• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Maten zijn maar getallen

Bruidsjurken op maat zoeken vanaf maat 34 tot aan maat 58, ook veel voordeel voor plus size bruiden

Bij Nikita Bruidsmode hebben we een prachtige collectie tweedehands trouwjurken die al op een ander lichaam zijn afgestemd. Dit heeft eigenlijk een heel prettig voordeel, want de jurken passen vaak al mooier qua pasvorm. Hierdoor kun jij beter zien hoe de bruidsjurk er echt uitziet als deze op jouw maat is.

Onze ervaren coupeuses zijn in staat om veel aanpassingen te doen aan de bruidsjurken. We geven aan dat doorgaans aanpassingen tot 2 maten kleiner of groter mogelijk zijn, afhankelijk van de stof en het model van de jurk.

Dus we raden je aan om niet alleen in de maatrubriek van jouw maat te kijken, maar ook de andere maatrubrieken te bezoeken. Je zult verrast zijn door de mogelijkheden en de diversiteit aan bruidsjurken die beschikbaar zijn.

We wensen je veel plezier bij het ontdekken van onze collectie en het passen van de trouwjurken. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de perfecte jurk vindt voor jouw speciale dag. Geniet van het proces en de voorpret van het vinden van jouw droomjurk!

 

goedkope bruidsjurken grote maten,2e hands trouwjurken grote maten,trouwjurk peerfiguur,trouwjurken kleine maten,tweedehands bruidsjurken apeldoorn,model trouwjurk,sportieve trouwjurk,trouwjurk kopen tips,