kunt kiezen.

 

 

AANMELDEN

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een andere bruid blij maken met jouw bruidsjurk

 

Toch nog vragen?

Als je nog vragen hebt, raden we je aan om de pagina met de meest gestelde vragen door te lezen. Hier vind je mogelijk antwoorden op je vragen. Het kan handig zijn om deze informatie te bekijken voordat je contact met ons opneemt. We proberen de meest voorkomende vragen op deze pagina te beantwoorden om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

trouwjurk doneren, trouwjurk verkopen tres chic, trouwpak verkopen, trouwjurk doneren 2020, hippe trouwjurken, goedkope boho trouwjurk, goedkope trouwjurken rotterdam, trouwjurk verkopen marktplaats, trouwjurken plaza, bruidsjurken groothandel, wed my dress, tweedehands trouwjurk, trouwjurk stomen, trouwjurk minima, trouwjurk verkopen noord brabant