Yes! Je hebt je bruidsjurk bij ons gevonden en daar willen we je nogmaals hartelijk mee feliciteren!

 

Na de aanschaf van jouw bruidsjurk houdt het avontuur bij Nikita Bruidsmode niet op. We gaan juist verder om dit speciale moment te vieren!

Laten we nog eens stilstaan bij het op maat maken van jouw trouwjurk. We begrijpen dat er veel informatie op je afkomt en dat het soms moeilijk is om alles te onthouden. Daarom willen we het graag rustig aan je uitleggen.

Tijdens de pasafspraak heb je samengewerkt met een van onze ervaren coupeuses, en nadat je jouw keuze hebt gemaakt, hebben we de bruidsjurk al op je lichaam afgespeld, zodat ze rustig aan de aanpassingen kunnen werken.

Daarnaast hebben jullie een datum afgesproken, enkele maanden voor de bruiloft, voor de verdere aanpassingen aan de bruidsjurk. Onze bekwame coupeuse zorgt ervoor dat de jurk perfect op jouw lichaam wordt afgestemd.

Dit moment vindt plaats in de ochtend, van 9.30 uur tot 13.00 uur of middag van 13 uur tot 17.00 uur

Op die dag kan de trouwjurk klaar zijn en mag je hem mee naar huis nemen. We raden je aan om de trouwjurk thuis nog een paar weken voor de bruiloft te passen. Als er dan nog wijzigingen nodig zijn, kunnen we die nog aanbrengen.

Als de trouwjurk nog niet helemaal perfect zit, plannen we een tweede afspraak voor de definitieve afwerking en dan is de afspraak dus ook korter.

Als je extra aanpassingen wilt laten doen, plannen we altijd meerdere pasmomenten in.

 


 
bruidsschoenen

Wat breng je mee?

Op de dag van het op maat maken van je trouwjurk is het belangrijk om enkele items mee te brengen. Deze zullen ervoor zorgen dat de jurk perfect op jouw lichaam wordt afgesteld. Hier zijn de items die je bij ons moet meenemen:

  1. Schoenen: Breng de schoenen mee die je op je trouwdag gaat dragen. De bruidsjurk wordt afgesteld op de hoogte van deze schoenen. Het is belangrijk dat je de hele dag comfortabel op deze schoenen kunt lopen. Het is geen optie om overdag hoge hakken te dragen en 's avonds over te schakelen naar lagere hakken, omdat dit de lengte van de jurk aan de voorzijde kan beïnvloeden. Controleer ook het briefje dat de coupeuse heeft meegegeven, omdat daar mogelijk specifieke instructies staan met betrekking tot de hakhoogte. Lees alle tips in ons blog

  2. Lingerie: Afhankelijk van de bruidsjurk die je hebt gekozen, kan specifieke lingerie nodig zijn om de jurk goed te laten passen en je de gewenste ondersteuning te bieden. Volg de aanbevelingen van de coupeuse op het briefje om de juiste lingerie mee te brengen.

  3. Wil je een specifieke push up voor je borsten , dan kun je er voor kiezen om deze te tapen of  zelf passende push up cups mee te brengen. Heb je een vollere boezem dan zou een BH ook een goede optie kunnen zijn als de bruidsjurk daar geschikt voor is.

Door deze items mee te nemen, kunnen we ervoor zorgen dat de trouwjurk perfect op maat wordt gemaakt en dat alles precies past en op de juiste hoogte valt. Dit helpt je om je op je gemak te voelen en vol vertrouwen te stralen op je trouwdag.

 

Hoe verloopt de 1e afspraak nadat de trouwjurk is afgespeld?

Onze bekwame coupeuses hebben de bruidsjurk volledig afgestemd op jouw lichaam, op basis van jouw exacte maten.

Bij je terugkomst op de afgesproken dag, zal de trouwjurk al heel mooi passen, en in sommige gevallen hoeft er alleen nog aan de lengte te worden gewerkt. Op dat moment ben je meestal  binnen een paar uurtjes klaar, en je hebt de eer om de trouwjurk mee naar huis te nemen, gereed voor je grote dag.

In sommige gevallen kunnen er echter nog aanvullende aanpassingen nodig zijn. In dat geval zal de coupeuse die ochtend verder werken aan de details en zal ze je graag nog die dag even terugzien om te beoordelen of de jurk op dat moment kan worden voltooid.

Als er te veel werkzaamheden nodig zijn voor deze ochtend of middag, dan plannen de coupeuses meteen een nieuwe afspraak en mag je naar huis. Hou dus een tijdsvak aan van 9.30 tot ongeveer 14 uur of van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur

Helaas kunnen we niet precies zeggen hoe deze afspraak verloopt.

