Onze Sfeer

In 10 jaar tijd zijn we van kleine ruimte aan huis uitgegroeid tot gezellige boetiek, destijds in Wanroij.

In Augustus 2019 zijn we verhuisd naar De Brugse Hoeve een prachtige witte boerderij in Velp bij Grave waar je meteen in de Beleving stapt.

 

Sfeer

Zoals aangegeven zijn we niet de standaard bruidsmodezaak met alle pracht en praal. Misschien ben je wel op zoek naar de bruidsjurk met de pracht en praal maar vind je het passen in zoveel toeters en bellen echt te veel. Of ben jij de bruid die op voorhand al denkt dat is helemaal niet mijn ding?

Dan ben jij de bruid die naar ons op zoek is,

Wij dragen geen mantelpakjes of hakken, ons kun je verwachten in casual kledij.

Onze sfeer is landelijk, vintage maar met klassiek gecombineerd. Ook onze collectie bestaat uit deze stijlen.

We hebben voor elke bruid een bruidsjurk.

Een tweedehands trouwjurk? Waarom niet?

Onze hoofdzaak zijn de Tweedehands Bruidsjurken en we zijn dan ook erg content met de ontwikkelingen die  er nu te zien zijn omtrent de duurzaamheid.

Naast de tweedehands bruidsjurken hebben we ook Nieuwe bruidsjurken in het assortiment opgenomen, want niet elke bruid is er nog klaar voor om een eenmaal gedragen bruidsjurk te kiezen., tot het moment dat ze bij ons binnenstapt en niet meer weet welke bruidsjurk nu nieuw is.

 

 

We hebben een ontzettend leuk systeem bedacht , al 10 jaar lang maken wij gebruik van ons Vind ik leuk rekje.

Wil jij weten hoe een pas-sessie verloopt lees dan de pagina Trouwjurken passen.

 

 

De Beleving

Bij Nikita Bruidsmode, zijn we zeer klantgericht en geeft het ons veel voldoening om de ideeën van onze bruiden tot uiting te laten komen. We streven ernaar om onze bruiden een unieke beleving te bieden door ze uit te nodigen in onze boetiek en persoonlijk kennis te maken. Om zo al hun wensen te bespreken en ze te mogen verrassen met iets waar ze zelf nooit aan gedacht hadden.

Daarnaast begeleiden we onze bruiden bij het volledige proces om er voor te zorgen dat ze de perfecte bruidsjurk hebben voor de perfecte dag.

Laat je verrassen!

Duurzaam trouwen, bruidsjurk, bruidsmodezaak, trouwjurk, nikita bruidsmode, tweedehands, trouwjurken, plus size, trouwjurken van ladybird, trouwen in brabant, trouwlocatie, trouwen met corona, passen, trouwjurken passen, coronaproof, milieubewust, landelijk trouwen, prinsessen, bohomian, vintage, rotterdam, amsterdam, boxmeer, uden, nijmegen,velp,