Welkom » Een bruidsjurk met een verhaal » In gesprek met Miriam

In gesprek met Miriam

Gepubliceerd op 13 december 2018 17:32

 

Miriam, ze heeft bij Nikita Bruidsmode een Pronovias Drisara bruidsjurk gebracht voor de verkoop.

Miriam verteld over de dag, alsof ze deze gisteren heeft beleefd.

De trouwdag was in een klassieke setting.

Is dit een sfeer die je ook aanspreekt, bekijk dan zeker ook deze rubriek

De ontmoeting:

We hebben elkaar ontmoet op de middelbare school, daar spraken we elkaar al wel eens en vond ik hem stiekem al heel erg leuk. De vonk sloeg pas later écht over tijdens het uitgaan

 

Was er een aanzoek?

Ja zeker! Ik ben op de Malediven ten huwelijk gevraagd, het was zo mooi! Hij had een filmpje gemaakt waarin we samen terugblikten op alle mooie herinneringen die we al samen hebben gemaakt.

Waarom heb je deze jurk gekozen?

 

Ik vond de jurk direct mooi omdat hij nét even anders is dan veel bruidsjurken. Dit komt door de turtle neck, ik vond hem daardoor stoer, maar met het kant maakt het ook romantisch.

 ik was verliefd op de achterkant van de jurk!

 Ook vond ik het perfect dat ik bijvoorbeeld 's avonds de strik erachter op kon bevestigen, maakt het voor 's avonds helemaal passend en feestelijk.

 

Hoe was jullie trouwdag?

Ge-wel-dig! Zo bijzonder om de liefde te vieren met alle lieve vrienden en familie om ons heen. We hadden ook zoveel geluk met het weer en 's avonds hebben we echt een knalfeest gehad. Dat vond ik ook zó bijzonder: iedereen op de dansvloer van m'n volleybalvriendinnen, mijn zussen alsook ooms en tantes.

 

Wil je de dag meebeleven

Bekijk dan de film

 

Waarom wil je deze bruidsjurk verkopen?

Omdat ik er zelf zo'n mooie dag in heb gehad. Ik voelde me er fijn in, het is een praktische jurk, maar ook heel elegant en voelde me écht een bruidje! Dat gun ik iemand anders ook.

Als ik het opnieuw zou mogen doen, zou ik zelf ook een tweedehands jurk kopen. Ik vind het een mooie gedachte en het is ook nog eens een stuk duurzamer!

 

Deze  bruidsjurk hangt bij ons in de winkel.

Wil je meer informatie over deze jurk ?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.