• * Preloved is Hip en Mileubewust
 • Waarom zou je meer betalen
 • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
 • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
 • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Tips en Vragen betreft je persoonlijke Pasafspraak

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 11:46

 

Bij Nikita Bruidsmode kijken we er naar uit om je te verwelkomen voor een passessie. We begrijpen dat dit een bijzonder moment is en willen ervoor zorgen dat je een geweldige ervaring hebt.

Tijdens de passessie word je begeleid door ons team, dat je persoonlijk advies geeft en helpt bij het vinden van de perfecte bruidsjurk. We nemen graag de tijd om naar je wensen en voorkeuren te luisteren, zodat we jurken kunnen selecteren die bij je stijl passen.

Je krijgt de mogelijkheid om verschillende stijlen en modellen te passen, zodat je kunt ontdekken welke jurk het beste bij je past. Vergeet geen foto's  te maken zodat je de mooie momenten kunt vastleggen en later kunt terugkijken.

We streven ernaar om de passessie persoonlijk en ontspannen te maken, zodat je in alle rust kunt genieten van het vinden van je droomjurk.

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, staan we altijd klaar om je te helpen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij Nikita Bruidsmode!

 

Met hoeveel personen kan ik komen?

Wie ga je nu meenemen met het uitzoeken van je trouwjurk?

Bij het passen van bruidsjurken is het aantal mensen dat je meeneemt een persoonlijke keuze. Sommige bruiden willen graag veel mensen meenemen om geen teleurstelling te veroorzaken, terwijl anderen de voorkeur geven aan een kleiner gezelschap of zelfs alleen komen.

Onze tip is om goed te kijken naar de mensen die je wilt meenemen. Kun je op hen vertrouwen voor eerlijk advies en geven ze je de rust die je nodig hebt? Het is belangrijk om mensen bij je te hebben waarbij jij je op je gemak voelt, omdat dit de sfeer tijdens het passen positief beïnvloedt.

Bovendien hoef je niemand teleur te stellen. Als je bij ons je perfecte trouwjurk hebt gevonden, ben je altijd welkom om de jurk aan anderen te laten zien. Zo kunnen zij ook deel uitmaken van jouw speciale moment.

 

Denk er goed over na. Het is een advies die we je graag meegeven omdat we dit al heel vaak als minder leuk in de praktijk hebben ervaren.

Opties zijn ook:

Kom met een kleiner gezelschap en selecteer je favoriete 3 trouwjurken en plan een afspraak voor een keuzemoment met iedereen erbij! Dan zijn ze er echt bij op het moment van je keuze! ( Als dit moment in dezelfde week is dan kunnen we de jurk even voor je apart hangen).

Optie 2:

Heb je wel al je keuze gemaakt! Dan kun je altijd na je keuze ,nog langs komen om de trouwjurk te showen aan iedereen, dan plannen we een momentje voor je, zodat toch iedereen mee heeft kunnen genieten. Heerlijk over de catwalk met je gekozen trouwjurk even het feestje opnieuw beleven.

 

Bij Nikita Bruidsmode streven we ernaar om elke bruid een persoonlijke en prettige ervaring te bieden tijdens de passessie. Om dit te waarborgen, vragen we vriendelijk om vooraf te overleggen als je met meer dan 4 personen wilt komen. Dit kun je eenvoudig doen via WhatsApp.

Voor grotere groepen, bestaande uit 6 personen of meer, plannen we helaas geen afspraken in op zaterdagen en avonden. Dit is te wijten aan de drukte die deze dagen met zich meebrengen, samen met andere bruiden die ook graag van onze service gebruik willen maken.

We begrijpen dat het belangrijk is om je dierbaren bij je te hebben tijdens dit bijzondere moment, maar we willen ervoor zorgen dat elke bruid de aandacht en ruimte krijgt die ze verdient. Daarom vragen we om je begrip en medewerking bij het plannen van je afspraak.

