• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Het verhaal achter Nikita Bruidsmode

 

Een Uniek concept voor een bijzonder bedrijf

Met onze gezellige witte boerderij kom jij in een relaxte sfeer en zijn we in staat om voor ELKE bruid de mooiste bruidsjurk te vinden of te creëren! 

Onze winkel bevindt zich in het Brabantse Velp bij Grave.

Je vind nu ruim 1000 trouwjurken in voorraad in het Brabantse Velp

 

Met dit unieke concept die zich onderscheid van een traditionele bruidsmodezaken zijn we erg trots op onze diversiteit en creativiteit. Of het nu gaat om klassieke of moderne bruidsjurken, wij kunnen het allemaal bieden.

Miranda bedacht het idee om een verzamelplek te worden voor tweedehands trouwjurken.

Een bruid hoeft dan niet door heel Nederland te reizen voor die ene bruidsjurk die ze op marktplaats heeft gezien ,en die dan misschien niet is wat ze had gehoopt.

Door dit idee kun je naar één plek reizen waar alle trouwjurken bij elkaar hangen en gepast kunnen worden.

Miranda Brugman; Eigenaresse van Nikita Bruidsmode

Haar Motto: De wereld is te klein voor al mijn ideeën.

Houd van: Haar gezin, stralende bruiden en dieren

"Het formaat van ons bedrijf stelt ons in staat om extra persoonlijke aandacht aan je te besteden"

We onderscheiden ons verder door met unieke en creatieve oplossingen de bruidsjurken op maat te maken.

Het op maat maken van een bruidsjurk gebeurd bij ons op één dag!

Dit is een bewuste keuze omdat bruiden uit het hele land maar ook uit België de weg naar onze winkel vinden. Als bruid is het helemaal niet nodig om meerdere malen op en neer te reizen. Het gaat er om hoe jij er in de laatste weken er Qua figuur uitziet. Op dat moment wordt de bruidsjurk met 100% perfectie op je lichaam afgestemd.

 

We hebben vakkundige coupeuses in huis die door de jaren ervaring ook precies weten hoe een bruidsjurk echt perfect zit. Plooien op de rug of afzakkende bruidsjurken zijn echt een No Go. Een goede coupeuse weet hoe een bruidsjurk op je trouwdag wel perfect zit. Lees hier alles over het op maat maken van je trouwjurk.

 

De unieke samenwerking op ZZP basis maakt dat we allemaal gemotiveerd en enthousiast zijn in ons werk, en dus ook altijd voor perfectie gaan.

De naam

Nikita Bruidsmode in 2009 gestart als verkoop je trouwjurk. Deze naam was in onze ogen niet spannend genoeg om door te vertellen. Tweedehands was 14 jaar geleden nog niet Hip en als bruid ga je dan ook niet trots vertellen dat je een bruidsjurk hebt gekocht bij verkoop je trouwjurk want deze naam verklapt het meteen.

In 2010 hebben we dan ook de zaak vernoemd naar de dochter van Miranda 

"Nikita "

We zien nu vele bruiden komen via de naam Nikita Bruidsmode, Ja die wordt wel doorverteld.

Nikita

Tweedehands- Preowned- Preloved- Secondhand weddingdresses

In alle jaren dat we tweedehands trouwjurken verkochten zagen we langzaam een omslag komen in duurzaamheid.

Ineens was het HIP en was ik de dame met het tweedehands winkeltje ( wat echt niet kon ) ineens de eigenaresse van Nikita Bruidsmode. WAUW!

We hebben al die jaren gepromoot :

Een tweedehands trouwjurk? Waarom niet!

Laat je verrassen bij Nikita Bruidsmode.

 

Nu 14 jaar later zien we dat tweedehands echt Hip is. Er zijn inmiddels allemaal nieuwe benamingen voor tweedehands bruidsjurken. Ze noemen ze ook  Preloved- Preowned weddingdresses.

Dit is natuurlijk GEWELDIG om te zien.

Toch zijn er mensen die nog steeds denken

Dat tweedehands trouwjurken oud, versleten en kringloopwaardig zijn hahaha.

Dan denk ik echt, hoe dan?

Onze bruidsjurken zijn hipper dan uit de outlet stores! We hebben dan ook alleen maar bekende merken. Zodat we weten dat het eerlijke en kwaliteit producten zijn.

Je vindt bij ons dus een luxe Pronovias , Essence of Australia, Berta bridal,  Stella York, en nog vele andere mooie merken, voor een geweldige prijs.

