• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Bruidsjurken vanaf €199.00 tot maximaal €999 euro

Barn Outlet

Welkom bij onze Barn Outlet! Hier kun je zelf op zoek gaan naar jouw perfecte bruidsjurk, terwijl ons team altijd klaar staat om je te adviseren en te helpen.

Bijzonder aan onze Barn Outlet is dat we 10% van de opbrengst van elke verkochte bruidsjurk doneren aan een goed doel. Jij mag zelf kiezen tussen Pink Ribbon of het Wereld Natuur Fonds (WNF). Zo draag je niet alleen bij aan het vinden van jouw droomjurk, maar ook aan het ondersteunen van belangrijke initiatieven.

In de Barn Outlet hebben we een zelfbedieningssysteem, maar we zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies. Ons team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Het is wel de bedoeling dat je zelf de bruidsjurk aantrekt of dat iemand die met je meekomt je daarbij helpt.

Je krijgt maar liefst 1,5 uur de tijd om onze bruidsjurken te bewonderen en te passen. Dit geeft je ruim voldoende gelegenheid om verschillende stijlen en ontwerpen uit te proberen, zodat je uiteindelijk dé jurk vindt die perfect bij jou past.

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen in onze Barn Outlet. Geniet van de rustige sfeer en ontdek de uitgebreide keuze aan prachtige bruidsjurken die we te bieden hebben. Samen zullen we ervoor zorgen dat je straalt op jouw speciale dag!

Een greep uit de collectie

Er hangen nog veel meer trouwjurken voor je klaar!

goedkope trouwjurken amsterdam,goedkope trouwjurken, goedkope trouwjurken online,goedkope trouwjurken groningen, goedkope trouwjurken arnhem, goedkope trouwjurken limburg, goedkope trouwjurken rotterdam, goedkope gekleurde trouwjurken, goekope trouwjurken Brabant, outlet, barn, 199euro, trouwjurken sale, amsterdam, vinted, yesidid