Als je nog vragen hebt of speciale verzoeken wilt bespreken, staan we altijd klaar om je te helpen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij Nikita Bruidsmode!

 

Wat kan ik meenemen of aan denken?

Als je bij Nikita Bruidsmode langskomt voor een passessie, zijn er een paar dingen waar je aan kunt denken en wat je kunt meenemen om de ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen:

 1. Ondergoed: Draag bij voorkeur naadloos en nude-kleurig ondergoed. Dit helpt om de bruidsjurken goed te kunnen beoordelen en voorkomt dat de kleur of het patroon van je eigen ondergoed doorschijnt.

 2. Schoenen: Neem schoenen mee die vergelijkbaar zijn met de hakhoogte die je op je trouwdag wilt dragen. Dit helpt je om een idee te krijgen van hoe de jurk eruit zal zien met de juiste lengte.

 3. Inspiratie: Als je ideeën hebt over de stijl, het ontwerp of bepaalde details die je graag in je trouwjurk wilt zien, breng dan foto's, tijdschriftknipsels of een moodboard mee. Dit kan de stylist helpen om jouw persoonlijke stijl en voorkeuren beter te begrijpen.

 4. Open geest: Sta open voor verschillende stijlen en pas ook jurken die je misschien niet meteen zou kiezen. Soms kan een jurk verrassend mooi staan, zelfs als het niet de stijl is waar je in eerste instantie aan dacht.

 5. Vertrouwde mensen: Breng een klein gezelschap mee van mensen die je vertrouwt en van wie je eerlijk advies kunt verwachten. Kies mensen die je ondersteunen en helpen bij het nemen van beslissingen, maar houd het aantal beperkt om overweldiging te voorkomen.

 6. Flexibiliteit: Wees bereid om te luisteren naar de expertise en suggesties van de stylist. Ze hebben ervaring en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk die past bij jouw lichaamsvorm en stijlvoorkeuren.

 7. Tijdens het passen van trouwjurken is het niet toegestaan om lipstick of foundation te dragen. Dit is om ervoor te zorgen dat de jurken schoon en onbeschadigd blijven voor alle bruiden. We adviseren om je gezicht schoon en make-upvrij te houden tijdens de passessie. Na het kiezen van je jurk kun je altijd je make-up bijwerken om te zien hoe het eruitziet met de gekozen stijl. Dank je wel voor je begrip en medewerking!

Onthoud dat het belangrijkste is dat je je comfortabel en op je gemak voelt tijdens de passessie. We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van jouw droomjurk.

 

Het aankleden tijdens de passessie

Tijdens de coronaperiode hebben we ervoor gekozen om een naast familielid de bruid te laten helpen met het aankleden. Dit bleek in de praktijk erg gezellig te zijn, en daarom hebben we dit zo gelaten.

In de pasruimte sta je alleen in je ondergoed, dus het kan prettig zijn om iemand die je goed kent, zoals een vriendin of moeder, te hebben om je te helpen. Ons team zal aanwezig zijn om de jurk goed vast te maken, zodat je een goed idee krijgt van hoe deze eruit ziet wanneer de trouwjurk goed past, en we kunnen je adviseren.

Als je liever door ons geholpen wilt worden in plaats van door iemand uit je gezelschap, laat het ons dan weten in het WhatsApp-bericht waarin we je pasafspraak bevestigen. We zullen hier dan rekening mee houden.

 

 

Miranda

 

 

Mogen we foto's maken?

 

Natuurlijk! Het is ontzettend leuk om deze bijzondere ervaring vast te leggen.

Vooral wanneer je over de catwalk loopt in je favoriete trouwjurken, is het geweldig om filmpjes en foto's te maken. Je kunt later terugkijken en nogmaals genieten van het moment.

Het vinden van een trouwjurk is een gevoelskwestie, en op een foto ziet het er toch weer anders uit. Dus als je hart zegt "DIT IS HEM!", is het erg leuk om te zien welke jurken je niet hebt gekozen.

