• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Bridalstar

Het merk Bridalstar is een bruidsmodemerk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van bruidsjurken. Ze bieden een diverse collectie trouwjurken aan, die variëren in stijlen, ontwerpen en pasvormen. Bridalstar staat bekend om het creëren van elegante en romantische bruidsjurken, met oog voor detail en vakmanschap.

De trouwjurken van Bridalstar worden vaak gemaakt van hoogwaardige stoffen, zoals kant, chiffon en zijde, en zijn versierd met delicate borduursels, kralen en applicaties. Het merk streeft ernaar om bruiden te voorzien van unieke en op maat gemaakte jurken die perfect passen bij hun persoonlijke stijl en smaak.

Bridalstar richt zich ook op de behoeften van bruiden met verschillende lichaamstypes, waaronder plussize bruiden. Ze bieden een speciale plussize collectie aan, die is ontworpen om de schoonheid en vrouwelijkheid van elke bruid te accentueren.

Laatste pasmodellen nu in onze Barn Outlet

Interesse om deze bruidsjurken te komen passen?

Keyword bianco evento prijzen, bianco evento belgie, bianco evento isabelle, bianco evento sluier, astoria bianco evento, bianco evento imperia, bianco evento dallas, poirier, astoria bianco evento, bianco evento imperia, verkooppunt bianco evento, bianco evento sluier, goedkope trouwjurken brabant,