Het verhaal achter Nikita Bruidsmode

 

Een Uniek concept voor een bijzonder bedrijf

Onze bruidswinkel is gevestigd in een unieke en sfeervolle witte boerderij in het pittoreske Velp, nabij Grave in Brabant. Bij ons draait alles om het vinden of creëren van de perfecte bruidsjurk voor elke bruid. We bieden een bijzonder concept waarbij we jou in een ontspannen en gezellige sfeer ontvangen.

Miranda Brugman; Eigenaresse van Nikita Bruidsmode

Haar Motto: De wereld is te klein voor al mijn ideeën.

Houd van: Haar gezin, stralende bruiden en dieren

Je vind nu ruim 1000 trouwjurken in voorraad in het Brabantse Velp

Met trots presenteren wij ons unieke concept dat zich onderscheidt van traditionele bruidsmodezaken. Bij ons draait het om diversiteit en creativiteit, waardoor we in staat zijn om een breed scala aan bruidsjurken aan te bieden, zowel klassiek als modern.

Het idee achter ons concept is bedacht door Miranda, die een verzamelplek wilde creëren voor tweedehands trouwjurken. We begrijpen dat het soms een uitdaging kan zijn om die ene perfecte bruidsjurk te vinden, vooral wanneer je door heel Nederland moet reizen of afhankelijk bent van online platforms zoals Marktplaats.

Met ons idee kun je nu naar één plek reizen waar alle trouwjurken bij elkaar hangen en gepast kunnen worden. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar geeft je ook de mogelijkheid om verschillende stijlen en designs te bekijken en te passen. Zo kun je op een ontspannen en georganiseerde manier de bruidsjurk vinden die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

Onze verzamelplek voor tweedehands trouwjurken biedt een breed assortiment aan bruidsjurken van verschillende merken, stijlen en maten. Of je nu op zoek bent naar een vintage bruidsjurk, een eigentijdse designerjurk of iets daar tussenin, bij ons vind je diverse opties om uit te kiezen.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de bruidsjurken die we in ons assortiment opnemen. Elke jurk wordt zorgvuldig gecontroleerd en geëvalueerd voordat deze wordt aangeboden in onze verzamelplek. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat elke bruidsjurk in goede staat verkeert en nog steeds straalt met schoonheid en elegantie.

Met ons unieke concept streven we ernaar om jou als bruid de mogelijkheid te bieden om een prachtige tweedehands trouwjurk te vinden, zonder concessies te doen aan kwaliteit, stijl en pasvorm. We willen dat je jezelf kunt zijn en je op je mooist kunt voelen op je grote dag, zonder dat dit een grote financiële last met zich meebrengt.

Dus, als je op zoek bent naar een verzamelplek voor tweedehands trouwjurken waar je diverse opties kunt bekijken en passen, nodigen we je uit om ons unieke concept te ontdekken. Kom langs bij ons en laat ons je helpen om de perfecte tweedehands trouwjurk te vinden die al je verwachtingen overtreft.

"Het formaat van ons bedrijf stelt ons in staat om extra persoonlijke aandacht aan je te besteden"

We onderscheiden ons verder door met unieke en creatieve oplossingen de bruidsjurken op maat te maken.

Bij Nikita Bruidsmode onderscheiden we ons verder door het bieden van unieke en creatieve oplossingen voor het op maat maken van bruidsjurken. Wat ons nog specialer maakt, is dat we in staat zijn om de bruidsjurk op maat te maken in slechts één dag!

De reden achter deze snelle service is dat bruiden vanuit het hele land, en zelfs uit België, de weg naar onze winkel weten te vinden. We begrijpen dat het voor jou als bruid niet nodig is om meerdere keren heen en weer te reizen. Het belangrijkste is hoe jouw lichaam eruitziet in de laatste weken voor je bruiloft. Op dat moment wordt de bruidsjurk met 100% perfectie afgestemd op jouw lichaam.

Bij Nikita Bruidsmode hebben we vakkundige coupeuses in huis die door jarenlange ervaring precies weten hoe een bruidsjurk perfect moet zitten. Plooien op de rug of afzakkende jurken zijn absoluut uit den boze. Een goede coupeuse begrijpt hoe een bruidsjurk op jouw trouwdag perfect moet passen. We streven altijd naar perfectie.

