Het mailadres info@nikitabruidsmode.nl is helaas niet werkzaam. Je kunt ons appen of mailen op dit adres.

Contact

telefoonnummer

Hoe kun je ons bereiken?

We willen onze klanten de best mogelijke service bieden, en daarom zijn we telefonisch beperkt bereikbaar. We hopen dat u begrijpt dat bellen storend kan zijn wanneer we  in gesprek zijn in de winkel met  andere klanten. Daarom geven we de voorkeur aan andere vormen van communicatie, zoals e-mail , whats app of het invullen van contactformulieren op onze website. Op die manier kunnen we jouw vragen en opmerkingen zo efficiënt mogelijk behandelen en je een passend antwoord geven. We streven ernaar om binnen een redelijke termijn te reageren en je te voorzien van de nodige informatie en ondersteuning.

 

Je kunt op elk moment van de dag eenvoudig contact met ons opnemen via WhatsApp. Als je een vraag hebt over het verkopen van een bruidsjurk, kun je terecht op onze speciale pagina hiervoor. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

 

Klik op het bovenstaande icoon

 

openingstijden

Openingstijden:

Bij Nikita Bruidsmode zijn we blij om je te verwelkomen tijdens onze openingstijden, waarin je een afspraak kunt maken:

Maandag tot en met vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur

Zaterdag: 9.30 uur tot 18.00 uur
Zondag: gesloten

Ons adres is:

Nikita Bruidsmode
Bosschebaan 6
5363 SX Velp, let op in Noord Brabant 

We raden aan om vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd kunnen reserveren om je persoonlijk en deskundig te adviseren bij het vinden van jouw perfecte bruidsjurk.

vragen

 

Meest gestelde vragen 

Hier vind je de meest gestelde vragen aan Nikita Bruidsmode.

Nog niet het antwoord gevonden, waar je op zoek naar was? We helpen je graag verder!

 

 

 

 

 

 

Ons Adres

Nikita Bruidsmode

Bosschebaan 6

5363 SX Velp Noord brabant

06-23545251

KVK 17175064

 

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van onze locatie, bieden we u graag wat aanwijzingen om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk de juiste plek bereikt:

  1. Aanbellen bij de poort: Zodra u bij onze locatie aankomt, kunt u aanbellen bij de poort. Dit stelt ons in staat om u te verwelkomen en u verder te begeleiden.

  2. Gratis parkeren op het erf: U kunt uw voertuig direct op ons terrein parkeren. We bieden gratis parkeermogelijkheden aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten of het vinden van een parkeerplaats in de omgeving.

  3. Gebruik Google Maps voor de juiste locatie: Om ervoor te zorgen dat u de juiste locatie bereikt, raden we aan om Google Maps te gebruiken. Onze exacte adresgegevens kunnen worden ingevoerd in de navigatie-app, zodat u nauwkeurige aanwijzingen ontvangt.

  4. Vermijd navigatiesystemen die u vragen af te slaan in de weilanden: We hebben gemerkt dat sommige navigatiesystemen niet altijd de meest accurate routebeschrijving geven. Om onnodige omwegen te voorkomen, adviseren we u om te vertrouwen op Google Maps of andere betrouwbare navigatie-apps.

We hopen dat deze informatie u helpt om gemakkelijk en zonder problemen onze locatie te bereiken. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze locatie.

bruidswinkel Brabant, trouwjurken Brabant, bruidsmode Brabant, bruidsjurken Brabant, bruidswinkel Noord-Brabant, trouwjurken Noord-Brabant, bruidsmode Noord-Brabant, bruidsjurken Noord-Brabant, tweedehands trouwjurken, pre-owned trouwjurken, gebruikte trouwjurken, vintage trouwjurken, tweedehands bruidsjurken, second-hand trouwjurken, trouwjurken te koop, trouwjurken outlet, trouwjurken marktplaats