🎀 Unieke kans voor ZZP Coupeuse/Coupeur! 🎀

 

Wil jij jouw passie voor mode en creativiteit combineren met het ondernemerschap, zonder de zorgen van het vinden van opdrachten? Dan is dit jouw kans!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken met prachtige bruiden , waarbij jouw vakmanschap en creatieve talenten tot uiting komen. Als ZZP Coupeuse/Coupeur hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van opdrachten. Wij regelen de klanten voor jou, zodat jij je volledig kunt focussen op het creëren van droomjurken.

Wat wij bieden:

✂️ Opdrachten met bruiden

✂️ Volledige ondersteuning bij het ondernemen

✂️ Flexibiliteit om jouw eigen werktijden te bepalen

✂️ Inspirerende werkomgeving waar jouw creativiteit tot bloei komt

Word onderdeel van ons gepassioneerde team en laat je talent stralen! Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze unieke kans.

💌 Interesse? Stuur ons een berichtje en begin jouw avontuur als ZZP Coupeuse/Coupeur!

Naaien

Functie eisen

 1. Vakbekwaamheid: Je hebt ervaring en vaardigheden in het vak van coupeuse/coupeur.

 2. Creativiteit: Je beschikt over een uitstekend gevoel voor mode en design, en kunt jouw creativiteit gebruiken om unieke en prachtige stukken te creëren die aan de wensen van de klanten voldoen.

 3. Nauwkeurigheid en precisie: Je werkt met nauwkeurigheid en precisie om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk perfect past en voldoet aan de verwachtingen van de klant.

 4. Communicatievaardigheden: Je bent in staat om effectief te communiceren met klanten om hun wensen te begrijpen en eventuele vragen of zorgen te bespreken.

 5. Ondernemerschap: Je bent een zelfstandige professional die in staat is om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen, en die bereid is om verantwoordelijkheid te nemen.

 6. Flexibiliteit: Je bent flexibel en bereid om te werken op verschillende tijdstippen,  (ook op zaterdag) afhankelijk van de behoeften van de klanten en de opdrachten.

 7. Klantgerichtheid: Je streeft naar de hoogste klanttevredenheid door uitstekende service te bieden en ervoor te zorgen dat de klanten zich gehoord voelen en tevreden zijn met het eindresultaat.

 8. Kennis van trends: Je blijft op de hoogte van de laatste modetrends en technieken op het gebied van coupeuse/coupeurwerk, en past deze kennis toe in jouw werk.

Als jij denkt dat je aan deze eisen voldoet en klaar bent om jouw talenten te laten zien, dan horen we graag van je!

Zelfstandige en Vrolijke Zaterdaghulp Gezocht!

Ben jij iemand met een stralende glimlach en een hartelijke instelling? Hou je ervan om met mensen te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!

Op dit moment zijn we op zoek naar een Zaterdaghulp om ons team te komen versterken. Als Zaterdaghulp speel je een belangrijke rol in het zorgen voor een vlotte gang van zaken en het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Jouw taken zullen onder meer bestaan uit het assisteren van klanten, het organiseren van de bruidsjurken en het creëren van een warme en gastvrije sfeer.

Wat we zoeken in onze ideale kandidaat:

 • Een zelfstandige en proactieve werkhouding
 • Een vriendelijke en sociale persoonlijkheid
 • Het vermogen om goed te kunnen omgaan met mensen van verschillende achtergronden
 • Een sterke werkmentaliteit en de bereidheid om initiatief te tonen
 • Het vermogen om taken efficiënt en effectief uit te voeren

Als je op zoek bent naar een leuke kans om deel uit te maken van een gezellig team, dan is deze functie perfect voor jou! Ervaring in de detailhandel of klantenservice is een pluspunt, maar zeker geen vereiste.

Deze positie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een deeltijdbaan op zaterdag. Als je klaar bent om je aan te sluiten bij ons dynamische team en een positieve bijdrage te leveren, solliciteer dan nu via deze button.

 

We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in ons team!

 

bohemian bruid

Stagaire

Wist je dat Nikita Bruidsmode een erkend leerbedrijf is? Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om een kijkje te nemen en te werken in een bruidsmodezaak?

Bij ons kun je de prachtige wereld van bruidsmode ontdekken door middel van een stageperiode. We bieden stages aan voor de volgende opleidingen:

 • Basismedewerker fashion niveau 2
 • Assistant Fashion tailor niveau 3
 • Fashion tailor niveau 4
 • Specialist mode/maatkleding niveau 4

Tijdens je stage bij Nikita Bruidsmode krijg je de mogelijkheid om waardevolle praktijkervaring op te doen en te leren van professionals in het vakgebied. Je zult betrokken worden bij verschillende aspecten van het bedrijf, van het vermaken van trouwjurken tot het assisteren van klanten en het bijdragen aan een geweldige winkelervaring.

We streven ernaar om een leeromgeving te creëren waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons team staat klaar om je te begeleiden en je te helpen het beste uit jezelf te halen tijdens je stageperiode.

Dus, als je gepassioneerd bent over mode en bruidsmode, en je wilt graag praktijkervaring opdoen in een bruidsmodezaak, dan nodigen we je van harte uit om bij ons stage te lopen. Ontdek de mogelijkheden die op je wachten en kom deel uitmaken van ons inspirerende team.

Bruidswinkel vacatures

Werken in een bruidswinkel

Vacatures bruidsmode

Baan in de bruidsindustrie

Bruidswinkel medewerker gezocht

Verkoopmedewerker bruidsmode vacatures

Stylist bruidswinkel

Bruidswinkel stageplekken

Parttime bruidswinkel baan

Weekendbaan

Weekendwerk

Bijbaan weekend

Parttime weekendbaan

Weekend vacatures

Weekend job

Weekend werken

Weekend verkoopmedewerker

Vacature coupeuse

Baan als coupeuse

Naaiatelier vacatures

Kledingmaker vacatures

Modeatelier vacatures

Kledingvermaak vacatures

Kleermaker vacatures

Patroontekenaar vacatures

Naaister vacatures

Kostuummaker vacatures