De unieke samenwerking op ZZP-basis zorgt ervoor dat we allemaal gemotiveerd en enthousiast zijn in ons werk, en dat we altijd streven naar perfectie. Ons team van professionals is gedreven om jou als bruid de best mogelijke ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat jouw bruidsjurk perfect op maat wordt gemaakt, zodat je op je trouwdag straalt en je op je allerbest voelt.

De naam

In 2009 zijn we gestart als "Verkoop je Trouwjurk". Echter, deze naam vonden we niet spannend genoeg om trots door te vertellen. Op dat moment was tweedehands nog niet zo hip en als bruid wil je niet meteen onthullen dat je jouw bruidsjurk hebt gekocht bij een winkel met zo'n naam. Daarom hebben we in 2010 besloten om de zaak te vernoemen naar de dochter van Miranda, genaamd "Nikita".

Sinds de naamswijziging zien we steeds meer bruiden naar Nikita Bruidsmode komen. Deze naam wordt wel met trots doorverteld. Het is een naam die beter past bij onze winkel en die bruiden aanspreekt. We zijn blij dat we deze stap hebben genomen en dat we nu bekend staan als Nikita Bruidsmode.

Nikita

Tweedehands- Preowned- Preloved- Secondhand weddingdresses

In de afgelopen jaren hebben we een opmerkelijke verschuiving gezien in de perceptie van tweedehands trouwjurken, met duurzaamheid als belangrijk aspect. Wat ooit als ongepast werd beschouwd, werd langzaam maar zeker een trend. Als eigenaresse van Nikita Bruidsmode heb ik deze verandering van dichtbij meegemaakt en het heeft me echt verbaasd.

Ik herinner me nog goed dat ik werd gezien als "die dame met het tweedehands winkeltje" en dat dit niet altijd positieve reacties opriep. Maar toen gebeurde er iets magisch. Plotseling was het helemaal in om duurzaam te zijn en was ik niet langer de eigenaresse van een tweedehands winkel, maar van Nikita Bruidsmode. Het was een WOW-moment voor mij!

Gedurende al die jaren hebben we trouwjurken van hoge kwaliteit gepromoot met de boodschap: "Waarom geen tweedehands trouwjurk?" We wilden bruiden verrassen met ons diverse aanbod en laten zien dat een tweedehands trouwjurk net zo mooi en speciaal kan zijn als een nieuwe.

Nu, 14 jaar later, is het geweldig om te zien dat tweedehands bruidsjurken echt hip zijn geworden. Er zijn zelfs nieuwe termen ontstaan om ze te benoemen, zoals "Preloved" en "Preowned weddingdresses". Deze verandering toont aan dat duurzaamheid en bewust consumeren steeds belangrijker worden in de bruidsmode-industrie.

Bij Nikita Bruidsmode zijn we enorm trots dat we hebben bijgedragen aan deze verschuiving naar duurzaamheid en dat we bruiden hebben kunnen laten zien dat een tweedehands trouwjurk niet alleen goed is voor het milieu, maar ook prachtig en uniek kan zijn. We blijven ons inzetten om bruiden te inspireren en een bijzondere ervaring te bieden bij het vinden van hun perfecte trouwjurk, of deze nu nieuw of tweedehands is.

 

Toch zijn er mensen die nog steeds denken

Bij Nikita Bruidsmode vinden we het leuk om de vooroordelen over tweedehands trouwjurken te doorbreken. Het idee dat ze oud, versleten en kringloopwaardig zouden zijn, vinden we eigenlijk heel grappig. Want hoe kan dat nou?

Bij ons vind je tweedehands bruidsjurken die hipper zijn dan wat je in outlet stores kunt vinden! We selecteren alleen bekende merken, zodat we zeker weten dat het eerlijke en kwalitatieve producten zijn. Denk aan luxe merken zoals Pronovias, Essence of Australia, Berta Bridal, Stella York en nog veel meer, allemaal voor een geweldige prijs.

