Bruidsjurk op maat maken

Revolution Slider Error: Slider with alias slide-1 not found.
Maybe you mean: 'Nikita Hoofdpagina' or 'herfst nikita bruidsmode' or 'Slide 1'

Een bruidsjurk kopen maar dan

 

Ja, dan heb je een coupeuse nodig om alles perfect op jouw figuur af te stemmen. Bij Nikita Bruidsmode helpt een coupeuse mee tijdens je pas-sessie.

Op deze manier leer je elkaar al kennen en kunnen jullie samen de vele opties en kosten bespreken

We hebben gediplomeerde docent coupeuses in huis die op ZZP Basis bij ons werken.  We laten twee van onze coupeuses aan het woord.

Yvonne

Coupeuse

Yvonne werkt inmiddels al een aantal jaar als ZZP er bij Nikita Bruidsmode.  Als docent coupeuse, kun je wel zeggen dat ze begrijpt waar het om gaat. Echter blijkt dat je bruidsjurken vermaken enkel echt leert door het te doen.

Yvonne straalt en lacht altijd, elke dag weer een vrolijke dag!

Yvonne verteld:

Bruidsjurken zijn niet te vergelijken met een ander kledingstuk. De jurken zijn heel anders opgebouwd. As je A aanpast,veranderd B.

Na honderden jurken op maat gemaakt te hebben weet Yvonne je al op voorhand te vertellen, wat als aanpassing A wil wat B dan gaat doen.

Het allermooiste in dit vak is, de creativiteit die je nodig hebt, om een bruidsjurk aan te passen.  Inmiddels hebben we deze creativiteit zo eigen gemaakt, dat bijna alles mogelijk is. We verbouwen letterlijk hele bruidsjurken tot jouw droomjurk.

Een bruidsjurk past nooit perfect tijdens een passessie maar op de dag dat deze op jouw maat gemaakt gaat worden is de bruidsjurk 100 % perfect. Eerder gaat de deur niet op slot.

Henriette

Coupeuse

Henriette, is nog niet zolang bij ons maar heeft ook al vele stralende bruiden de deur uit laten gaan.  De glimlach op haar gezicht en het genot wat Henriette uitstraalt laat zien dat ze, net zoals Yvonne van dit vak geniet.

Elke bruid is anders, elke jurk is heel anders dus een dag is ook nooit hetzelfde.

Het meehelpen bij de pasafspraak maakt het geheel persoonlijk en het is prettig als je weet wat de wensen precies zijn van de bruid.

Als de bruidsjurk helemaal op maat is en perfect zit dan geven we nog uitleg en laten we de dames oefenen, hoe ze jurk op de trouwdag moeten gaan aantrekken.

Dit is echt heel erg belangrijk!

Want als de bruidsjurk 100% perfect op maat zit, maar op de trouwdag wordt deze te los, te laag of te hoog aangedaan, dan heb je als bruid de gehele dag de jurk verkeerd zitten. Je gaat dan aan je cup trekken omdat je het gevoel hebt dat de jurk dan afzakt.

We nemen dus op de DAG dat jij de jurk bij ons op maat laten maken, alle tijd om alles goed door te nemen. Zodat wij jouw met een gerust hart de deur uit kunnen laten gaan.

4 weken voor je huwelijk.

Wat breng ik dan mee?

Heb ik iets nodig

Als je met de coupeuse een datum hebt geprikt voor het geheel op maat maken, dan is het nodig om je accessoires mee te brengen.

 • Lingerie, want je cup wordt afgesteld
 • Schoenen, want de lengte wordt afgesteld.  We stemmen de lengte van de jurk af op de hakhoogte van de schoenen die je het meest draagt deze dag. Let dus op hoogte verschil, als je overdag 7 cm draagt en in de avond plat, dan is de jurk 7 cm te lang aan de voorkant.

De persoon die de jurk gaat aantrekken op jullie dag. Want er wordt uitleg en tips gegeven.

Moeten we dan geen maten opnemen?

Hoe werkt het precies

We nemen geen maten op, alleen als we een nieuwe jurk voor je bestellen nemen we een maat die bijna passend is. Ook een nieuwe jurk heeft aanpassingen nodig.

Pas als jij ongeveer 4 weken voor je trouwdag weer bij ons komt, gaan wij de jurk op je figuur afstemmen. In de tussen periode van kopen tot aan trouwen hoef je dan ook niet extra te komen voor te meten. Wil jij graag je jurk nog eens aan dan kan dat natuurlijk altijd 🙂

Een bruidsjurk passend maken, gebeurd op 1 dag

Wat gaan we doen?

Voorbereiding

lachen, ontspannen

Ontspannen

Natuurlijk, het is spannend als je de afspraak hebt gemaakt, want is je bruidsjurk nog net zo mooi! We gaan dan ook meteen als je binnenkomt de jurk eerst aan doen. Je weet na 1 minuut alweer hoe het was.

Ja , dit is echt jouw jurk.

