Duurzaam Trouwen

 

Eindelijk! We zijn ontzettend blij met de ontwikkelingen die zich hebben voorgedaan op het gebied van tweedehands bruidsmode. Toen we Nikita Bruidsmode in 2009 oprichtten, spraken mensen me aan met opmerkingen als

"Heb jij zo'n tweedehands winkeltje?" En ik antwoordde vol trots: "Ja, inderdaad!" Ik wist dat er iets moois in het verschiet lag.

Nu, vele jaren later, zien we dat mensen BEWUST kiezen voor een tweedehands - Preloved bruidsjurk. Waarom?

We worden ons steeds meer bewust van het feit dat het eigenlijk zonde is om luxe stoffen slechts eenmaal te gebruiken. We dragen gewone kleding herhaaldelijk, dus waarom zou een bruidsjurk slechts eenmalig mogen schitteren? Dat klinkt eigenlijk heel vreemd.

Daarbij komt het prijskaartje van een nieuwe bruidsjurk, wat voor velen een behoorlijke domper kan zijn.

Natuurlijk willen bruiden er nog steeds prachtig en speciaal uitzien op hun grote dag. Maar is het dan de juiste keuze om een goedkope bruidsjurk van €25 te kopen bij een webshop zoals AliExpress, die helaas vaak van mindere kwaliteit is? Gelukkig zien we steeds meer mensen kiezen voor een eenmaal gedragen - preloved bruidsjurk waar niets aan te zien is.

Wij hopen van harte dat deze bewuste keuze voor duurzaamheid en stijl zich voortzet, want een bruidsjurk verdient het om nogmaals te schitteren op de meest bijzondere dag van je leven.

Mooie momenten

Gelukkig zien we dat veel bruiden stralen in een Preloved bruidsjurk, en dit gaat gepaard met een prachtige ervaring.

Bruiden vinden het geweldig om te bedenken dat iemand anders al een mooie dag in dezelfde jurk heeft beleefd, en dat de jurk nu een nieuwe betekenis krijgt voor hun eigen speciale dag. Het is een dubbele vreugde, zowel voor de bruid als voor de vorige eigenaresse, die inmiddels is getrouwd.

De pasvorm van deze jurken is vaak al veel beter omdat ze al zijn gedragen en zich hebben gevormd naar vrouwelijke lichaamscontouren. Hierdoor kunnen bruiden veel beter inschatten hoe de jurk zal zitten. De variatie in ons aanbod is ook een groot pluspunt; bruiden kunnen verschillende stijlen proberen en vinden vaak precies wat ze zoeken.

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over stress, want de bruidsjurken zijn direct beschikbaar en kunnen perfect op je lichaam worden aangepast. Het gevoel van besparen is ook geweldig, omdat je soms tot wel 50% korting kunt krijgen op een prachtige bruidsjurk. Dit betekent dat je geld overhoudt voor andere leuke dingen.

 

Onze aangeleverde bruidsjurken zijn afkomstig van gerenommeerde merken en hebben een waarde van meer dan 1000 euro. Ze zijn maximaal drie jaar oud, schoon gereinigd en vertonen geen schade. Kortom, het kiezen voor een Preloved bruidsjurk biedt tal van voordelen, waaronder duurzaamheid, een breed scala aan opties, een stressvrije winkelervaring en, natuurlijk, aanzienlijke kostenbesparingen. Het is werkelijk een geweldige ervaring om deel uit te maken van deze bijzondere trend!

 

Ook nieuwe bruidsjurken

Ja, bij ons bieden we ook nieuwe bruidsjurken aan. Dit is een bewuste keuze omdat soms bruiden (en hun moeders) nog steeds denken dat tweedehands jurken oud, rommelig of van kringloopkwaliteit zijn.

We hebben er daarom voor gekozen om nieuwe bruidsjurken van exclusieve merken aan te bieden, waar bruiden vaak naar kijken op piniterest. Wanneer ze onze winkel binnenstappen, worden ze begroet door een schat aan prachtige bruidsjurken, en vaak horen we enthousiaste reacties zoals "Deze is mooi... en die ook!"

Maar dan komt de onthulling dat sommige van deze jurken tweedehands zijn. En de reactie die we vaak horen is: "Oh, maar dat is helemaal niet erg!" En dat is absoluut prachtig!

Het bewijst dat de perceptie van tweedehands bruidsjurken aan het veranderen is en dat bruiden steeds meer openstaan voor duurzame en kosteneffectieve keuzes, zolang de jurken maar van hoge kwaliteit en stijlvol zijn. Bij ons kunnen bruiden nu genieten van zowel nieuwe als tweedehands opties, en dat maakt onze collectie nog specialer!

Onze nieuwe bruidsjurken bestellen we uit voorraad van de leverancieren worden dus niet extra geproduceerd. Als bruid kies je dan ook de nieuwe trouwjurk die in de winkel hangt. Deze passen we dan aan op je maat.

 

Slogan

 

Bij Nikita Bruidsmode hebben we al jaren de leus gehanteerd: "een tweedehands trouwjurk! Waarom niet?"

En nu luidt al 10 jaar onze slogan: "Laat je verrassen bij Nikita Bruidsmode."

En geloof ons, je zult absoluut verrast worden. Allereerst door de prachtige locatie van onze winkel en ten tweede door de enorme verscheidenheid aan bruidsjurken die we in huis hebben.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, en onze witte hoeve past perfect bij het concept van tweedehands trouwjurken. Een duurzame bruiloft is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook budgetvriendelijk.

Dus, ben je nieuwsgierig naar het idee van een tweedehands bruidsjurk? Plan dan een pasafspraak en beleef het zelf! Je zult versteld staan van de prachtige opties die we te bieden hebben en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan duurzaamheid.

 

 

#duurzaamtrouwen #tweedehands trouwjurk  # tweedehands bruidsjurk #duurzaambedrijf #groen #naturelover #bruidsjurken #trouwen #sustainable #duurzaam