• Tweedehands trouwjurken zijn Hip!
  • Waarom zou je meer betalen
  • Nieuwe en unieke bruidsjurken
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • We werken op afspraak zodat jij de ruimte hebt om in alle rust te passen.

Wat ontzettend leuk dat je bij ons wilt komen passen! We kunnen ons voorstellen dat het misschien een beetje spannend is, maar maak je geen zorgen, die spanning zal snel verdwijnen. Bij De Brugse Hoeve creëren we een ontspannen, landelijke en gemoedelijke sfeer waar jij en je gasten zich meteen op hun gemak zullen voelen.

Neem plaats op ons prachtige terras met uitzicht op de dierenweide. Hier kun je heerlijk genieten van de zon terwijl je een lekker kopje koffie of thee drinkt. Het is de perfecte plek om even tot rust te komen voordat we aan de pasafspraak beginnen.

Tijdens het genieten van je drankje, horen we graag meer over jullie grote dag. We zijn nieuwsgierig naar alle details en willen graag meedenken en adviseren waar mogelijk. Jouw verhaal is belangrijk voor ons en we vinden het geweldig om te horen over jullie plannen en wensen.

En dan is het eindelijk zover, we gaan beginnen met het passen van de prachtige bruidsjurken! Welke stijlen vind je mooi en heb je zelf al bedacht of opgeslagen op je Pinterest-bord? We zijn benieuwd naar jouw voorkeuren. Maar we dagen je ook uit om open te staan voor iets nieuws en iets te passen wat je misschien niet had verwacht. Soms kan een jurk je verrassen en je een compleet nieuwe kijk op jezelf geven.

Bij De Brugse Hoeve gaan we zeker veel trouwjurken proberen. We geloven dat na het passen van een paar jurken, je er echt in begint te komen en je steeds beter zult voelen in het vinden van jouw droomjurk. We zijn er om je te begeleiden, te ondersteunen en je te helpen bij elke stap van dit bijzondere proces.

Dus laten we samen aan de slag gaan en er een onvergetelijke pasafspraak van maken!

Advies

 

Bij Nikita Bruidsmode geven we enthousiast en eerlijk advies tijdens de passessie. We willen dat je het verschil ziet tussen de verschillende bruidsjurken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We vragen ons af: wat doet de bruidsjurk voor jou?

Is de bruidsjurk slechts een accessoire die je draagt, of is het een belangrijk onderdeel van wie je bent als bruid? We willen ervoor zorgen dat het plaatje klopt en dat je jezelf voelt stralen in de jurk die je uiteindelijk kiest. Het gaat erom dat je je op je allermooist voelt en dat de bruidsjurk jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Tijdens de pasafspraak gaan we dit allemaal samen beleven. We zullen verschillende bruidsjurken passen en je adviseren over welke stijlen en ontwerpen het beste bij je passen. We letten niet alleen op de buitenkant van de jurk, maar ook op hoe jij je voelt wanneer je hem draagt. We willen dat je het "wauw"-gevoel ervaart en dat je het verschil ziet tussen verschillende bruidsjurken.

Ons doel is om jou te helpen ontdekken welke bruidsjurk jou het meest laat stralen. We zullen je eerlijk adviseren en samen de jurken bekijken die jouw verwachtingen overtreffen en je misschien zelfs verrassen.

Dus bereid je voor op een enthousiaste en inspirerende passessie, waarbij we samen op zoek gaan naar de perfecte bruidsjurk die jou als bruid laat schitteren.

persoonlijke passessie

Trouwjurken gaan passen, hoe werkt dit? Wij leggen het je graag uit.

Een belangrijke vraag, met hoeveel personen kan ik komen?

Het is jouw speciale dag en het is begrijpelijk dat je wilt dat de mensen om je heen je ondersteunen en een positieve bijdrage leveren aan de sfeer. Het is belangrijk om mensen uit te nodigen die je vertrouwt en waarbij je je op je gemak voelt. Of je nu kiest voor een groot gezelschap of een intiemere bijeenkomst, het belangrijkste is dat je jezelf kunt zijn en kunt genieten van het moment.

Als je het moeilijk vindt om te beslissen hoeveel mensen je wilt meenemen, kun je ook overwegen om de belangrijkste mensen in je leven uit te nodigen. Denk aan je ouders, broers en zussen, beste vrienden of andere naaste familieleden. Deze mensen zullen waarschijnlijk het meest betrokken zijn bij je bruiloft en kunnen je de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Het belangrijkste is dat je je gelukkig en comfortabel voelt met je keuze, ongeacht het aantal mensen dat je besluit mee te nemen. Het gaat erom dat jij en je partner een mooie en onvergetelijke dag hebben die past bij jullie wensen en behoeften.

 

laat je verrassen

Wist je dat?

 

Wij meer doen

Het kopen van een bruidsjurk is een bijzondere en belangrijke ervaring, en wij begrijpen dat volledig. We zien elke bruid als uniek en speciaal, en we willen dat de passessie een memorabel moment wordt in de voorbereidingen van jullie huwelijk.

Het is een prachtig moment dat je je nog jarenlang zult herinneren. We willen dat je met een glimlach op je lippen terugkijkt op deze ervaring, zelfs over 20 jaar.

Bij Elke Bruid nemen we de tijd voor jou. We begrijpen dat het vinden van de perfecte bruidsjurk tijd kost, daarom duren onze pas-sessies meestal 2 tot 3 uur. We willen ervoor zorgen dat je voldoende tijd hebt om ontspannen te passen en om verschillende stijlen en ontwerpen te proberen.

Het is belangrijk om je dag niet te vol te plannen, zodat je na de pas-afspraak nog kunt nagenieten van het moment. Het kan vermoeiend zijn, maar ook voldoening geven, omdat je een stap dichter bij het vinden van "de" jurk bent.

