Doneer je trouwjurk voor Pink Ribbon

 

In onze bruidenwereld vinden we het belangrijk om extra aandacht te besteden aan andere vrouwen. Daarom willen we graag de spotlight richten op een speciaal initiatief.

We ontvangen regelmatig bruidsjurken die niet meer geschikt zijn voor hergebruik vanwege hun leeftijd, maar er zijn ook nog veel bruidsjurken die we als prachtig en trendy beschouwen. Deze jurken vinden hun weg naar onze BARN OUTLET.

Deze tweede groep bruidsjurken wordt verkocht ten behoeve van Pink Ribbon, een organisatie die zich inzet voor borstkankeronderzoek en -ondersteuning. We zijn trots dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan het goede werk van Pink Ribbon.

Dus wanneer je een trouwjurk uit onze BARN OUTLET koopt, draag je niet alleen een prachtige en trendy jurk, maar help je ook andere vrouwen in hun strijd tegen borstkanker. Samen kunnen we een verschil maken.

We nodigen je graag uit om onze BARN OUTLET te bezoeken en de jurken te bekijken die zowel stijlvol als betekenisvol zijn. Bedankt voor je steun aan dit bijzondere initiatief.

 

Het werkt heel eenvoudig, op het aanmeld formulier kun je aangeven ( wanneer het om een hele oude trouwjurk gaat)  Gratis Doneren 

In de opmerking geef je aan voor Pink Ribbon.

Is de jurk nog verkoopbaar maar iets ouder dan kunt u dit aanmeldformulier gebruiken.

 

Elke laatste zaterdag van de maand ( op het aanmeldformulier zie je welke zaterdagen beschikbaar zijn ) kun je de bruidsjurk gratis inleveren.

Tussen 10.00 en 15.00 kun je dan binnenlopen.

 

Heb je geen trouwjurk maar wil je wel helpen, steun dan onze actie met een kleine bijdrage!

 

steun pink ribbon

trouwjurk doneren, pink ribbon, actie, trouwjurk, trouwjurk huren, trouwjurken passen, plussize,