Maak mooie herinneringen die je nooit meer zult vergeten :)

Hoe lang duurt een pas afspraak?

We hebben een enorm grote collectie aan bruidsjurken voor je klaar hangen.  Iedere bruid krijgt een eigen pas ruimte zodat je in alle rust kunt passen.

Een uurtje of 2 a 3 zijn we gezellig aan het passen.

We reserveren echt deze tijd voor jouw, en onze dames zullen je alle opties laten zien.

We gaan samen de mooiste trouwjurken uitkiezen 10 a 15 trouwjurken om te starten en het passen gaat beginnen.

Tijdens het passen wordt er steeds duidelijker wat jij mooi vind en we hangen deze stijl op jouw rekje er bij. We vinden het belangrijk dat je eerst begint met de bruidsjurken die jij zelf hebt bedacht, en daarna vullen wij dit nog aan met bruidsjurken waar je misschien nog nooit aan hebt gedacht.

Laat je verrassen!

Probeer ze allemaal, zodat je ook weet dat je zeker alles hebt geprobeerd maar dat de jurk het gewoon helemaal voor je is.

We begeleiden je, en geven een eerlijk advies vanaf het begin tot aan het bijzondere einde.

Ben jij er klaar voor en loop jij,met je favoriete trouwjurken over onze catwalk? Geniet dan van dit bijzondere moment.

RING THE BELL for a YES!  Wij halen de champagne!

 

Vindt je dit net te spannend en ben je er nog niet klaar voor? Bekijk dan onze rubriek bruidsjurken passen voor de lol. Daarmee kun je geheel vrijblijvend 2 uur lang allerlei stijlen proberen.

 

Een beleving die je nooit meer gaat vergeten, dat is Nikita Bruidsmode.

Zijn er genoeg trouwjurken in mijn maat?

Of je nu een nieuwe bruidsjurk of een tweedehands trouwjurk past, de pasvorm is nooit perfect. Wel past een tweedehands trouwjurk vaak beter omdat er al natuurlijke vormen in zitten en jij dus beter ziet hoe de jurk komt te zitten.

We weten dat een pasvorm erg belangrijk is, en zullen dan ook d.m.v. klemmen of spelden het model zo goed mogelijk laten zien.

Een passessie bij ons, is altijd, met een coupeuse erbij, zodat je meteen alle wensen met haar kunt bespreken. Zij is dan ook degene die jouw gekozen bruidsjurk geheel op je lichaam gaat aanpassen.

In principe kunnen we 2 maten groter of kleiner maken. Ook heeft elk bruidsmodemerk een andere maatvoering, dus we kijken niet naar maten. Maten zijn maar getallen.

Je kunt dus heel veel bruidsjurken proberen, en de ene zal al beter passen dan de andere. Maar laat je niet verleiden door de pasvorm, elke trouwjurk die goed op je maat is zit lekker en geeft je meteen meer het gevoel dat die mooier is. Maar elke bruidsjurk gaat lekker zitten als die afgestemd is op je figuur.

Iemand uit je gezelschap helpt je met aankleden en wij gaan je adviseren en helpen om de jurk zo perfect mogelijk bij de passessie te laten zien. Zodat je een goed beeld hebt hoe de jurk er uit ziet.

Zijn de bruidsjurken al gereinigd?

Jazeker! Alle bruidsjurken die bij ons gebracht worden zijn gecontroleerd.

Trouwjurken dienen schoon en onbeschadigd te zijn.  De trouwjurken gaan dus z.g.a.n. de winkel in.

Het verschil met nieuwe trouwjurken is dan ook niet te zien.

 

Sommige bruidsjurken worden heel veel gepast en mocht jij verliefd worden op een trouwjurk, dan beoordelen wij of de jurk nogmaals gereinigd moet worden of niet.

We willen natuurlijk ook dat jij gaat stralen in een perfecte bruidsjurk.

 

 

Neem ik de trouwjurk meteen mee naar huis?

