• Tweedehands trouwjurken zijn Hip!
  • Waarom zou je meer betalen
  • Nieuwe en unieke bruidsjurken
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • We werken op afspraak zodat jij de ruimte hebt om in alle rust te passen.

Wat gezellig, dat je bij ons een pasafspraak wil plannen.

bruidsjurk kopen

Bij aankomst bij De Brugse Hoeve zul je merken dat de spanning al snel verdwijnt. Onze relaxte, landelijke en gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat jij en je gasten zich snel op hun gemak voelen.

We nodigen je graag uit om onder het genot van een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee gezellig kennis te maken. En als je zin hebt, kunnen we er ook een stukje overheerlijke warme appeltaart bij serveren. Het zal je zeker laten watertanden.

Een pas afspraak bij Nikita Bruidsmode is een ervaring die je niet meer gaat vergeten.

Of je nu voor de Barn Outlet kiest of de gehele winkel wil passen.

Bij Nikita Bruidsmode streven we ernaar om jou een onvergetelijk moment te bezorgen, want je komt immers niet zomaar voor een leuk truitje. We willen je alle persoonlijke aandacht geven die je verdient.

Tijdens onze persoonlijke pas afspraak, die 2,5 tot 3 uur duurt, heb je volop tijd om te verkennen en eventueel te beslissen welke bruidsjurk het beste bij je past.

In de Barn Outlet reserveren we 1,5 tot 2 uur van je tijd, waarin je alle gelegenheid krijgt om diverse stijlen uit te proberen. Wie weet, misschien ontdek je meteen je absolute favoriet!

In onze Barn Bruidsjurken Outlet presenteren we exclusief trouwjurken die tot de € 1000,- geprijsd zijn. Hier hanteren we een zelforiëntatiemethode, wat betekent dat je de vrijheid hebt om op je gemak tussen de beschikbare trouwjurken te snuffelen.

Veel bruiden geven er de voorkeur aan om eerst zelf te oriënteren. Bij ons kun je zelf trouwjurken selecteren om te passen, samen met je dierbaren. Onze deskundige medewerkers zullen je natuurlijk begeleiden en  je adviseren over keuzes die je wellicht niet direct zou overwegen.

Ook in de Barn heb je een Prive pasruimte waar je heerlijk kunt genieten met je dierbaren van alle mooie bruidsjurken.

 

Als zelforiëntatie niet jouw voorkeur heeft, maar je toch graag een bruidsjurk wilt vinden binnen het budget van € 1000,-, laat het ons dan weten. Neem contact met ons op via WhatsApp.

 

Voel je vrij om foto's te maken tijdens deze bijzondere ervaring, zodat je de mooiste momenten kunt vastleggen en later kunt herbeleven. We willen dat je je helemaal op je gemak voelt en optimaal kunt genieten van dit speciale moment.

We hebben we een uitgebreide voorraad van meer dan 1000 trouwjurken, waardoor je de mogelijkheid hebt om direct verschillende opties met elkaar te vergelijken. Deze ruime keuze vergroot de kans op succes aanzienlijk. Hoe geweldig zou het zijn als je meteen de perfecte trouwjurk vindt die helemaal bij jou past?

We streven ernaar om dit mogelijk te maken en je een geweldige ervaring te bezorgen.

Wil je graag alle opties en bruidsjurken bekijken

Wil je graag zelf snuffelen bij de bruidsjurken die maximaal 1000 euro zijn.

 

Lees het onderstaande BLOG met Tips

Wil je op je mobiele telefoon verder, scan dan de onderstaande code met je fotocamera.

Openingstijden waarin je een afspraak kunt maken.

Maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur

Elke doordeweekse avond vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur ( op dit moment zijn de avonden lastig te plannen) probeer een datum overdag te kiezen. Excuses voor het ongemak.

Zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Zondag gesloten.


Nikita Bruidsmode

Bosschebaan 6

5363 SX te Velp Noord Brabant land van Cuijk

"Hoe je de Perfecte Bruidsjurk Kiest: Tips en Inspiratie."

Het vinden van de perfecte bruidsjurk kan een van de meest opwindende en emotionele stappen zijn bij het plannen van je bruiloft. Het is een jurk waar je misschien al van gedroomd hebt sinds je een klein meisje was, en nu is het tijd om die droom werkelijkheid te laten worden. Maar hoe begin je aan deze bijzondere zoektocht? Hier zijn enkele tips en inspiratie om je te helpen de bruidsjurk van je dromen te vinden.

Lees meer »

De Mythe van Vroeg Bruidsjurken Winkelen: Stressvrij Trouwen met Nikita Bruidsmode

Het plannen van je bruiloft is een opwindende en soms overweldigende ervaring. Bruiden over de hele wereld worden vaak geadviseerd om zo vroeg mogelijk op zoek te gaan naar de perfecte bruidsjurk. Maar is dit advies eigenlijk wel waar? Moeten bruiden echt maanden of zelfs meer dan een jaar van tevoren beginnen met hun zoektocht naar de ideale jurk? Bij Nikita Bruidsmode is het antwoord een duidelijke 'nee,' en we gaan uitleggen waarom.

Lees meer »

Trouwjurken gaan passen, hoe werkt dit? Wij leggen het je graag uit.

alles in huis service

Passessie tweedehands trouwjurken

Tweedehands bruidsjurk passen

Passen van vintage trouwjurken

Pasafspraak tweedehands trouwjurk

Proefsessie tweedehands trouwjurken

Trouwjurk doorpassen (tweedehands)

Jurk passen en aanpassen (tweedehands)

Tweedehands trouwjurk op maat passen

Pasbeurt tweedehands trouwjurken

Tweedehands trouwjurk fittings

trouwjurk passen wie mee, bruidsmode, vrijblijvend trouwjurken passen, tips uitzoeken bruidsjurk, trouwjurk kopen tips, trouwjurk moeder vermaken, onzeker over trouwjurk, trouwjurk inspiratie,trouwjurk passen voor de lol, korte of lange trouwjurk, gemiddelde prijs trouwjurk, wel of geen torselet onder trouwjurk, bruidsjurken passen niet trouwen, bruidsjurk grote cupmaat, passessie trouwjurk, trouwjurk kleur kiezen, droom trouwjurk, trouwjurk past niet meer, waar op letten trouwjurk, trouwjurk doorpassen, bordjes bruidsjurk, trouwjurk gekocht, trouwjurk te groot,bruidsconsignatiewinkel