• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Stella York Bruidsjurken

Introductie van Stella York, een collectie die dramatische elegantie en op Australië geïnspireerde verfijning brengt voor uw speciale dag.

Glamorous. Sexy. Extravagant. Stella York trouwjurken zijn meer dan alleen een designerlabel. Het is een onuitwisbare mentaliteit - met elke creatie een perfecte aanvulling op de houding, stijl en geest van een bruid.

Met een Stella York-jurk, zal een bruid echt zijn zoals de naam al doet vermoeden - de stella of ' ster' van haar trouwdag - versierd in een opvallende creatie die tot leven is gebracht door hetzelfde Australische ontwerpteam dat elegantie en verfijning brengt de designer trouwjurklabels van Essense of Australia en Martina Liana.

Geïnspireerd door de populairste rode lopertrends ter wereld, zijn Stella York bruidsjurken bedacht en handgemaakt met verbluffende details. Elke jurk is gebouwd om een ​​uitzonderlijke pasvorm te bieden en het lichaam perfecte vorm te geven, alles tegen een concurrerende prijs.

 stella york prijzen, stella york 6843, stella york 6933, stella york 6834, stella york collectie 2020, stella york 6752, stella york 6648, stella york 6916, vintage trouwjurk tweedehands,