We laten je graag ons gezellige team zien.

Een Uniek concept voor een bijzonder bedrijf

Met onze gezellige witte boerderij kom jij in een relaxte sfeer en zijn we in staat om voor ELKE bruid de mooiste bruidsjurk te vinden of te creëren! 

Onze winkel bevindt zich in het Brabantse Velp bij Grave.

Ons Team

 

Miranda Brugman, de trotse eigenaresse van Nikita Bruidsmode, leeft volgens het motto: "De wereld is te klein voor al mijn ideeën."

Ze koestert haar liefde voor haar gezin, stralende bruiden en dieren.

Miranda is een onvermoeibare kracht die de hele winkel doorgaat en elke bruid persoonlijk wil ontmoeten. Ze heeft een uitzonderlijk geheugen en kent alle bruidsjurken in de winkel, vaak zelfs tot in de details van wie welke trouwjurk heeft gedragen, zelfs van jaren geleden.

Miranda is een vrouw vol passie die elke dag met enthousiasme en toewijding voor je klaarstaat. Haar liefde voor haar vak straalt door in elk aspect van haar werk, en ze staat altijd klaar om bruiden te helpen stralen op hun grote dag.

 

 

Nikita, de dochter van Miranda, speelt een belangrijke rol zowel achter de schermen als op de voorgrond als coupeuse en model.

In haar eigen woorden zegt Nikita: "Het is een absoluut voorrecht om betrokken te zijn bij onze zaak en bruiden te helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk voor hun grote dag. Het brengt een unieke ervaring met zich mee. Geen enkele dag is hetzelfde, dus elke dag brengt nieuwe verrassingen met zich mee!"

Met haar toewijding en passie draagt Nikita bij aan de magie van jullie speciale dag en maakt ze de zoektocht naar de droomjurk een onvergetelijke ervaring voor elke bruid.

 


 

Yvonne, onze getalenteerde coupeuse, heeft sinds 2009 een belangrijke rol bij Nikita Bruidsmode.

Yvonne deelt met enthousiasme: "Het werk is ontzettend gevarieerd, maar vooral erg dankbaar. Tijdens de passessies draag ik bij aan het geluk van bruiden en zie ik ze stralen."

Wanneer bruiden terugkomen voor de laatste aanpassingen, merk ik soms een lichte spanning bij hen. Maar zodra ik de bruidsjurk weer aandoe en alles perfect op maat maak, valt alle spanning weg. Het is een bijzonder moment waarin alles op zijn plek valt.

 

 

We zijn ook een erkend leerbedrijf.

Annemijn, onze getalenteerde coupeuse en model, draagt haar steentje graag bij in de winkel.

Annemijn is een vrolijke en creatieve jonge dame, die altijd klaarstaat om te helpen. Je kunt haar vaak zien tijdens de pasafspraken, waar ze bruiden ondersteunt bij het vinden van hun droomjurk. Daarnaast schittert ze als model op onze website, waar ze de prachtige bruidsjurken tot leven brengt.

Haar enthousiasme en toewijding dragen bij aan de bijzondere ervaring die we bieden aan onze bruiden

Nina, een van onze gewaardeerde teamleden, zet zich met plezier in om in de winkel te assisteren en schittert eveneens als model op onze website.

Haar veelzijdige betrokkenheid bij Nikita Bruidsmode toont haar enthousiasme en toewijding aan onze bruiden. Of ze nu helpt tijdens de pasafspraken of de prachtige bruidsjurken presenteert voor op onze website.

Teuntje: Is model voor onze promo en website materiaal.

 

Teuntje is een gezellige vrolijke meid die van aanpakken weet. Ze is overal inzetbaar en vindt ook alles leuk.

Elien:  Helpt graag mee in de winkel en is  model voor op onze website.

 

Elien is een vrolijke dame, die het enorm leuk vind om alle bruidsjurken aan te doen en mee foto's te maken.

Anouk: Werkzaam als model en helpt graag in de winkel mee.

Anouk verteld: Naast de vrolijkheid van de vele dames die we zien zijn de shoots  onvergetelijk ik kan dan er ook geen genoeg van krijgen.

 

Lotte: Werkt graag mee aan fotoshoots en zie je als model dan ook op de website

Onze Missie

 

We willen dat jij het pas moment ervaart als een onvergetelijke gebeurtenis. Waar jij na 20 jaar nog met een glimlach om je lippen aan terug denkt.

Een geweldige beleving die voor iedereen geweldig is. Dat Jij je de Bruid voelt door de persoonlijke aandacht en de rust die je krijgt om de allermooiste bruidsjurk te kunnen vinden. Een trouwjurk die helemaal bij jouw past waarin jij, je bijzonder en mooi in voelt.

Want...

"Een trouwjurk koop je niet voor even, de herinnering blijft je gehele leven"

 

the perfect wedding schrijft over Nikita Bruidsmode

Lees ook dit artikel op Glamourista

Lees ook dit artikel op de mamagids

Lees ook dit artikel op zazazoo

Nikita Bruidsmode, trouwjurk verkopen, trouwjurk kopen, passen, passen voor de lol, trouwen,brabant, grave, nijmegen, huwelijk, eigenaar nikita bruidsmode, team nikita bruidsmode, ervaringen nikita bruidsmode, trouwjurken tweedehands, vintage trouwjurken, secondhand, preloved,