Bij Elke Bruid hebben we een breed scala aan bruidsjurken beschikbaar, zodat je genoeg keuze hebt. We willen dat je zeker weet dat de jurk die je kiest echt de perfecte keuze is voor jou. We moedigen je aan om verschillende stijlen te proberen en te voelen welke jurk het beste bij jou past.

Kortom, bij Elke Bruid begrijpen we dat het kopen van een bruidsjurk meer is dan alleen een winkelervaring. Het is een emotionele reis vol vreugde en opwinding. We willen dat je je bij ons speciaal voelt en dat je een geweldige herinnering hebt aan het vinden van jouw droomjurk.

 

Wij staan voor je klaar,

In de aanloop naar jullie huwelijk kunnen er onzekerheden ontstaan of heb je misschien behoefte aan een deskundige mening. Op zulke momenten kun je gewoon je WhatsApp openen, want bij Nikita Bruidsmode staan we altijd voor je klaar.

Of het nu gaat om het uitkiezen van je droomjurk, de details van de bruiloftsplanning of andere vragen die je hebt, we zijn er om je te helpen en te adviseren. We begrijpen dat dit een spannende tijd is en dat je soms behoefte hebt aan ondersteuning. Onze expertise en ervaring staan tot je beschikking, zodat je met vertrouwen keuzes kunt maken.

Maar onze betrokkenheid stopt niet bij het moment van het jawoord. We willen graag deel uitmaken van jullie huwelijkservaring, zelfs na de grote dag. We kijken ernaar uit om de prachtige foto's en verhalen van jullie bruiloft te ontvangen. We zijn nieuwsgierig naar alle details en willen graag alles horen over jullie speciale dag. Jouw geluk en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang.

Bij Nikita Bruidsmode gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte bruidsjurk, maar ook om het bieden van een persoonlijke en betrokken service. We willen dat je je speciaal voelt en dat je het gevoel hebt dat je altijd bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om advies, geruststelling of het delen van je huwelijksverhalen, we zijn er voor jou.

Bij Nikita Bruidsmode draait alles om jou en je geluk. We zijn vereerd om deel uit te maken van deze bijzondere fase in je leven en kijken ernaar uit om je te ondersteunen, zowel voor als na je huwelijk.

 

stralende bruiden

We houden van relaxed

Bij Nikita Bruidsmode hebben we het plannen van een afspraak zo gemakkelijk mogelijk gemaakt! Het maakt niet uit op welk moment van de dag je ons wilt bereiken, je kunt gewoon gebruik maken van WhatsApp om een afspraak te regelen. Ons WhatsApp-nummer is 0623545251.

Of je nu 's ochtends vroeg, 's middags of zelfs 's avonds bedenkt dat je graag een afspraak wilt maken, je kunt direct contact met ons opnemen. We begrijpen dat het plannen van een bruiloft hectisch kan zijn en dat je misschien niet altijd tijd hebt om online alles in te vullen. Daarom hebben we WhatsApp geïntegreerd, zodat je op je gemak een bericht kunt sturen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Stuur ons gewoon een berichtje met je naam, gewenste datum en tijd voor de afspraak, en eventuele andere vragen of opmerkingen die je hebt. We zullen zo snel mogelijk reageren om de afspraak te bevestigen en je verder te helpen bij het vinden van jouw perfecte bruidsjurk.

Bij Nikita Bruidsmode streven we ernaar om jouw bruidservaring zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken, vanaf het allereerste contactmoment. Dus aarzel niet om ons een bericht te sturen op WhatsApp en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een afspraak bij ons in de winkel.

 

Wanneer zijn wij aanwezig

 

We hanteren  openingstijden waarin je een afspraak kunt maken bij Nikita Bruidsmode:

  • Maandag tot en met vrijdag: 9.00 uur tot 17.00 uur
  • Elke doordeweekse avond: 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur
  • Zondag: gesloten

Op doordeweekse dagen kun je bij ons terecht tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Dit biedt je de mogelijkheid om een afspraak te plannen op een tijdstip dat het beste bij jouw schema past.

Daarnaast begrijpen we dat sommige mensen overdag druk zijn en daarom bieden we ook avondafspraken aan. Op elke doordeweekse avond kun je bij ons terecht van 19.00 uur tot 21.00 uur. Dit geeft je de flexibiliteit om na je werk of andere verplichtingen langs te komen voor een pasafspraak.

Op zaterdag zijn we geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur, zodat je ook in het weekend bij ons terecht kunt. Dit kan handig zijn als je doordeweeks niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Houd er rekening mee dat we op zondag gesloten zijn, zodat ons team ook de gelegenheid heeft om te rusten en zich op te laden voor de komende week.

We raden je aan om een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor je kunnen reserveren en je de best mogelijke service kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op via WhatsApp (0623545251) om een afspraak in te plannen binnen onze openingstijden.

 

Het bezoekadres

Nikita Bruidsmode

Bosschebaan 6

5363 SX te Velp Noord Brabant

 

trouwjurk passen wie mee, bruidsmode, vrijblijvend trouwjurken passen, tips uitzoeken bruidsjurk, trouwjurk kopen tips, trouwjurk moeder vermaken, onzeker over trouwjurk, trouwjurk inspiratie,trouwjurk passen voor de lol, korte of lange trouwjurk, gemiddelde prijs trouwjurk, wel of geen torselet onder trouwjurk, bruidsjurken passen niet trouwen, bruidsjurk grote cupmaat, passessie trouwjurk, trouwjurk kleur kiezen, droom trouwjurk, trouwjurk past niet meer, waar op letten trouwjurk, trouwjurk doorpassen, bordjes bruidsjurk, trouwjurk gekocht, trouwjurk te groot,