vip pasafspraak

 

Een "VIP Pasafspraak" wordt vaak gepromoot als een exclusieve ervaring voor bruiden. Echter...

Bij ons geloven we dat elke bruid een VIP is en recht heeft op een onvergetelijke voorbereiding voor haar grote dag. Daarom hanteren wij deze term niet. We bieden standaard een hoogwaardige service zonder extra kosten.

Bij Nikita Bruidsmode ontvangt elke bruid alle gastvrijheid en service die ze verdient.

 

We maken geen verschil, behalve in de prijs :)

 

bruid op bank

Welkom bij Nikita Bruidsmode

Bij Nikita Bruidsmode word je standaard verwelkomd met een keuze uit koffie, thee of cappuccino. Als extraatje kun je vooraf aangeven of je wilt genieten van een heerlijk stuk appeltaart, zelfs vegan, met slagroom erbij. Een fantastische start van je pasafspraak.

Je neemt plaats in je eigen ruime pasruimte. Voor ons is elke bruid al bijzonder, daarom zorgen we ervoor dat iedereen voldoende ruimte heeft om hun gezelschap mee te nemen. In deze persoonlijke ruimte kun je in alle rust genieten van de trouwjurken en de aanwezigheid van je gasten.

Onze pasafspraken zijn ruim gepland, zo'n 2,5 tot 3 uur, zodat je alle tijd hebt om op je gemak te genieten en te verkennen.

We zijn benieuwd naar jouw verhaal over de grote dag. Misschien heb je al een locatie in gedachten of een specifieke sfeer die je wilt creëren. Misschien heb je helemaal geen idee, en dat is ook prima. Je komt immers passen om te zien wat er bij jouw past.

Het is voor ons een plezier om samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte trouwjurk die past bij deze bijzondere gelegenheid.

 

Laat je verrassen!

Budget en tweedehands of uit voorraad.

 

e willen je graag beschermen als bruid, want de keuze is enorm en er is veel te koop. Misschien heb je al nagedacht over je budget en of je een tweedehands trouwjurk wilt of een *pasmodel uit voorraad.

*Uitleg: Een pasmodel uit voorraad is een bruidsjurk die we uit de voorraad van een leverancier hebben gekocht. Deze zijn dus al geproduceerd en worden niet nieuw nabesteld. Het is dan een winkel pasmodel die nog niet gedragen is maar al wel geproduceerd.

 

Het is voor ons essentieel om te weten in welke prijsklasse je zoekt, want het is belangrijk dat je verliefd wordt op een bruidsjurk die binnen je budget past. Een tip: pas geen jurken waarvan je zeker weet dat ze boven je budget liggen, ook al worden ze aangeboden door iemand uit je gezelschap. Het zou teleurstellend zijn als je verliefd wordt op een jurk die buiten je budget valt.

Transparantie staat bij ons voorop. Ons advies is om eerst de jurken te bekijken die binnen je budget vallen voordat je verder gaat. Onze prijsrange omvat jurken tot €1000,-, €1250,-, €1500,- en een kleinere selectie die daarboven valt. Houd er rekening mee dat elke bruidsjurk aanpassingen kan vereisen, dus neem deze kosten ook mee in je budget.

Zodra we je budget en voorkeur weten (tweedehands, pasmodel, pre-owned, maakt niet uit), helpen we je graag door onze winkel. We maken je wegwijs in de jurken die passen bij jouw wensen en budget.

persoonlijke pasafspraak

We gaan bruidsjurken uitzoeken.

Nadat we wat gedronken hebben, gaan we samen met jou en, als het mogelijk is,ook met je gezelschap langs de rekken om te bekijken welke jurken je graag zou willen passen.

We laten altijd eerst de bruid zelf kijken met haar gezelschap. Dit is zo leuk , want in welke trouwjurk zou je zus -moeder of oma je graag zien. Natuurlijk stellen wij ook diverse bruidsjurken voor, maar we beginnen eerst met wat jij in gedachten hebt. Naarmate we verder gaan met het selecteren, merken we vaak dat er wat meer variatie ontstaat. We kunnen dan ook andere bruidsjurken voorstellen die wellicht leuk zijn om te proberen.

In eerste instantie kies je ongeveer 10 tot 15 trouwjurken uit om mee te beginnen. Tijdens het passen zullen we zien of we een heel andere richting opgaan of dat je selectie al de juiste bruidsjurken bevat.

 

"Begeleidend Advies, Zonder de Leiding over te Nemen"

We nemen de tijd om verschillende bruidsjurken te passen en delen graag waarom de ene trouwjurk geweldig staat en de andere minder flatteus kan zijn. We laten je zien welke mogelijkheden er zijn om de bruidsjurk aan te passen en hoe deze speciaal kan worden gemaakt voor jou.

Tijdens het passen ontdek je zelf waarom een bepaalde stijl of kleur misschien minder goed bij je past. Dit helpt je om je eigen stijl te ontwikkelen en een perfecte match te vinden. Het kan zelfs gebeuren dat je uiteindelijk voor een heel andere stijl kiest dan wat je in eerste instantie had bedacht, maar die wel prachtig bij je past!

Voor ons draait het niet om de eer van het kiezen van de perfecte trouwjurk uit het rek. Het gaat niet om ons, maar om jou. Als jij de perfecte match vindt, zijn wij net zo gelukkig en tevreden als jij!

 

Soms kan het de eerste trouwjurk zijn

Meestal gebeurt dit niet. Wanneer je grondig aan het passen bent, besef je dat na het proberen van slechts drie jurken, je eigenlijk nog maar net begint. Na het passen van verschillende bruidsjurken begin je de verschillen te zien. En wanneer dat "YES"-gevoel er is, kun je vol overtuiging zeggen: "Dit is dé jurk!"

champagne hoort erbij
say yes to the dress

Feest!

Natuurlijk gaan we dit vieren, maar hoe en wat we gaan doen, dat laten we aan jou over.

Wil je het moment grijpen en volop genieten terwijl je rond paradeert en viert in de trouwjurk? Of geef je de voorkeur aan een ingetogen aanpak en is een eenvoudig "Dit is hem" genoeg? Het is helemaal aan jou; dit moment is van jou, dus het feestje is ook van jou.

Vip pasafspraak

Na dit verhaal komen we terug bij de VIP pasafspraak.

We hopen dat je genoten hebt van ons verhaal en vooral enthousiast bent geworden. Misschien denk je nu: "Ik wil een persoonlijke passessie, zonder al te veel gedoe, maar met eerlijke service waarop ik kan vertrouwen, en dat alles voor zeer interessante prijzen."

Als dit je aanspreekt, kijken we ernaar uit om je te ontmoeten.

 

Team Nikita Bruidsmode

vip, tweedehands trouwjurken, nieuwe collecties, bruidsjurken, trouwjurken, bruid, gezelschap, prijzen, goedkoop, voordelig,

Trouwjurk passessie

Bruidsjurk pasafspraak

Persoonlijke bruidsjurk passessie

Pasafspraak bruidszaak

Advies bij trouwjurk passen

Tips voor het passen van trouwjurken

Ervaring bij het vinden van dé jurk

Paservaring bruidswinkel

Pasafspraak voor bruidsjurken

Hoe kies je de perfecte trouwjurk?