Bruidsjurken die een jaar of  half jaar geleden zijn gekocht voor €3000,- euro hangen nu bij ons voor € 1000 a 1500,-

Andere merken vindt je ook al vanaf  € 800,-

 

Online worden natuurlijk nog steeds tweedehands trouwjurken aangeboden maar het feit blijft , dat een bruidsjurk uitkiezen een bijzonder is, wat je wil vieren en delen met anderen.

Daarbij weten wij uit ervaring dat een bruidsjurk nieuw of tweedehands nooit perfect past. En dat een goede coupeuse dan ook echt noodzakelijk is om je trouwjurk perfect te laten passen.

 

 

 

Vandaar ook nieuwe bruidsjurken

Omdat we merken dat nog niet alle bruiden, zich bewust zijn van het feit dat tweedehands trouwjurken niet van nieuwe bruidsjurken zijn te onderscheiden, bieden we dus ook nieuwe bruidsjurken aan.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om ook nieuwe bruidsjurken te hebben om Tweedehands in stand te kunnen houden.  Een bruidsjurk die je bij ons nieuw koopt kun je ook weer brengen om te verkopen via ons. Zo is de cirkel weer rond.

 

Omdat het erg leuk is om mensen te verrassen, hangen de preloved trouwjurken en de nieuwe door elkaar heen. En dan is de vraag die we steeds krijgen. Is deze bruidsjurk nieuw?

Nee, deze is eenmaal gedragen, zeggen we dan vol trots.

Dit zegt dus alles over de kwaliteit van onze tweedehands trouwjurken. We hebben dan ook een behoorlijke eisen lijst waar een trouwjurk aan moet voldoen, voordat deze bij ons in de winkel mag hangen.

De merken die wij nieuw hebben zijn Amelie Bridal, Bianco evento , Bridalstar, Tres chic

Naast de nieuwe bruidsjurken bieden we ook Exclusieve bruidsjurken aan.

Vol trots kunnen we vertellen dat we een eigen Label hebben.

Nikita Bruidsmode Specials is een geweldige gevarieerde en unieke collectie. Bruidsjurken die net even anders dan de standaard.

 

Naast ons eigen label zijn we ook uniek in Nederland met het merk Victoria Soprano uit Ukraine.

Deze bruidsjurken lopen de trend vooruit. We zijn dan ook enorm trots om dit mooie merk in huis te hebben.

 

Creatief met stof

We zijn na 14 jaar helemaal bekend met het werken van bestaande stoffen.

Hoe is het mogelijk om een tweedehands bruidsjurk aan te passen zonder dat je dat gaat zien.

Geloof me, wij kunnen dat!

We kunnen 2 maten schuiven zonder dat iemand dat gaat zien. De jaren ervaring hebben ons geleerd hoe we dat kunnen doen!

 

We zijn heel creatief en perfectionistisch, dus jij gaat als bruid niet eerder de deur uit dan wanneer we 100% tevreden zijn.

Kort samengevat

Wil jij gaan voor duurzaamheid en een onvergetelijke ervaring hebben, met de zekerheid dat jouw trouwjurk perfect gaat zijn.

Plan dan je afspraak bij Nikita Bruidsmode

 

We make the difference, and you make the choice

 

 

 

Onze Missie

 

We willen dat jij het pas moment ervaart als een onvergetelijke gebeurtenis. Waar jij na 20 jaar nog met een glimlach om je lippen aan terug denkt.

Een geweldige beleving die voor iedereen geweldig is. Dat Jij je de Bruid voelt door de persoonlijke aandacht en de rust die je krijgt om de allermooiste bruidsjurk te kunnen vinden. Een trouwjurk die helemaal bij jouw past waarin jij, je bijzonder en mooi in voelt.

Want...

"Een trouwjurk koop je niet voor even, de herinnering blijft je gehele leven"

 

the perfect wedding schrijft over Nikita Bruidsmode

Lees ook dit artikel op Glamourista

Lees ook dit artikel op de mamagids

Lees ook dit artikel op zazazoo

Nikita Bruidsmode, trouwjurk verkopen, trouwjurk kopen, passen, passen voor de lol, trouwen,brabant, grave, nijmegen, huwelijk, eigenaar nikita bruidsmode, team nikita bruidsmode, ervaringen nikita bruidsmode, trouwjurken tweedehands, vintage trouwjurken, secondhand, preloved,preowned, preloved, duurzaam, tweedehands trouwjurk, bruidsmode, tweedehands amsterdan, rotterdam, nijmegen, arnhem, nederland, groningen, limburg, u trecht, brabant,