• Tweedehands trouwjurken zijn Hip!
  • Waarom zou je meer betalen
  • Nieuwe en unieke bruidsjurken
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • We werken op afspraak zodat jij de ruimte hebt om in alle rust te passen.

Bruidsjurken in een kleurtje

Ben jij een bruid die graag een statement wil maken en wil schitteren in een bruidsjurk met een kleurtje? Dan hebben wij de perfecte collectie voor jou! Onze bruidsjurken in kleur zijn gedurfd, uniek en zullen zeker de aandacht trekken.

Stel je voor dat je straalt in een prachtige bruidsjurk in een subtiel pastelkleur, een levendige tint of zelfs een gedurfde en heldere kleur. Of het nu gaat om een zachte blushroze, een warme champagne, een romantisch lavendel of een levendig robijnrood, wij hebben een scala aan kleuren om uit te kiezen.

Onze collectie van bruidsjurken in kleur is ontworpen om jouw persoonlijkheid te laten zien en jouw individualiteit te omarmen. Of je nu gaat voor een volledig gekleurde jurk of een jurk met kleurrijke accenten zoals een gekleurde ceintuur, bloemenapplicaties of een gedetailleerd gekleurd borduurwerk, je kunt er zeker van zijn dat je er prachtig uitziet.

Kies voor een bruidsjurk in kleur en laat je bruiloftsgasten versteld staan. Maak een onvergetelijke indruk terwijl je de traditionele witte bruidsjurk doorbreekt en je eigen stijl en persoonlijkheid omarmt.

Dus, durf anders te zijn en straal in een bruidsjurk met een kleurtje. Laat je creativiteit de vrije loop en kies voor een jurk die jouw unieke schoonheid en levendige persoonlijkheid weerspiegelt. Je verdient een bruidsjurk die net zo kleurrijk en bijzonder is als jij bent!


Nog niet alle bruidsjurken staan online, we hebben ook nog rood -zwart en paars en kunnen ook veel creëren

Lees snel meer over de mogelijkheden in onderstaand blog.

blushroze, mintgroen, lavendel, perzik, hemelsblauw

Waarom kies je voor kleur?

Gekleurde bruidsjurken

Bruidsjurken met kleuraccenten

Kleurrijke trouwjurken

Bruidsjurken in pastelkleuren

Jurken in levendige tinten voor bruiden

Gedurfde bruidsjurken in felle kleuren

Trouwjurken met gekleurde details

Bruidsjurken in niet-traditionele kleuren

Romantische bruidsjurken met een vleugje kleur

Bruidsjurken in subtiele tinten

gekleurde trouwjurken met mouw, trouwjurk kleur betekenis, gekleurde bruidsjurken belgie, zwarte trouwjurk, bruidsjurk met kleuraccentbordeaux rode trouwjurk, trouwjurk groen, trouwjurk roze