• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Tips en Vragen betreft je Pasafspraak

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 11:46

Met hoeveel personen kan ik komen?

Wie ga je nu meenemen met het uitzoeken van je trouwjurk?

Wij begrijpen dat dit lastig is, het is ook niet leuk om te kiezen wie je wel en niet wil meenemen naar een Passessie.

Natuurlijk wil je niemand teleurstellen en dat hoeft bij ons ook niet.

Maar we willen je graag ook behoeden voor een passessie die door te  veel meningen anders gaat verlopen, dan dat jij had gehoopt.

Het is een natuurlijk proces dat mensen graag meteen een mening geven, de een meer dan de ander maar de meningen komen. En ja, dat is ook de bedoeling hoor ik je zeggen.

Precies maar als er 7 of 8 mensen iets aanmerken op een trouwjurk, dan wordt het heel erg lastig om ook nog naar je eigen gevoel te luisteren.

Het gaat er om hoe JIJ je voelt in een trouwjurk, en het is fijn als mensen aangeven  wat ze van een trouwjurk vinden maar neem dan de mensen mee waar je de mening ook echt belangrijk van vind.

Denk er goed over na, het is een advies die we je graag meegeven omdat we dit al heel vaak als minder leuk in de praktijk hebben ervaren.

 

Op het aanvraagformulier geven we aan dat als je met meer dan 4 personen wil komen dit even met ons te overleggen.

Grote groepen ( vanaf 6 personen en meer) plannen we helaas niet op de zaterdagen en niet op de avonden.

Wat kan ik meenemen of aan denken?

In principe hebben we alles in huis voor je passessie.

Lingerie: De meeste bruidsjurken hebben lage open rugjes dus een bh is dan niet nodig. In de bruidsjurken zitten cups die er perfect voor zorgen dat jij de jurk comfortabel kunt passen. Het is wel fijn als je een neutrale kleur slip draagt. Zwart valt altijd op.

Schoenen: We hebben pas schoenen maar je kunt ook zelf schoenen meebrengen die qua hak hoogte fijn dragen. Op je sokken passen mag ook!

Make up: Je wil natuurlijk jezelf prettig voelen en een make up vinden we dan ook prima als je maar geen foundation of lipstick gebruikt die af geeft.

Er zijn namelijk ook vele bruidsjurken die over het hoofd aan gedaan worden.

 

Mogen we foto's maken?

Natuurlijk, het is toch super leuk om deze ervaring vast te leggen.

Vooral als je over de catwalk gaat met je favoriete trouwjurken is het enorm leuk om filmpjes en foto's te maken. Kijk ze later terug en geniet nogmaals van het moment.

 

Een trouwjurk vind je met je gevoel, op een foto ziet het er toch weer anders uit. Dus als je hart zegt DIT IS HEM! Dan is het erg leuk om te zien welke je niet hebt gekozen.

 

Maak herinneringen om nooit meer te vergeten :)

Hoe lang duurt een pas afspraak?

We hebben een enorm grote collectie aan bruidsjurken voor je klaar hangen.  Iedere bruid krijgt een eigen pas ruimte zodat je in alle rust kunt passen.

Een uurtje of 2 a 3 zijn we gezellig aan het passen.

We reserveren echt deze tijd voor jouw, en onze dames zullen je alle opties laten zien.

We gaan samen de mooiste trouwjurken uitkiezen 10 a 15 trouwjurken om te starten en het passen gaat beginnen.

Tijdens het passen wordt er steeds duidelijker wat jij mooi vind en we hangen deze stijl op jouw rekje er bij. We vinden het belangrijk dat je eerst begint met de bruidsjurken die jij zelf hebt bedacht, en daarna vullen wij dit nog aan met bruidsjurken waar je misschien nog nooit aan hebt gedacht.

Laat je verrassen!

Probeer ze allemaal, zodat je ook weet dat je zeker alles hebt geprobeerd maar dat de jurk het gewoon helemaal voor je is.

We begeleiden je, en geven een eerlijk advies vanaf het begin tot aan het bijzondere einde.

Loop met je favoriete trouwjurken over onze catwalk en geniet van het moment.

RING THE BELL for a YES!  Wij halen de champagne!

 

Vindt je dit net te spannend en ben je er nog niet klaar voor? Bekijk dan onze Bridal experience of maak eerst een inloopafspraak.

 

Een beleving die je nooit meer gaat vergeten, dat is Nikita Bruidsmode.

Zijn er genoeg trouwjurken in mijn maat?

Of je nu een nieuwe bruidsjurk of een tweedehands trouwjurk past, de pasvorm is nooit perfect. Wel past een tweedehands trouwjurk vaak beter omdat er al natuurlijke vormen in zitten en jij dus beter ziet hoe de jurk komt te zitten.

We weten dat een pasvorm erg belangrijk is, en zullen dan ook d.m.v. klemmen of spelden het model zo goed mogelijk laten zien.