Als jij je droomjurk hebt gevonden dan mag deze bij ons blijven hangen, tot het moment dat je de bruidsjurk op maat laat maken.

Mits je de trouwjurk elders op maat wil laten maken, dan neem je de jurk direct mee naar huis.

 

Het op maat maken is een aparte dienst en staat dan ook los van de aankoop. Wij hebben vakkundige dames in huis die de jurk 100% perfect op jouw lichaam afstemmen.

Dit gebeurt 3 weken voor je trouwdatum en is op één dag.

De trouwjurk is klaar terwijl je wacht :) (Mits er extra wensen zijn dan plannen we 2 afspraken).

Je komt dan in de ochtend en aan het einde van de dag mag de jurk helemaal perfect mee naar huis.

Op deze manier is het niet nodig om 6 keer vrij te nemen of op en neer te rijden. Je hoeft je ook niet druk te maken of je afvalt, aankomt of zwanger wordt.

We zien op dat moment je weer terug en stemmen de bruidsjurk af op hoe je er dan uit ziet.

Hoe werkt het met de betalingen?

Als jij helemaal gelukkig bent in je trouwjurk dan mag je aan de BEL rammelen voor een YES!

 

Na de champagne en vele foto's gaan we alles in orde maken.

 • We vullen een aankoopbon in
 • We vragen de helft aan te betalen ( de koop is dan gesloten).
 • Dit kan met pin ( geen creditcard ) contant kan ook.

 • We matchen een stof staaltje van de kleuren van de jurk voor verdere accessoires te kunnen afstemmen en natuurlijk voor de match met je partner.
 • De coupeuse geeft je een briefje waarop staat welke aanpassingen er besproken zijn. En jullie plannen meteen een datum voor het op maat maken van de trouwjurk.
 • De bruidsjurk gaat in een beschermhoes en wij gaan die voor je bewaren.

 

En natuurlijk gaan we je vereeuwigen op onze muur. Je mag je naam met trouwdatum op onze muur schrijven bij alle andere bruiden!

 

 

De arrangementen,moet ik die meteen doorgeven?

 Als je graag een warme appeltaart punt ( ook vegan) aan je gasten  aanbieden? Laat dit dan minimaal een week van te voren weten i.v.m. het inkopen van de producten.

Wil je dit ter plekke nog erbij boeken dan kan dit ook altijd, mits het op voorraad is.

Gelieve zelf geen eten mee te brengen.

 

Bij binnenkomst starten we altijd met een gratis kopje koffie - thee of cappuccino en er staat altijd een kan met koud water klaar.

 

Heb jij je droomjurk gevonden dan gaan we dit vieren en komen we natuurlijk met de gratis Bubbels met of zonder alcohol.

Tips:

We hopen dat je met deze tips al een beter beeld hebt over wat je kunt verwachten bij Nikita Bruidsmode

Wees gewoon lekker jezelf, neem de mensen mee die jij wil .............en GENIET!

 

We hopen je snel te zien

 

of whats app naar 0623545251

Locatie

Als je aan komt rijden is de poort gesloten. Je denkt wellicht ik kan er niet op rijden. Maar als je even bij de paal op de bel drukt dan gaat de poort voor je open en kun je parkeren op het erf.

Als je uit de auto stapt, loop dan richting de wei langs de veranda. Meteen om de hoek  zie je de ingang.

 

Adres:

Nikita Bruidsmode

Bosschebaan 6

5363 SX Velp in Noord Brabant bij Grave

Beleving, herinnering, onvergetelijk, een beleving, een ervaring, een speciaal moment, trouwjurken passen, dromen komen uit, trouwjurken boerderij, knus, gezellig, kleinschalig, speciale aandacht, bruiden, trouwjurken, preloved, nieuw, tweedehands, foto's , pasafspraak, tips, catwalk, genieten, arrangementen, plus size, kom langs, trouwjurken op maat, coupeuses, naaister, service, betalingen,