Over ons

Home

Over ons

Over ons

Hallo, graag stellen wij ons aan je voor.

Nikita

loulou violet

Geschiedenis.

Nikita Bruidsmode is opgericht in 2009 door Miranda Brugman en haar schoonzus Wilma met de naam Verkoop je trouwjurk

Een plek waar particulieren een bruidsjurk kunnen inbrengen om deze te verkopen via ons. Al heel snel werd het pand te klein en zijn we naar een groter pand gegaan.

Naast  de tweedehands- eenmaal gedragen zijn we ook van start gegaan met Nieuwe bruidsjurken. Het concept was ontwikkeld en bruiden uit heel Nederland- België en Duitsland vinden nu al 9 jaar de wegs naar Wanroij.

De naam Verkoop je trouwjurk werd omgezet naar Nikita Bruidsmode vernoemd naar de dochter van Miranda. Nikita zie je in het logo en op de website met het presenteren van de bruidsjurken. Nikita werkt ook mee in de winkel op Zaterdag.

We zijn zeker geen standaard bruidsmodezaak en houden er dan ook van om andere merken te zoeken. We hebben het merk LOULOU Bridal, die je dus nergens anders in Nederland vindt. Een merk wat helemaal bij ons past.

Heden:

We hebben al benoemd dat we niet standaard zijn, en wat bedoelen we daar dan mee? Als je naar Nikita bruidsmode gaat dan kies je voor ontspannen en relaxed.

 

Kom zoals jij bent,  wij staan er ook zoals wij zijn. Dus geen naaldhakken, mantelpakjes. Nee, gewoon relaxed.

Wij zijn namelijk van mening dat een bruidsjurk uitzoeken al spannend genoeg is. En als jij je op voorhand al zorgen moet gaan maken, of dat je er wel net genoeg er uit ziet, dan gaat het mis.

Daar gaat het namelijk helemaal niet om, het gaat er om dat jij op je gemak bent en van daaruit op zoek kunt gaan naar een jurk die bij jouw past. Wij gaan je persoonlijk begeleiden in deze tocht. We voorzien je van eerlijk advies en zorgen er voor dat jij echt de allermooiste jurk kunt kiezen in jouw budget.

Met de nodige dosis humor maar met een vakmanschap met meer dan 100% perfectie, laten wij onze bruiden stralen.

 

Ons Team is een samenwerkingsverband van ZZPers.

We zien ons werk niet als Werk, we genieten gewoon elke dag van alle prachtige mensen om ons heen. Iedereen is zo anders en dat maakt dat wij een droombaan hebben.

Nikita bruidsmode dan kies je voor relaxed maar met een glamour service!

Miranda Brugman

Eigenaresse

Een bruidsjurk koop je niet even, de herinnering blijft je hele leven.
Deel dit moment met ons, wij genieten er van.

Neem contact op

Yvonne

Coupeuse

We werken met een passessie mee, zodat we meteen alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op

Henriette

Coupeuse

Als je het eindresultaat ziet als een jurk helemaal op maat zit, dan krijg je kippenvel.

Neem contact op

Nikita

Adviseuse

Mee op zoek naar DE bruidsjurk, is een achtbaan die uiteindelijk tot stilstand komt.

Dees

Adviseuse

Nadat ik zelf mijn trouwjurk hier had gevonden, wilde ik nog maar één ding en dat was in dit team werken!

Doing the right thing,
at the right time.

01. Ervaring

Een bruidsjurk adviseren is heel anders dan elk ander kledingstuk. Bij een bruidsjurk komt een speciaal gevoel kijken, een gevoel wat niemand heeft alleen de bruid. De ervaring heeft ons geleerd. Wij kijken naar hoe je staat, kijkt, lacht. Het is je hele lichaam die roept. Dit is mijn jurk!

02. Professioneel

Terwijl jij denkt, dit is lekker relaxt. Kijken wij met een professioneel oog naar jou, luisteren naar je wensen en bespreken de mogelijkheden. Soms maken kleine dingen het verschil. De vakkundige coupeuses kijken bij het op maat maken naar alle punten. Zit de jurk netjes, comfortabel en kun je dansen, zitten. We leggen je gezelschap uit hoe de jurk perfect aangedaan moet worden en geven je vele handvatten. We slepen je door deze stress. Ook na het YES moment mag je ons stalken via whats app met vragen over van alles. Wij zijn er tot aan het moment dat jullie JA zeggen maar ook daarna om de prachtige dag te delen. Of misschien de jurk weer te verkopen.

03. Garanties

Het voordeel van een eenmaal gedragen jurk is dat deze altijd in voorraad is. Dus geen leveringsstress.
Nieuwe jurken worden wel besteld maar enkel als we zeker weten dat dit ook haalbaar is. Wij willen ook geen stress.

04. Kwaliteit

Onze tweedehands bruidsjurken worden enkel in de collectie opgenomen als deze schoon- onbeschadigd en van recente collecties zijn.
Bij het op maat maken wordt de jurk helemaal nagelopen, nieuw of tweedehands. 100 % perfectie, als we allemaal tevreden zijn dan verlaat de jurk pas ons pand.

BEKIJK OOK!

onze nieuwe bruidsjurken

Van deze jurken hebben we pasmodellen in huis. Wordt jij verliefd op een jurk, dan bestellen we deze nieuw voor je. Want nieuw is bij ons ook echt nieuw!

WhatsApp us
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →