FAQ de meest de gestelde vragen

Kopen jullie trouwjurken op?

Nee, wij kopen geen trouwjurken op. Wij bemiddelen in de verkoop van bruidsjurken. Als je een bruidsjurk wilt verkopen, kun je deze bij ons aanbieden en wij zorgen voor de bemiddeling, vergelijkbaar met een makelaar. De bruidsjurk wordt in onze winkel opgehangen, zodat deze ook gepast kan worden door potentiële kopers. Voor meer informatie kun je terecht op onze speciale pagina.

Kan ik zonder afspraak komen?

Helaas is het niet mogelijk om zonder afspraak bij ons langs te komen. We vinden het belangrijk om voldoende tijd en aandacht te kunnen besteden aan elke klant, of je nu een bruidsjurk wilt verkopen of wilt kopen. We raden je aan om een WhatsApp-bericht te sturen met de vraag of er op de gewenste dag een afspraak beschikbaar is. Op die manier kunnen we samen een geschikt moment vinden.

Kan ik een trouwjurk reserveren?

Helaas is het niet mogelijk om een trouwjurk bij ons te reserveren. We willen graag dat elke bruid de kans krijgt om uit ons volledige aanbod te kunnen kiezen. Echter, als je echt interesse hebt in een specifieke jurk, kunnen we de mogelijkheid van een kleine aanbetaling bespreken. Dit stelt je in staat om je keuzemoment nog even uit te stellen. Voor meer informatie over de voorwaarden kun je contact met ons opnemen.

Hoelang duurt een afspraak?

Om een trouwjurk te brengen moet je rekenen op een 20 minuten.

Voor een pas afspraak reserveren we 2 a 3 uur. Zodat jij in alle rust heel veel trouwjurken kunt passen en ook echt kunt genieten van het moment.

Voor een bezoekje aan de Barn plannen we 1.5 uur per bruid.

Hoeveel mensen neem ik mee met het passen?

 

Bij het passen van bruidsjurken is het aantal mensen dat je meeneemt een persoonlijke keuze. Sommige bruiden willen graag veel mensen meenemen om geen teleurstelling te veroorzaken, terwijl anderen de voorkeur geven aan een kleiner gezelschap of zelfs alleen komen.

Onze tip is om goed te kijken naar de mensen die je wilt meenemen. Kun je op hen vertrouwen voor eerlijk advies en geven ze je de rust die je nodig hebt? Het is belangrijk om mensen bij je te hebben waarbij jij je op je gemak voelt, omdat dit de sfeer tijdens het passen positief beïnvloedt.

 

Bovendien hoef je niemand teleur te stellen. Als je bij ons je perfecte trouwjurk hebt gevonden, ben je altijd welkom om de jurk aan anderen te laten zien. Zo kunnen zij ook deel uitmaken van jouw speciale moment.

Lees ook onze blog "Tips voor elke bruid" voor meer handige informatie.

 

Mogen we foto's maken

Jazeker dit mag gewoon!

Kunnen we ergens eten?

Jazeker, rond om Velp NB zijn veel plekjes waar je lekker kan eten. Denk hierbij aan onze buren Den Tol ,ga lekker het stadje van Grave in of ga richting Nijmegen. Plekken genoeg om de honger te stillen.

Staan alle trouwjurken op de website?

Op onze website vind je het grootste deel van onze trouwjurken, maar niet allemaal. We hebben namelijk nog meer bruidsjurken die niet op de website staan.

Dus als je een bezoek brengt aan onze winkel, kun je nog meer prachtige trouwjurken ontdekken die niet online te vinden zijn. Het is de moeite waard om persoonlijk langs te komen en ons volledige aanbod te bekijken.

 

Waar zijn jullie gevestigd?

Graag willen we je informeren over onze locatie bij Nikita Bruidsmode. We zijn gevestigd aan de Bosschebaan 6 in Velp, Noord-Brabant. Onze boutique is gelegen in de prachtige omgeving van Velp bij Grave het land van Cuijk , en niet in de buurt van Arnhem.

We begrijpen dat het belangrijk is om de juiste locatie te vinden, en we willen ervoor zorgen dat je zonder enige verwarring naar onze winkel kunt komen. Onze locatie in Velp biedt een warme en uitnodigende sfeer waar je kunt genieten van een unieke paservaring.

Als je nog vragen hebt over de routebeschrijving of andere details met betrekking tot onze locatie, staan we altijd klaar om je te helpen. We willen ervoor zorgen dat je probleemloos bij ons aankomt en kunt genieten van onze prachtige collectie trouwjurken.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Nikita Bruidsmode in Velp, Noord-Brabant. Mocht je verdere informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Bij aankomst op onze locatie bij Nikita Bruidsmode, willen we je laten weten dat de poort gesloten zal zijn. Maar maak je geen zorgen, we staan klaar om de poort voor je te openen zodra je aanbelt.

Zodra je bij de poort aankomt, zoek dan naar de bel en geef een vriendelijke ring. Ons team zal direct reageren en de poort voor je openen, zodat je probleemloos naar binnen kunt gaan.