• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Verbouw je trouwjurk

Gepubliceerd op 11 november 2021 om 17:57

We merken dat vele bruiden een bruidsjurk wel mooi vinden maar..... en dat maar is net het stukje waar je als bruid niet mee wil rondlopen en dus denkt het is een mooie bruidsjurk maar net niet DE trouwjurk.
Soms kun je zelfs het gevoel krijgen dat je een bruidsjurk zoekt die gewoon weg niet bestaat.
Nogmaals kijk je op Pinterest, en ja daar staan dan ook vaak bruidsjurken die hier in Nederland niet verkrijgbaar zijn, of wel verkrijgbaar maar dan voor duizenden euro's
We luisteren altijd goed naar onze bruiden en hebben dan ook vaak de oplossing voor het stukje Maar....

Creatief met stof

Want wij deinzen niet terug om een bruidsjurk door tweeën te delen, met kleuren, stoffen of lengtes te werken. We zeggen dan ook altijd, we hebben een schaar. En hoe leuk is het om in mogelijkheden te denken.

We hebben geweldige coupeuses ( naaisters) in huis en we hebben een enorme creatieve brein.
Dit maakt de zoektocht naar jouw bruidsjurk nog leuker, want we gaan met jouw de perfecte trouwjurk bouwen, in een bij jouw passend budget. En dan heb jij een hele eigen, unieke samengestelde bruidsjurk die niemand anders heeft.

Lijkt je dit geweldig! Maak dan snel een afspraak bij Nikita Bruidsmode.
Laat je verrassen.

Trouwjurk verbouwen

De trouwjurk van je moeder of oma

Hoe leuk is het om de trouwjurk van je moeder te combineren met een bruidsjurk uit onze collectie en die samen te gaan verbouwen tot een nieuwe hippe eigen bruidsjurk.

Als je dat heel graag wil, kom dan zeker naar ons toe. Wij vinden het een enorm leuk traject om dit met je op te starten.

Hoe ziet dit er dan uit?

 

We gaan eerst naar de meegebrachte bruidsjurk kijken en met je overleggen hoe jij graag deze zou willen aanpassen. Dan gaan we in onze collectie kijken met welke trouwjurk  je de combinatie zou willen maken.

Dit is vaak lastig uit te leggen, dus we gaan ook vele trouwjurken passen om ideeën op te doen en om te zien wat past nu echt bij je.

Misschien dacht je aan een hoge halslijn maar staat een V hals je beter. Ook leuk om te kijken wat verschillende kleurtinten met je doet.

Aan de hand van het passen kunnen we dus een combinatie maken met de meegebrachte trouwjurk en zo een hele eigen unieke trouwjurk creëren.

We hebben inmiddels al een aantal  OLDIES opgepimpt naar de hedendaagse look. ( foto's volgen).

Wil jij graag dat we je helpen maak dan je afspraak.

 

Note: Aanpassingen zijn enkel in combinatie met een trouwjurk uit onze collecties mogelijk.

 

#trouwjurkrecyclen #trouwjurkmoeder #trouwjurkoma # verbouwjetrouwjurk #bruidsjurkoma #oldies #ikgatrouwen #bruidsjurken #tweedehands


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.