 

Stel je eens voor dat een bruidsjurk een jaar geleden of zelfs een half jaar geleden voor €3000,- is gekocht. Bij ons hangt diezelfde jurk nu voor slechts €1000,- tot €1500,-. En er zijn ook merken beschikbaar vanaf €800,-. Het is gewoon fantastisch om zulke prijsverschillen te kunnen bieden!

Natuurlijk worden er online nog steeds tweedehands trouwjurken aangeboden, maar wij geloven dat het uitzoeken van een bruidsjurk een bijzondere ervaring is die je wilt vieren en delen met anderen. Het gaat niet alleen om de jurk zelf, maar ook om het gevoel van begeleiding, passen en advies dat je bij ons kunt krijgen.

Bovendien weten we uit ervaring dat een bruidsjurk, of deze nu nieuw of tweedehands is, nooit perfect past. Daarom is een goede coupeuse echt noodzakelijk om ervoor te zorgen dat je trouwjurk perfect op je lichaam aansluit. Bij Nikita Bruidsmode hebben we vakkundige coupeuses in huis die precies weten hoe ze een bruidsjurk op maat moeten maken, zodat je je op je trouwdag helemaal op je gemak voelt.

Dus vergeet de vooroordelen en kom bij ons langs om te ontdekken hoe geweldig en betaalbaar een tweedehands bruidsjurk kan zijn. We beloven dat je aangenaam verrast zult zijn!

 

Vandaar ook nieuwe bruidsjurken

 

Bij Nikita Bruidsmode willen we bruiden bewust maken van het feit dat tweedehands trouwjurken absoluut niet te onderscheiden zijn van nieuwe bruidsjurken. Maar we begrijpen ook dat het belangrijk is om nieuwe bruidsjurken aan te bieden om de cirkel van tweedehands jurken in stand te houden. Daarom hebben we ook een prachtige collectie nieuwe bruidsjurken.

Wat het extra leuk maakt in onze winkel, is dat we de preloved trouwjurken en nieuwe jurken door elkaar hangen. En raad eens wat de meest gestelde vraag is? "Is deze bruidsjurk nieuw?" En met trots antwoorden we dan: "Nee, deze is eenmaal gedragen."

Dit zegt eigenlijk alles over de kwaliteit van onze tweedehands trouwjurken. We hanteren namelijk een strenge lijst met eisen voordat een jurk bij ons in de winkel mag hangen. Alleen de jurken die aan onze hoge standaarden voldoen, krijgen een plekje in onze collectie.

Naast de tweedehands trouwjurken hebben we ook een mooie selectie nieuwe merken, zoals Amelie Bridal,, Bridalstar en Tres Chic. Zo hebben bruiden bij ons de mogelijkheid om zowel tweedehands als nieuwe jurken te passen en te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Dus kom langs bij Nikita Bruidsmode en laat je verrassen door onze prachtige collectie trouwjurken, zowel nieuw als preloved. Ontdek zelf dat tweedehands trouwjurken net zo fantastisch kunnen zijn als nieuwe jurken en dat je met trots kunt stralen op je trouwdag, ongeacht waar je jurk vandaan komt!

 

Naast de nieuwe bruidsjurken bieden we ook Exclusieve bruidsjurken aan.

Bij Nikita Bruidsmode zijn we niet alleen trots op onze tweedehands en nieuwe collecties, maar we hebben ook ons eigen label: Nikita Bruidsmode Specials. Dit is een fantastische collectie van bruidsjurken die net even anders zijn dan de standaard.

Met onze Nikita Bruidsmode Specials bieden we een gevarieerde en unieke selectie aan. Deze jurken zijn speciaal ontworpen om bruiden te laten stralen op hun grote dag met een bruidsjurk die echt bij hen past. We zijn constant bezig met het creëren van nieuwe ontwerpen en het volgen van de laatste trends, zodat onze bruiden iets bijzonders kunnen dragen.

Naast ons eigen label zijn we ook uniek in Nederland met het merk Victoria Soprano uit Oekraïne. Deze bruidsjurken lopen voorop in de trends en we zijn dan ook enorm trots om dit prachtige merk in onze collectie te hebben. De jurken van Victoria Soprano stralen elegantie, stijl en vakmanschap uit, en bieden bruiden de mogelijkheid om te schitteren op hun speciale dag.