Een passessie bij ons, is altijd, met een coupeuse erbij, zodat je meteen alle wensen met haar kunt bespreken. Zij is dan ook degene die jouw gekozen bruidsjurk geheel op je lichaam gaat aanpassen.

In principe kunnen we 2 maten groter of kleiner maken. Ook heeft elk bruidsmodemerk een andere maatvoering, dus we kijken niet naar maten. Maten zijn maar getallen.

Je kunt dus heel veel bruidsjurken proberen, en de ene zal al beter passen dan de andere. Maar laat je niet verleiden door de pasvorm, elke trouwjurk die goed op je maat is zit lekker en geeft je meteen meer het gevoel dat die mooier is. Maar elke bruidsjurk gaat lekker zitten als die afgestemd is op je figuur.

Iemand uit je gezelschap helpt je met aankleden en wij gaan je adviseren en helpen om de jurk zo perfect mogelijk bij de passessie te laten zien. Zodat je een goed beeld hebt hoe de jurk er uit ziet.

Zijn de bruidsjurken al gereinigd?

Jazeker! Alle bruidsjurken die bij ons gebracht worden zijn gecontroleerd.

Trouwjurken dienen schoon en onbeschadigd te zijn.  De trouwjurken gaan dus z.g.a.n. de winkel in.

Het verschil met nieuwe trouwjurken is dan ook niet te zien.

 

Sommige bruidsjurken worden heel veel gepast en mocht jij verliefd worden op een trouwjurk, dan beoordelen wij of de jurk nogmaals gereinigd moet worden of niet.

We willen natuurlijk ook dat jij gaat stralen in een perfecte bruidsjurk.

 

 

Neem ik de trouwjurk meteen mee naar huis?

Als jij je droomjurk hebt gevonden dan mag deze bij ons blijven hangen, tot het moment dat je de bruidsjurk op maat laat maken.

Mits je de trouwjurk elders op maat wil laten maken, dan neem je de jurk direct mee naar huis.

 

Het op maat maken is een aparte dienst en staat dan ook los van de aankoop. Wij hebben vakkundige dames in huis die de jurk 100% perfect op jouw lichaam afstemmen.

Dit gebeurt 3 weken voor je trouwdatum en is op één dag.

De trouwjurk is klaar terwijl je wacht :) (Mits er extra wensen zijn dan plannen we 2 afspraken).

Je komt dan in de ochtend en aan het einde van de dag mag de jurk helemaal perfect mee naar huis.

Op deze manier is het niet nodig om 6 keer vrij te nemen of op en neer te rijden. Je hoeft je ook niet druk te maken of je afvalt, aankomt of zwanger wordt.

We zien op dat moment je weer terug en stemmen de bruidsjurk af op hoe je er dan uit ziet.

Hoe werkt het met de betalingen?

Als jij helemaal gelukkig bent in je trouwjurk dan mag je aan de BEL rammelen voor een YES!

 

Na de champagne en vele foto's gaan we alles in orde maken.

  • We vullen een aankoopbon in
  • We vragen de helft aan te betalen ( de koop is dan gesloten).
  • Dit kan met pin geen creditcard of contant.

  • We matchen een stof staaltje van de kleuren van de jurk voor verdere accessoires te kunnen afstemmen en natuurlijk voor de match met je partner.
  • De coupeuse geeft je een briefje waarop staat welke aanpassingen er besproken zijn. En jullie plannen meteen een datum voor het op maat maken van de trouwjurk.
  • De bruidsjurk gaat in een beschermhoes en wij gaan die voor je bewaren.

 

En natuurlijk gaan we je vereeuwigen op onze muur. Je mag je naam met trouwdatum op onze muur schrijven bij alle andere bruiden!

 

 

De arrangementen,moet ik die meteen doorgeven?

 Als je graag een warme appeltaart punt ( ook vegan) aan je gasten  aanbieden? Laat dit dan minimaal een week van te voren weten i.v.m. het inkopen van de producten.

Wil je dit ter plekke nog erbij boeken dan kan dit ook altijd, mits het op voorraad is.

Gelieve zelf geen eten mee te brengen.

 

Bij binnenkomst starten we altijd met een gratis kopje koffie - thee of cappuccino en er staat altijd een kan met koud water klaar.

 

Heb jij je droomjurk gevonden dan gaan we dit vieren en komen we natuurlijk met de gratis Bubbels met of zonder alcohol.

Tips:

We hopen dat je met deze tips al een beter beeld hebt over wat je kunt verwachten bij Nikita Bruidsmode

Wees gewoon lekker jezelf, neem de mensen mee die jij wil .............en GENIET!

 

We hopen je snel te zien

 

of whats app naar 0623545251

Beleving, herinnering, onvergetelijk, een beleving, een ervaring, een speciaal moment, trouwjurken passen, dromen komen uit, trouwjurken boerderij, knus, gezellig, kleinschalig, speciale aandacht, bruiden, trouwjurken, preloved, nieuw, tweedehands, foto's , pasafspraak, tips, catwalk, genieten, arrangementen, plus size, kom langs, trouwjurken op maat, coupeuses, naaister, service, betalingen,