Welkom » Contact » Over ons » Onze Sfeer

Onze Sfeer

In de 10 jaar zijn we van kleine ruimte aan huis uitgegroeid tot gezellige boetiek in het dorp aan het kerkplein. Een winkel vinden wij een groot woord en dat ik ook niet wat wij ambiëren. Een groot winkelpand vinden we ook niet passen in de sfeer en prijzen waarin we de bruidsjurken aanbieden.

 

Wij houden het graag knus en gezellig, de beleving in een huiskamer sfeer.  Dat jij in alle rust zonder al te veel prikkels serieus kunt kijken naar welke bruidsjurk nu echt bij je past. Qua figuur maar zeker ook bij je gevoel.

Wij hebben de bruidsjurken verdeeld over twee aparte ruimtes zodat jij of je gasten tijdens het passen niet steeds zijn afgeleid worden door de massa aan bruidsjurken. Want die is mooi maar die ook, en misschien moet je die ook nog even kijken :)

We hebben een ontzettend leuk systeem bedacht , al 10 jaar lang maken wij gebruik van ons Vind ik leuk rekje.

wil jij weten hoe een pas-sessie verloopt lees dan de pagina Trouwjurken passen.

 

 

 

Sfeer

Zoals aangegeven zijn we niet de grote winkel met pracht en praal. Misschien ben je wel op zoek naar de bruidsjurk met de pracht en praal maar vind je het passen in zoveel toeters en bellen echt te veel. Of ben jij de bruid die op voorhand al denkt dat is helemaal niet mijn ding?

Dan ben jij de bruid die naar ons op zoek is,

Wij dragen geen mantelpakjes of hakken, ons kun je verwachten in casual kledij.

Onze sfeer is stoer, landelijk, vintage maar met klassiek gecombineerd. Ook onze collectie bestaat uit deze stijlen.

We hebben voor elke bruid een bruidsjurk.

Een tweedehands trouwjurk? Waarom niet!

Onze hoofdzaak zijn de Tweedehands Bruidsjurken en we zijn dan ook erg content met de ontwikkelingen die  er nu te zien zijn omtrent de duurzaamheid.

Naast de tweedehands bruidsjurken hebben we ook Nieuwe bruidsjurken in het assortiment opgenomen, want niet elke bruid is er nog klaar voor om een eenmaal gedragen bruidsjurk te kiezen., tot het moment dat ze bij ons binnenstapt en niet meer weet welke bruidsjurk nu nieuw is.

Ook merken we dat bruiden graag een eigen bruidsjurk samenstellen en ook voor deze bruiden hebben we een geweldig leuk Mix and Match aanbod gemaakt.

 

 

 

De Beleving

 

Bij Nikita Bruidsmode, zijn we zeer klantgericht en geeft het ons veel voldoening om de ideeën van onze bruiden tot uiting te laten komen. We streven ernaar om onze bruiden een unieke beleving te bieden door ze uit te nodigen in onze boetiek en persoonlijk kennis te maken. Om zo al hun wensen te bespreken en ze te mogen verrassen met iets waar ze zelf nooit aan gedacht hadden.

Daarnaast begeleiden we onze bruiden bij het volledige proces om er voor te zorgen dat ze de perfecte bruidsjurk hebben voor de perfecte dag.

Laat je verrassen!