Trouwjurken maat 34-36-38

Bij Nikita Bruidsmode begrijpen we dat elke bruid een uniek figuur heeft en een andere maat draagt. Daarom zijn de maten van onze tweedehands bruidsjurken gebaseerd op de confectiemaat die de bruid droeg tijdens haar trouwdag. Hoewel het vinden van een perfect passende jurk misschien niet altijd mogelijk is, zullen onze bruidsjurken al veel beter aansluiten dan nieuwe jurken. Dit is geweldig, want je kunt veel beter zien hoe een bruidsjurk er echt uitziet op jouw lichaam. De buste zit al natuurlijker en er is al een zichtbare taille. Tweedehands bruidsjurken bieden dus naast het extra voordeel van een betere pasvorm nog veel meer voordelen.

Het is belangrijk om te weten dat niet alle bruidsjurken op onze website staan. We hebben een uitgebreide collectie die je alleen live kunt bewonderen. Daarom nodigen we je graag uit om langs te komen en alle bruidsjurken in het echt te zien. Ons enthousiaste team staat klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk. Kom dus zeker langs en ontdek de prachtige bruidsjurken die we te bieden hebben!

Bruidsjurken maat 34

Bruidsjurken maat 36

Bruidsjurken maat 38

Petite bruidsjurken

Smalle bruidsjurken

Slanke bruidsjurken

Bruidsjurken voor kleine maten

Bruidsmode maat 34-38

Bruidsjurken met kleine pasvorm

Bruidsjurken in standaardmaten

 

goedkope bruidsjurken grote maten,2e hands trouwjurken grote maten,trouwjurk peerfiguur,trouwjurken kleine maten,tweedehands bruidsjurken apeldoorn,model trouwjurk,sportieve trouwjurk,trouwjurk kopen tips,