Dus of je nu kiest voor een Nikita Bruidsmode Specials jurk of een prachtige creatie van Victoria Soprano, bij ons vind je bruidsjurken die echt onderscheidend zijn en je laten stralen op je trouwdag. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt!

 

Creatief met stof

Bij Nikita Bruidsmode hebben we na 14 jaar een schat aan ervaring opgebouwd in het werken met bestaande stoffen. Het is voor ons een uitdaging om een tweedehands bruidsjurk zo aan te passen dat het lijkt alsof hij speciaal voor jou gemaakt is. En geloof me, wij kunnen dat!

Onze vakkundige coupeuses zijn meesters in het verfijnd aanpassen van bruidsjurken. We kunnen moeiteloos twee maten schuiven zonder dat iemand het zal opmerken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we de pasvorm van een bruidsjurk kunnen perfectioneren, zodat hij als gegoten zit.

We zijn niet alleen technisch vaardig, maar ook zeer creatief en perfectionistisch. We streven naar niets minder dan absolute tevredenheid van onze bruiden. Daarom zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je als bruid pas de deur uitgaat wanneer we 100% tevreden zijn met het resultaat. Jouw geluk en stralende glimlach zijn onze grootste beloningen!

Dus maak je geen zorgen als je een tweedehands bruidsjurk hebt gevonden die je helemaal geweldig vindt, maar net niet helemaal perfect past. Wij staan voor je klaar om de nodige aanpassingen te doen en ervoor te zorgen dat jouw droomjurk naadloos op jouw lichaam aansluit. Bij Nikita Bruidsmode gaan we voor niets minder dan absolute perfectie!

 

Kort samengevat

Bij Nikita Bruidsmode staan duurzaamheid en een onvergetelijke ervaring centraal. Wij geloven dat het kiezen voor een tweedehands trouwjurk niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook een unieke en betekenisvolle keuze.

Plan dan je afspraak bij Nikita Bruidsmode

 

we make the difference and you can make the choice

 

 

 

Onze Missie

 

Stel je voor: een betoverende bruidsjurk die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, perfect op maat gemaakt en met oog voor duurzaamheid. Bij Nikita Bruidsmode realiseren we deze droom voor jou.

Onze passie voor bruidsmode gaat verder dan alleen het verkopen van jurken. We hebben een uniek concept ontwikkeld waarin we tweedehands trouwjurken een nieuw leven geven. Met zorgvuldig geselecteerde collecties van bekende merken en ons eigen label, bieden we een breed scala aan stijlen en designs om aan jouw wensen te voldoen.


"Een trouwjurk koop je niet voor even, de herinnering blijft je gehele leven"

 

Wij geloven in duurzaamheid en willen jou de kans geven om een bewuste keuze te maken. Met onze tweedehands trouwjurken draag je bij aan een circulaire mode-industrie, terwijl je tegelijkertijd een prachtige jurk vindt voor een betaalbare prijs. Bij ons draait het om meer dan alleen een jurk; het gaat om het creëren van een unieke en betekenisvolle ervaring waar je met trots op terugkijkt.

Stap binnen in onze betoverende wereld van bruidsmode en laat ons je begeleiden op deze bijzondere reis. Samen vinden we de jurk die jouw schoonheid en persoonlijkheid zal laten stralen op je trouwdag. Bij Nikita Bruidsmode maken we jouw droom werkelijkheid, met liefde voor mode, duurzaamheid en vooral voor jou.

the perfect wedding schrijft over Nikita Bruidsmode

Lees ook dit artikel op Glamourista

Lees ook dit artikel op de mamagids

Lees ook dit artikel op zazazoo

Nikita Bruidsmode, trouwjurk verkopen, trouwjurk kopen, passen, passen voor de lol, trouwen,brabant, grave, nijmegen, huwelijk, eigenaar nikita bruidsmode, team nikita bruidsmode, ervaringen nikita bruidsmode, trouwjurken tweedehands, vintage trouwjurken, secondhand, preloved,preowned, preloved, duurzaam, tweedehands trouwjurk, bruidsmode, tweedehands amsterdan, rotterdam, nijmegen, arnhem, nederland, groningen, limburg, u trecht, brabant,