• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Anna Kuznetcova Trouwjurken

 

Bij Nikita Bruidsmode hebben we een passie voor het aanbieden van unieke bruidsjurken in Nederland. Hoewel tweedehands onze hoofdzaak is, vinden we het geweldig om bruiden ook de mogelijkheid te bieden om een echt unieke trouwjurk te vinden.

Om de exclusiviteit en duurzaamheid van de trouwjurken te waarborgen, bestellen we slechts een beperkt aantal trouwjurken uit elke collectie. Dit betekent dat de trouwjurk die je koopt ook daadwerkelijk de enige is in zijn soort, tenzij de maat niet aanpasbaar is. Op deze manier garanderen we dat je een echt unieke bruidsjurk hebt.

Als we nieuwe prachtige bruidsjurken zien, bestellen we weer andere modellen om ons assortiment fris en divers te houden.

We zijn erg trots om als enige in Nederland deze exclusieve collectie in huis te hebben. Bij Nikita Bruidsmode streven we ernaar om bruiden een unieke en bijzondere ervaring te bieden bij het vinden van hun droomjurk

 

We hebben de thrunk gehad van dit merk en wauw!!

Wat een geweldig mooi bruidsmerk, zie de filmpjes.

Deze beauty is nu aanwezig. De laatste!

trouwjurken goedkoop, trouwjurken apart, trouwjurken outlet, trouwjurken rotterdam, mooiste bruidsjurken, trouwjurken winter, trouwjurken belgie, trouwjurken antwerpen,