• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Bridalstar

Bridalstar is een begrip in de bruidsmode. Het hele jaar door zijn wij bezig met het uitwerken van onze collectie. We halen onze inspiratie vooral uit de haute couture en houden de ontwikkelingen in de bruidsmode nauw in het oog. Hierdoor kunnen we de nieuwste trends blijven bieden. Onze jurken zijn niet alleen trendy maar ook betaalbaar.

Bridalstar jurken zijn beschikbaar in alle denkbare maten. Het maakt niet uit of je plus size of petite bent, onze jurken kunnen naar wens worden aangepast. Daarnaast staan we direct in contact met onze klanten en kunnen we daardoor de beste service leveren.

Het allerbelangrijkste aan onze jurken zijn de sterke constructies. Het ingebouwde korset zorgt voor veel stevigheid en een gedefinieerde taille, waardoor de bruid zorgeloos van haar bruiloft kan genieten. Naast het ontwikkelen van bruidsjurken zetten we ons in voor een breder schoonheidsideaal. Zo zijn we bijvoorbeeld trotste sponsor van de Mrs. Top of the World Plussize verkiezingen.

Wil je een prijs weten zend dan een whatsapp bericht

Interesse om deze bruidsjurken te komen passen?

Keyword bianco evento prijzen, bianco evento belgie, bianco evento isabelle, bianco evento sluier, astoria bianco evento, bianco evento imperia, bianco evento dallas, poirier, astoria bianco evento, bianco evento imperia, verkooppunt bianco evento, bianco evento sluier, goedkope trouwjurken brabant,