• Tweedehands trouwjurken zijn Hip!
  • Waarom zou je meer betalen
  • Nieuwe en unieke bruidsjurken
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • We werken op afspraak zodat jij de ruimte hebt om in alle rust te passen.

Bruidsjurk verkopen / Trouwjurk verkopen/ Verkoop je trouwjurk tweedehands trouwjurk verkopen 

met vertrouwen, via onze experts op het gebied van tweedehands en nieuwe trouwjurken. 

De LIVE marktplaats voor bruiden.

bruidsjurk met kanten rug

Verkoop je Trouwjurk via Nikita Bruidsmode

Trouwjurk- bruidsjurk verkopen?

Verkoop je trouwjurk via ons en ervaar het gemak van onze bemiddeling. We hebben een breed bereik van potentiële kopers die op zoek zijn naar hun droomjurk, en jouw trouwjurk kan precies datgene zijn waar ze naar op zoek zijn.

Bij Nikita Bruidsmode kopen we geen bruidsjurken op of over, maar we bieden een bemiddelingsservice aan voor de verkoop van jouw trouwjurk. Dit betekent dat jouw bruidsjurk gedurende een jaar in onze winkel mag hangen, en wanneer deze verkocht wordt, ontvang je de betaling voor de jurk.

Kort samen gevat

  1.  Je meld de bruidsjurk aan middels een van onze formulieren. Zie onderstaande buttons.
  2.  Op de aangegeven datum kom je de bruidsjurk brengen, of je zend deze middels een aangetekende zending ons toe.
  3. Wij hangen de bruidsjurk 1 jaar in onze winkel.
  4. Bij verkoop nemen wij contact met je op om het goede nieuws, en om de betaling in orde te maken.
  5. Dit alles bieden wij aan voor de eenmalige inschrijfkosten vanaf 45 euro

Enthousiast?

Denk je erover wie jouw bruidsjurk gaat dragen? Na een prachtige dag hangt jouw trouwjurk weer schoon in de kast. Wat ga je ermee doen? Je kunt ervoor kiezen om je trouwjurk te doneren of te proberen te verkopen.

Het verkopen van je trouwjurk is een grote stap, maar bedenk dat je er iemand heel blij mee kunt maken en tegelijkertijd een bijdrage kunt leveren aan een beter milieu.

Waarom zou je kiezen voor Nikita Bruidsmode? Natuurlijk kun je ook vanuit huis proberen je bruidsjurk te verkopen, maar wil je dat vrouwen bij je thuis komen om jouw mooie jurk te passen? Bovendien zullen ze waarschijnlijk een lagere prijs bieden, en een bruidsjurk zal nooit perfect passen.

Bij Nikita Bruidsmode zijn we er om je te helpen! In onze winkel hangen talloze tweedehands trouwjurken waar vrouwen speciaal vanuit heel Nederland, België en Duitsland naartoe reizen. Bij ons hebben ze de mogelijkheid om verschillende trouwjurken te passen, zodat er volop keuze is. Bovendien kunnen we de bruidsjurk volledig aanpassen aan de wensen en maat van de bruid. Met onze ervaring sinds 2009 in de verkoop van tweedehands bruidsjurken, zijn we de grootste tweedehands trouwwinkel in Nederland. Dankzij onze uitgebreide kennis van de markt kunnen we je uitstekend ondersteunen bij de verkoop van jouw trouwjurk.

We leggen je graag uit hoe het precies werkt.

Enthousiast geworden meld de trouwjurk dan meteen aan.

Meld je bruidsjurk direct aan middels de onderstaande buttons

De kosten:

Bij de verkoop van jouw bruidsjurk hanteren we verschillende pakketten met bijbehorende kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Onze pakketten hebben een looptijd van één jaar.

De pakketkosten zijn dan ook de enige kosten die je zelf hebt!

Wanneer je ervoor kiest om je trouwjurk via ons te verkopen, zorgen wij voor de marketing, het matchen met potentiële kopers en het faciliteren van het verkoopproces. Dit alles zonder extra kosten voor jou.

 

Het jaartermijn loopt van de maand waarin de jurk is ingebracht tot dezelfde maand het daaropvolgende jaar. Tijdens de maand waarin het contract afloopt, bent u verplicht om een actie te kiezen op de actiepagina die wij u zullen toesturen.

Mocht de jurk aan het einde van het jaar niet verkocht zijn, dan kun je deze in de betreffende maand ophalen. We zullen je alleen in de betreffende jaartermijn laten weten wanneer de bruidsjurk verkocht is.

We begrijpen dat het belangrijk is om transparant te zijn over de kosten en de looptijd van het verkoopproces. We willen ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de voorwaarden en dat je duidelijkheid hebt over wat er gebeurt als de jurk niet binnen het jaar verkocht wordt.

Mocht je nog vragen hebben over de kosten, de looptijd of andere aspecten van het verkoopproces, dan staan we klaar om je te helpen. Gelieve gebruik te maken van Whats app.

Onderstaand de jaarpakketten waaruit je kunt kiezen.

 

 

AANMELDEN

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een andere bruid blij maken met jouw bruidsjurk

Toch nog vragen?

Als je nog vragen hebt, raden we je aan om even het aanmeldformulier door te lezen of op de pagina met de

Hier vind je mogelijk alle antwoorden op je vragen. Het kan handig zijn om deze informatie te bekijken voordat je contact met ons opneemt. We proberen de meest voorkomende vragen op deze pagina te beantwoorden om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We waarderen uw interesse en begrijpen dat u wellicht de voorkeur geeft aan telefonisch contact om al uw vragen te stellen. Echter lukt ons dit niet omdat we ook de gehele dag in gesprek zijn met andere klanten.

We willen ervoor zorgen dat u de benodigde informatie ontvangt, en daarom hebben we alle relevante gegevens beschikbaar gemaakt op deze pagina's. Hier vindt u uitgebreide informatie en antwoorden op veelgestelde vragen die u mogelijk heeft.

We raden u aan om deze informatie door te nemen, omdat het u mogelijk in staat stelt om uw vragen te beantwoorden. Als u nog steeds hulp nodig heeft na het raadplegen van deze bronnen, kunt u ons een e-mail sturen met uw specifieke vragen, en we zullen ons best doen om zo snel mogelijk te reageren.

Adres

Nikita Bruidsmode

Bosschebaan 6

5363SX Velp NB ( land van Cuijk)

Tweedehands trouwjurk verkopen

Trouwjurk te koop

Bruidsjurk verkopen

Verkoop trouwjurk

Trouwjurk tweedehands aanbieden

Bruidsjurk doorverkopen

Gebruikte trouwjurk te koop

Verkoop bruidsjurk online

Trouwjurk marktplaats

Verkopen trouwjurk maat 36-38-40-42-44-46-48-50-52-54-56-58-60

Trouwjurk te koop

Tweedehands trouwjurk te koop

Verkoop trouwjurk

Bruidsjurk te koop

Trouwjurk verkopen

Gebruikte trouwjurk te koop

Trouwjurk in de verkoop

Trouwjurk aangeboden

Verkoop mijn trouwjurk

Trouwjurk verkopen brabant