Mocht er toch nog meer tijd nodig zijn, dan plannen we een vervolgafspraak om ervoor te zorgen dat alles perfect is voor jouw speciale dag.

Deze afspraak dag is dus tussen de 2 a 4 uurtjes, als het traject langer gaat duren plannen we een extra afspraak zodat de coupeuse de rust krijgt om het perfect voor je te maken.

 

Wat kunnen jullie in de korte tussentijd gaan doen?

Zodra de coupeuse de laatste aanpassingen aan je trouwjurk heeft afgespeld, zal ze aangeven hoeveel tijd ze nodig heeft om de aanpassingen te voltooien. Kan het deze dag? Of kom je nog een keer terug.

Als er kleine aanpassingen nodig zijn kun je dus even weg om daarna weer terug te komen.

Terwijl de coupeuse aan het werk is, is het een perfect moment voor jou en je gezelschap om even de tijd voor jezelf te nemen. Je kunt bijvoorbeeld naar buiten gaan en genieten van de omgeving, winkelen in nabijgelegen plaatsen of lekker lunchen.

Enkele leuke plaatsen in de omgeving die je kunt bezoeken zijn Grave, Wijchen en Uden. Deze plaatsen bieden verschillende winkels, eetgelegenheden en bezienswaardigheden waar je van kunt genieten terwijl de coupeuse aan je trouwjurk werkt.

Na de aangegeven tijd kun je terugkeren naar de winkel om je perfect op maat gemaakte trouwjurk op te halen en verder te genieten van de voorbereidingen voor je grote dag.

 

Vlak voor je bruiloft

Als tijdens de eerste pasbeurt de bruidsjurk al perfect zit, dan krijg je de gelegenheid om de trouwjurk mee naar huis te nemen in een beschermende hoes.

We vragen je vriendelijk om de trouwjurk ongeveer 4 weken voor de bruiloft thuis nog een keer aan te trekken. Dit stelt ons in staat om eventuele aanpassingen te doen als dat nodig is, zodat je er op jouw grote dag absoluut schitterend uitziet.

 

Betaling

Als de trouwjurk klaar is dan is het tijd voor de afronding van  de restbetaling van de trouwjurk.  We bieden de mogelijkheid om te pinnen, zodat het betalingsproces snel en gemakkelijk verloopt. Contante betalingen accepteren wij ook.

Wat betreft de vermaakkosten, deze betaal je apart aan de coupeuse. Zij zal je een betaalverzoek sturen, zodat je ter plekke de kosten kunt voldoen. Het is handig om te controleren of je een random reader bij je hebt, voor het geval er een banklimiet is ingesteld.

Op deze manier zorgen we ervoor dat het betalingsproces efficiënt verloopt en kun je met een gerust hart naar huis gaan met je perfect op maat gemaakte trouwjurk.

Kaart met Tips

De bruidsjurk gaat in een beschermhoes en je ontvangt nog een kaartje met nuttige tips.

We wensen je een hele mooie toekomst.

Neem je een trouwkaartje mee?

We hebben een speciaal bord in onze winkel waar we allemaal trouwkaartjes ophangen. Het is een leuke en gezellige plek waar bruiden hun kaartjes kunnen delen en bewonderen.

We zouden het geweldig vinden als jouw trouwkaartje daar ook een plekje krijgt! Het is een leuke manier om andere bruiden te inspireren en te laten zien dat jij binnenkort gaat trouwen. Je kunt je kaartje bij ons achterlaten en wij zorgen ervoor dat het een mooie plek op ons bord krijgt.

Het is altijd leuk om de verschillende stijlen en ontwerpen van trouwkaartjes te zien en wie weet kunnen andere bruiden zich laten inspireren door jouw keuze.

Zend je foto's van jullie dag!

We kijken er enorm naar uit om de foto's van jullie trouwdag te zien! Het is altijd geweldig om de mooie momenten en bijzondere herinneringen van onze bruiden te kunnen delen.

Om de foto's met ons te delen, kun je ze eenvoudig appen naar het nummer 0623545251. We zorgen ervoor dat we ze met veel plezier bekijken en genieten van jullie prachtige dag.

Als je het leuk vindt dat we de foto's delen op onze sociale media-kanalen, geef ons dan jouw en het Instagram-account van de fotograaf door. Op die manier kunnen we je taggen en kunnen anderen ook meegenieten van jullie bijzondere momenten. We begrijpen echter dat privacy belangrijk is, dus als je liever hebt dat we de foto's niet delen, laat het ons dan gerust weten.

Bruidsjurk op maat

Trouwjurk aanpassingen

Bruidsjurk vermaken

Trouwjurk passend maken

Bruidsmode atelier

Couture bruidsjurk

Maatkleding bruidsjurk

Bruidsjurk opmeten

Trouwjurk laten verstellen

Bruidsjurk op maat laten maken