Over ons Hergebruik

Een tweedehands trouwjurk.

Bij Nikita Bruidsmode omarmen we het concept van tweedehands bruidsjurken en zien we het als een prachtige en duurzame keuze. Waarom zou je investeren in een gloednieuwe jurk die na één dag in de kast verdwijnt, terwijl er zoveel andere bruiden zijn die er nog van kunnen genieten?

Onze collectie tweedehands trouwjurken is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit jurken die nog in uitstekende staat verkeren. Deze jurken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn met liefde gedragen op de meest bijzondere dag van iemands leven. Het feit dat ze al eerder gedragen zijn, maakt ze alleen maar meer uniek en betekenisvol.

Door te kiezen voor een tweedehands bruidsjurk geef je niet alleen een prachtige jurk een tweede leven, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het verminderen van verspilling en het hergebruiken van materialen is essentieel voor de toekomst van onze planeet. En laten we eerlijk zijn, wie wil er niet stralen in een adembenemende jurk én tegelijkertijd iets goeds doen voor het milieu?

Bij Nikita Bruidsmode geloven we in de schoonheid en waarde van tweedehands trouwjurken. Onze collectie biedt een breed scala aan stijlen, maten en prijzen, zodat er voor elke bruid iets prachtigs te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een klassieke elegantie, een moderne twist of een vintage charme, onze tweedehands bruidsjurken hebben het allemaal.

Maak een afspraak en kom langs in onze gezellige witte boerderij in Velp bij Grave. Laat je verrassen door de prachtige selectie tweedehands bruidsjurken die op je wachten. Ontdek de magie van hergebruik en voel je als een stralende bruid met een duurzaam hart. Bij Nikita Bruidsmode weten we dat tweedehands pas echt mooi is!

Maar waarom niet!

Bij Nikita Bruidsmode geloven we in de schoonheid en de unieke charme van tweedehands bruidsjurken. Onze bruidsjurken zijn zorgvuldig gereinigd en weer als nieuw gemaakt, zodat ze de prachtige momenten van een andere bruid kunnen verrijken. Door te kiezen voor een tweedehands bruidsjurk bij ons, draag je bij aan duurzaamheid en geef je een bruidsjurk een tweede leven.

Ons team is elke dag bezig met het selecteren, repareren en perfectioneren van deze prachtige bruidsjurken. Ze zorgen ervoor dat elke jurk voldoet aan onze hoge standaarden van kwaliteit en stijl. Met hun expertise en oog voor detail transformeren ze de bruidsjurken tot ware meesterwerken die jou laten stralen op je grote dag.

Kom langs bij Nikita Bruidsmode en ontdek de verborgen schatten die onze collectie te bieden heeft. Laat je verrassen door de diversiteit en de prachtige designs. Of je nu droomt van een klassieke, romantische jurk of juist een moderne, gedurfde stijl verkiest, wij hebben iets speciaals voor elke bruid.

Met onze tweedehands bruidsjurken krijg je niet alleen een prachtige jurk voor een aantrekkelijke prijs, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Dus waarom zou je niet kiezen voor een bruidsjurk met een verhaal? Bij Nikita Bruidsmode vind je jouw droomjurk en maak je tegelijkertijd een bewuste keuze. Wees uniek, wees duurzaam, wees prachtig.

 

Werkwijze

Stap 1: De aanlevering van herbruikbare bruidsjurken.

Bruiden die hun bruidsjurk willen verkopen, melden deze aan via onze website en maken een afspraak om de jurk bij ons langs te brengen. De bruidsjurk moet schoon, onbeschadigd en van een recente collectie zijn.

Bij Nikita Bruidsmode bieden we niet alleen de mogelijkheid om recente bruidsjurken te verkopen, maar ook oudere bruidsjurken zijn welkom. Deze jurken kunnen de weg vinden naar onze barn outlet, waar bruiden nog steeds prachtige jurken kunnen vinden tegen gereduceerde prijzen.

Daarnaast hebben we een speciale optie voor bruidsjurken die nog ouder zijn dan 3 jaar. Deze kunnen worden gedoneerd, zodat we de stoffen kunnen recyclen en hergebruiken. Op die manier verspillen we geen enkele stof. Met behulp van deze gerecyclede stoffen passen we andere bruidsjurken aan, waardoor we unieke en gepersonaliseerde creaties kunnen creëren.

Bij het inleveren van de bruidsjurk controleren we of deze van een gerenommeerd bruidsmerk is. Dit geeft ons het vertrouwen dat we werken met hoogwaardige en duurzame stoffen.

De bruidsjurk wordt opgenomen in onze collectie en we beginnen het bemiddelingstraject. De jurk komt in onze verkoopruimte te hangen.

Stap 2: Aanstaande bruiden op zoek naar een droomjurk

Het passen van een tweedehands bruidsjurk is niet anders dan het passen van nieuwe bruidsjurken. We verkopen ook nieuwe jurken om bruiden te laten zien dat er geen verschil is. De gehele collectie hangt door elkaar en de vraag is dan ook: welke jurk is tweedehands?

Het is prachtig om te zien en te ervaren dat bruiden die nooit aan tweedehands hadden gedacht, geen verschil zien en ineens openstaan voor deze optie. Dit bevestigt dat tweedehands bruidsjurken echt herbruikbaar zijn.

Stap 3: De bruid klaar voor haar trouwdag

Het langverwachte moment is eindelijk daar: de bruid heeft een prachtige bruidsjurk gevonden, en we vieren dit bijzondere moment samen.

Dit is een feest dat meerdere mensen gelukkig maakt: de bruid straalt van blijdschap omdat ze haar droomjurk heeft gevonden, en de dame die haar bruidsjurk heeft verkocht ontvangt ook goed nieuws!

De bruidsjurk mag bij ons blijven hangen totdat de bruid terugkomt voor de laatste aanpassingen op maat. Meestal gebeurt dit ongeveer 4 weken voor de trouwdatum.

Tijdens de laatste pasafspraak wordt de bruidsjurk perfect op maat gemaakt. Indien gewenst, kunnen we extra details toevoegen zoals schouderbandjes, mouwtjes of kanten topjes die prachtig bij de bruidsjurk passen. We maken gebruik van reststoffen die we overhouden van andere bruidsjurken, zodat er geen enkele stof verloren gaat. Ook bestaat de mogelijkheid om van de sleep van de bruidsjurk een schitterende bruidsmeisjesjurk te laten maken.

Onze ervaren coupeuses zorgen ervoor dat de bruidsjurk op één dag volledig wordt aangepast, zodat zelfs klanten die van ver komen geen extra reizen hoeven te maken. Dit bespaart kostbare vrije dagen en reiskosten.

De cirkel is rond. De bruid gaat haar trouwdag tegemoet in een bruidsjurk die perfect op haar is afgestemd. Ze straalt niet alleen van geluk, maar ook omdat ze een bewuste keuze heeft gemaakt voor duurzaamheid. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor haar budget.

Bij Nikita Bruidsmode maken we van elke stap in het proces een onvergetelijke ervaring. We streven naar duurzaamheid zonder compromissen te doen op het gebied van stijl en kwaliteit. Met onze aandacht voor detail en ons streven naar perfectie zorgen we ervoor dat elke bruid straalt op haar speciale dag.