 

Nu kan het op maat maken beginnen. Zoals je hebt kunnen lezen gaan we de jurk op de afgesproken dag helemaal op maat maken. In de tussentijd kun je even een terras zoeken .

Neem niet te veel mensen mee, alleen degene die de jurk gaat aandoen. Dit is anders belemmerend voor de coupeuse en duurt het qua tijd veel langer.

Zorg dat je deze dag ontspannen houd en plan deze dag niets anders in je agenda. We weten helaas nooit hoelang het gaat duren, soms zit het mee en soms… We gaan pas afronden als Jij en wij 100% procent tevreden zijn. Als jij dan andere afspraken hebt staan, of je gezelschap. Dan geeft dit onbedoeld toch stress en tijdsdruk. Deze dag is JOUW dag en op deze dag gaan wij er voor zorgen dat jij er klaar voor bent om te gaan trouwen.

1

We maken een afspraak

Je ontvangt ongeveer 3 maanden voor je huwelijk , van je Coupeuse een bericht via mail of whats app om een datum af te stemmen .

2

De dag van het op maat maken

Op de afgesproken dag , kom je naar ons toe en gaan we meteen de jurk aan doen. De coupeuse geeft aan wat ze gaat doen en gaat aan je jurk beginnen.

3

Wat doen jullie?

De coupeuse heeft aangegeven hoe lang ze nodig heeft bijv. een uurtje. In dit uurtje kunnen jullie lekker even naar buiten om ergens wat te drinken.

4

Klaar

Met een aantal keer opnieuw passen en een aantal uurtje verder , is de jurk geheel klaar en mag de jurk in een beschermhoes die je van ons krijgt mee naar huis.

“ Perfectie , is ons code woord ”

Wist je dat?

We dit allemaal gaan aanpassen

 • We beginnen in de taille, deze moet eerst goed zitten wil je de rest van de jurk goed zien.
 • Na de taille is de cup aan de beurt, je wil natuurlijk niet dat het druk achter je wordt omdat je zo achter je cup kunt kijken. Of dat je borsten er juist te veel uit komen.
 • na de cup gaan we naar de lengte kijken. We hebben het net al over de schoenen gehad. Echt dames een hak van 7 cm hoog kan in de avond niet naar 1 cm , want dan is de jurk te lang.
 • We maken een danslus voor het avond feest dit is om de sleep omhoog te hangen, de voorkant wordt dus niet korter.

Deze posten zitten in de standaard vermaakkosten vooraf aangegeven. Heb je andere wensen wat natuurlijk ook mogelijk is, dan zijn er meer kosten. Dit kun je ter plekke met de coupeuse bespreken.

 

Extra wensen

 •  Schouder- halterbandjes
 • Lagere rug of juist hoger gesloten.
 • Open rug of rug bedekken.
 • Mouwen aan een jurk.
 • Het net/ gaas uit voor of achterpand verwijderen.
 • Cup voorzien van een Sweetheart.
 • Voor de rok korter en achter lang.
 • Jurk op thealength of kort.
 • Een split
 • Extra knoopjes.
 • Een rijgveter i.p.v een rits. ( als de jurk met rits goed past).
 • Sleep korter maken.
 • Ceintuurtjes.
 • Extra strass
 • Tule lagen verwijderen.

En alle andere creaties die hier niet onder genoemd worden.

“ Neem je een trouwkaartje mee? ”

We zien elkaar snel

Gezellig

Wat is er te doen

in de omgeving

Wanroij is maar een klein dorpje, dus veel minder te beleven dan in een stad.

Maar om je te vermaken zijn er in de zomermaanden wel wat terrasjes in het dorp te vinden.

Anders ben je met de auto ook zo in Mill of Boxmeer.

Wil je even ontspannen en een frisse neus halen ,  dan sta je binnen 5 minuten met de auto zo in de staatsbossen.

De tussentijden zijn vaak een uurtje of anderhalf dus vaak is een terras al voldoende om een gezellige dag te maken.

Vraag naar een datum,

whats app mag ook, graag zelfs!

Blijf op de hoogte

Laatste nieuws

Trouwjurk verkopen- Bruidsjurk verkopen

september 18, 2018

  Een trouwjurk zelf verkopen dat valt echt niet mee. Een bruidsjurk is anders dan normale kleding en ook de pasvorm is heel anders. Bruiden willen graag een tweedehands trouwjurk, prijstechnisch interessant en het is een milieubewuste keuze.   Milieubewust Als verkopende bruid denk je waarschijnlijk alleen aan het feit, wat moet ik nog met […]

READ MORE

We zoeken dames! Ben jij Creatief?

augustus 27, 2018

READ MORE

Bruidsmeisjes

augustus 27, 2018

READ MORE
VIEW ALL POSTS

Dorp

Wanroij

Adres

Dorpsstraat 10E
5446 AN

Gratis Parkeren

Recht voor de deur.
Kerkplein

WhatsApp us
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →