Welkom » FAQ

FAQ de meest de gestelde vragen

Kopen jullie trouwjurken?

Nee, wij bemiddelen in de verkoop van bruidsjurken. Een bruidsjurk kan bij ons ter verkoop worden aangeboden en wij bemiddelen voor de bruidsjurk zoals een makelaar. De bruidsjurk komt dan in onze winkel te hangen zodat deze ook gepast kan worden. Meer informatie vind u op deze pagina.

Kan ik zonder afspraak komen?

Dit kan, maar we zijn enkel volgens afspraak aanwezig op de zaak. Persoonlijk vinden wij het prettig om de tijden zo te kunnen plannen dat we voor iedereen aandacht hebben. Of je nu een jurk brengt of koopt.

Het beste kun je even een Whats app zenden met de vraag of het die dag mogelijk is?

We plannen ook wel eens dagen waarop je zonder afspraak kunt komen, dit kondigen we dan in de betreffende  week aan op Google post!

Hoelang duurt een afspraak?

Om een trouwjurk te brengen moet je rekenen op een 20 minuten.

Voor een pas afspraak reserveren we 2 a 3 uur. Zodat jij in alle rust heel veel trouwjurken kunt passen en ook echt kunt genieten van het moment.

Hoeveel mensen neem ik mee met het passen?

Dit is een lastige vraag, de ene bruid wil niemand teleurstellen en brengt iedereen mee. De andere bruid wil graag een kleiner gezelschap of komt zelfs helemaal alleen.

 

Onze tip: Kijk naar de personen die je mee wil brengen, geven ze je een eerlijk advies? Geven ze je de rust. Het is erg belangrijk om mensen bij je te hebben waar jij je prettig bij voelt.  Anders merk je dit toch wel aan de sfeer en dat is jammer.

Daarbij hoeft je ook niemand teleur te stellen.

 

Want als je bij ons je trouwjurk hebt gevonden mag je gewoon nog even terug komen om de jurk aan andere mensen te showen.

Mogen we foto's maken

We snappen dat het leuk is om foto's te maken van alles wat je aantrekt , en dat is ook leuk TOT een aantal weken na je besluit. Want het gevoel wat jij had in de bruidsjurk ebt dan weg en je gaat op zoek naar de foto's.

Als je ENKEL van je gekozen bruidsjurk foto's hebt dan is er niets aan de hand maar als je ook van andere jurken foto's hebt genomen dan slaat de twijfel toe. Want nu sta je net even mooier op de foto met die andere trouwjurk aan. En dan?

 

We vertellen dit inmiddels uit ervaring en hebben er dan ook voor gekozen om GEEN foto;s te maken.

Behalve van de gekozen bruidsjurk natuurlijk ,Dus als het een echt YES moment er is mogen er duizenden foto's genomen worden.

Dit klinkt nu misschien heel saai maar uiteindelijk ben je er heel blij mee.

Kan ik een trouwjurk reserveren?

Wij bemiddelen in de verkoop voor andere dames en we kunnen dus geen bruidsjurken uit de verkoop houden.

We vinden ook dat Elke bruid  uit ons volledige aanbod moet kunnen kiezen.

Heb je echt interesse dan kunnen we een kleine aanbetaling bespreken, zodat jij je keuze moment nog wat kunt uitstellen. * vraag naar de voorwaarde.

Kunnen we ergens eten?

Wanroij is een klein dorpje maar je kunt er wel op diverse plekken wat eten of lekker op een terrasje zitten.

Staan alle trouwjurken op de website?

Op onze website zie je wel het merendeel staan maar dit zijn ze niet allemaal. We hebben er dus nog meer!