• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

 Barn Outlet van Nikita Bruidsmode

tweedehands trouwjurk kopen voor weinig geld, goedkoop trouwen

Welkom bij onze Barn outlet!

Stap binnen in een wereld vol schatten en unieke vondsten. Onze Barn Outlet is een bijzondere plek waar je een divers assortiment aan producten kunt ontdekken, allemaal tegen gereduceerde prijzen.

Onze Barn Outlet is gevuld met een mix van vintage items,tweedehands trouwjurken, en unieke stukken die we hebben verzameld. Er is voor elk wat wils.

Onze Barn Outlet straalt een gezellige en authentieke sfeer uit. Je kunt rustig rondsnuffelen tussen de rekken op zoek naar verborgen schatten. Hier vind je producten met karakter en een verhaal, en dat alles tegen een fractie van de normale prijs.

Of je nu op zoek bent naar een uniek exemplaar of gewoon wilt genieten van een relaxte en bijzondere winkelervaring, onze Barn Outlet biedt het allemaal. Vergeet niet om regelmatig terug te komen naar onze website, want ons assortiment verandert voortdurend en er kunnen altijd nieuwe verrassingen opduiken.

Kom langs en laat je verrassen door de charme van onze Barn Outlet. Ontdek geweldige deals en geniet van de voldoening van het vinden van een waardevol stuk voor een fractie van de prijs. We heten je van harte welkom en staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte vondst!

 

We doneren van elke verkochte Barn Outlet bruidsjurk 10 % aan Pink ribbon of  aan het WNF, dit mag jij kiezen.

 

In onze Barn Outlet is er zelfbediening, maar we staan altijd klaar om je van advies te voorzien. Ons team is beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Het is echter de bedoeling dat je zelf de bruidsjurk aantrekt of dat iemand die met je meekomt je helpt bij het aankleden.

Je krijgt 1,5 uur de tijd om de bruidsjurken te bewonderen en te passen. Dit geeft je voldoende gelegenheid om verschillende stijlen en ontwerpen uit te proberen en de jurk te vinden die perfect bij jou past.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze Barn Outlet en je te helpen bij het vinden van jouw droomjurk. Geniet van de rustige sfeer en de uitgebreide keuze aan prachtige bruidsjurken die we te bieden hebben.

 

Een greep uit onze Barn Outlet collectie

Niet alle trouwjurken staan al op de website.

Trouwjurken kopen, bruidsjurk kopen, trouwjurk passen, pasafspraak, passen, trouweninbrabant, trouweningelderland,tweedehands trouwjurk, plussize, trouwjurkmaat44, bruiloft, ikgatrouwen, goedkooptrouwen, coronabruiloft, trouwenmetcorona

Verbouw je trouwjurk

We merken dat vele bruiden een bruidsjurk wel mooi vinden maar..... en dat maar is net het stukje waar je als bruid niet mee wil rondlopen en dus denkt het is een mooie bruidsjurk maar net niet DE trouwjurk.Soms kun je zelfs het gevoel krijgen dat je een bruidsjurk zoekt die gewoon weg niet bestaat.Nogmaals kijk je op Pinterest, en ja daar staan dan ook vaak bruidsjurken die hier in Nederland niet verkrijgbaar zijn, of wel verkrijgbaar maar dan voor duizenden euro'sWe luisteren altijd goed naar onze bruiden en hebben dan ook vaak de oplossing voor het stukje Maar....

Lees meer »