• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

tweedehands trouwjurk kopen voor weinig geld, goedkoop trouwen

Ben je op zoek naar een prachtige trouwjurk voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een ruime selectie aan eenmaal gedragen bruidsjurken, oftewel preloved trouwjurken. Als bemiddelaar in de verkoop verzamelen wij deze mooie jurken, zodat jij ze allemaal op één plek kunt passen.

Op onze website vind je steeds de nieuwste aanvullingen, dus blijf regelmatig kijken voor het nieuwste aanbod. Bij elke jurk vermelden we de nieuwprijs exclusief vermaken en accessoires, zodat je het prijsvoordeel goed kunt zien.

Bij Nikita Bruidsmode geloven we in de kracht van bruiden die bruiden helpen. Daarom bieden we deze prachtige bruidsjurken aan, met liefde gedragen op een trouwdag en nu klaar om een nieuwe bruid gelukkig te maken.

Met bijna 1000 jurken op voorraad hoef je je geen zorgen te maken over lange levertijden. Je kunt bij ons rustig en stressvrij jouw perfecte trouwjurk uitzoeken. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je straalt op je grote dag.

 

De laatste binnengekomen bruidsjurken

In het zonnetje!

Trouwjurken kopen, bruidsjurk kopen, trouwjurk passen, pasafspraak, passen, trouweninbrabant, trouweningelderland,tweedehands trouwjurk, plussize, trouwjurkmaat44, bruiloft, ikgatrouwen, goedkooptrouwen, coronabruiloft, trouwenmetcorona

Blog

Verbouw je trouwjurk

We merken dat vele bruiden een bruidsjurk wel mooi vinden maar..... en dat maar is net het stukje waar je als bruid niet mee wil rondlopen en dus denkt het is een mooie bruidsjurk maar net niet DE trouwjurk.Soms kun je zelfs het gevoel krijgen dat je een bruidsjurk zoekt die gewoon weg niet bestaat.Nogmaals kijk je op Pinterest, en ja daar staan dan ook vaak bruidsjurken die hier in Nederland niet verkrijgbaar zijn, of wel verkrijgbaar maar dan voor duizenden euro'sWe luisteren altijd goed naar onze bruiden en hebben dan ook vaak de oplossing voor het stukje Maar....

Lees meer »