• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

PreOwned- Preloved- Tweedehands trouwjurken

Gepubliceerd op 10 maart 2023 om 11:23

14 jaar geleden

Was een tweedehands bruidsjurk nog niet zo Hip! Eerder was het een No Go . Want je gaat toch niet in een tweedehands trouwjurk trouwen!

Waarom niet?

Nu 14 jaar verder is tweedehands  duurzaam en zien we gelukkig dat een bruidsjurk echt niet Nieuw hoeft te zijn.

Waarom hergebruik je wel al jaren auto's, huizen,meubels en draag je kleding tot dat het versleten is. Maar een bruidsjurk maar 1 keer.

Juist de stoffen zijn luxe en kunnen dus zeker nog een ronde mee.

 

Toch zijn er mensen die nog steeds denken

Dat tweedehands trouwjurken oud, versleten en kringloopwaardig zijn hahaha.

Dan denk ik echt! Hoe dan?

Onze bruidsjurken zijn hipper en luxer dan uit de outlet stores!

Onze bruidsjurken worden niet door iedereen uit het rek getrokken, of neergegooid, gepast terwijl het eigenlijk niet past,  en ze zijn zeker niet van oude collecties.

 

Wij hebben enkel de bekende merken. Zodat we weten dat het eerlijke en kwaliteit producten zijn.

Je vindt bij ons dus een luxe Pronovias , Essence of Australia, Berta bridal, Stella York, en nog vele andere mooie merken, voor een geweldige prijs.

Bruidsjurken die een jaar of  half jaar geleden zijn aangekocht voor €2500 a € 3000,- euro hangen nu bij ons gemiddeld voor  €1000 a €1500,-

We hebben de website op prijsklasse ingedeeld, zodat je meteen kunt zien wat de prijs van de trouwjurk is.

 

Online worden natuurlijk ook tweedehands trouwjurken aangeboden maar het feit blijft , dat een bruidsjurk uitkiezen altijd een bijzondere gebeurtenis is, wat je graag  wil vieren en delen met anderen.

Daarbij weten wij uit ervaring dat een bruidsjurk nieuw of tweedehands nooit perfect past. En dat een goede coupeuse dan ook echt noodzakelijk is om je trouwjurk perfect te laten passen.

Wij hebben geweldige coupeuses in huis, die je ook met de passessie meehelpen. Zo kun je meteen alle mogelijkheden bespreken.

Want een trouwjurk die niet mooi past of niet perfect op maat gemaakt is, dat zie je meteen. Dat is echt jammer, want dit zie je op elke foto later terug.

 

Alle soorten en maten

Zoveel mensen, zoveel wensen.

Als je in onze winkel komt dan denk je echt WOW! Zoveel verschillende bruidsjurken.

Ja , het is echt onvoorstelbaar hoeveel verschillende bruidsjurken dat er zijn. En het komt maar heel zelden voor dat we twee dezelfde ingebrachte bruidsjurken hebben hangen.

Terwijl vanuit heel Nederland en België bij ons de bruidsjurken worden aangeleverd.

Dus alle 1000 trouwjurken die er hangen zijn anders?

Klopt! Je hebt wel trouwjurken in de stijl/ sfeer die dan er op lijken maar dan toch net een ander bovenkantje hebben of andere details waardoor de trouwjurk toch weer anders is. Extra leuk om zo alle verschillende silhouetten te proberen. Dan weet je ook zeker wat je niet wil. En is de weg naar je YES moment veel makkelijker.

 

We hebben dus alle stijlen, maten en Trouwjurk met een kleur in huis.

Ook de grote maten zijn bij ons goed vertegenwoordigd en kun je dus ook enorm veel passen!

Voor ELKE bruid een Bruidsjurk.

Trends

Wij verkopen inderdaad ook Nieuwe bruidsjurken. Ondanks het feit dat de aangeleverde tweedehands trouwjurken maar 3 jaar oud mogen zijn, zoeken bruiden ook vaak een stijl die er dan Preloved nog niet is.

Pinterest staat vol met de nieuwste trends, maar die zijn zo hip dat deze nog niet meteen preloved beschikbaar zijn.

Op dit moment zien we de bruidsjurken Less is More.

Prachtige bruidsjurken die kracht uitstralen door het minimalisme.

Om ook deze bruiden de perfecte bruidsjurk te kunnen aanbieden hebben wij exclusieve bruidsjurken en een Private label. Bruidsjurken die je dus enkel bij Nikita Bruidsmode kunt vinden.

 

Extra leuk en duurzaam! Je kunt de bruidsjurk na je bruiloft weer brengen om deze dan tweedehands aan te bieden. Zo blijven onze collecties super trendy en duurzaam.

 

Kom je gezellig onze bruidsjurken passen?

#preloved #preowned #tweedehands #trendy #modern #2023bruid #2024bruid #trouwjurken #bruidsjurken #trouwen #trouwplannen #bruidsjurkenpassen #tweedehandstrouwjurken #2ehands #sayyestothedress #grotematen #plussize #trouwjurkenmetkleur #duurzaam #naturelovers #prelovedweddingdresses #dreamdresses #jumpsuits


«