Welkom » Contact » Over ons » Ons verhaal

Ons verhaal

Een Uniek concept voor een bijzonder bedrijf

Met onze gezellige witte boerderij kom jij in een relaxte sfeer en zijn we in staat om  voor ELKE bruid de mooiste bruidsjurk te vinden of te creëren! 

Onze winkel bevindt zich in het Brabantse Velp bij Grave.

Met dit unieke concept die zich onderscheid van een traditionele bruidsmodezaken zijn we erg trots op onze diversiteit en creativiteit. Of het nu gaat om klassieke of moderne bruidsjurken, wij kunnen het allemaal bieden.

Miranda bedacht het idee om een verzamelplek te worden voor tweedehands trouwjurken.

Een bruid hoeft dan niet door heel Nederland te reizen voor die ene bruidsjurk die ze op marktplaats heeft gezien ,en die dan misschien niet is wat ze had gehoopt.

Door dit idee kun je naar één plek reizen waar alle trouwjurken bij elkaar hangen en gepast kunnen worden.

Je vind nu ruim 700 trouwjurken in voorraad in het Brabantse Velp

Miranda Brugman; Eigenaresse van Nikita Bruidsmode

Haar Motto: De wereld is te klein voor al mijn ideeën.

Houd van: Haar gezin, stralende bruiden en dieren

We onderscheiden ons verder door met unieke en creatieve oplossingen de bruidsjurken op maat te maken.

Het op maat maken van een bruidsjurk gebeurd bij ons op één dag!

Dit hebben we bewust zo gedaan omdat bruiden uit het hele land maar ook uit België de weg naar onze winkel vinden. Als bruid is het helemaal niet nodig om meerdere malen op en neer te reizen. Het gaat er om hoe jij er in de laatste weken er Qua figuur uitziet. Op dat moment wordt de bruidsjurk met 100% perfectie op je lichaam afgestemd.

 

We hebben vakkundige docent coupeuses in huis die door de jaren ervaring ook precies weten hoe een bruidsjurk echt perfect zit. Plooien op de rug of afzakkende bruidsjurken zijn echt een No Go. Een goede coupeuse weet hoe een bruidsjurk op je trouwdag wel perfect zit.

De unieke samenwerking op ZZP basis maakt dat we allemaal gemotiveerd en enthousiast zijn in ons werk, en dus ook altijd voor perfectie gaan.

Yvonneke

Coupeuses

In 2009 is Yvonne mee gestart als coupeuse. Door de grote aanloop werd het al snel veel te veel werk voor Yvonne alleen en gaan we op zoek naar meerdere dames die goed en nauwkeurig een bruidsjurk kunnen aanpassen. Dit is lastiger dan we dachten, een goede coupeuse vinden die ook als ZZP wil werken.

Uiteindelijk hebben we er 2 dames bij gevonden nog een Yvonne en Henriette. De dames genieten van dit vak en dat kun je elke dag merken.

Yvonne verteld:  Het werk is erg afwisselend maar vooral dankbaar. Je helpt mee met de passessie en ziet de bruiden stralen.

Als ze dan terug komen voor het op maat maken dan zie je weer een lichte spanning maar zodra ik de bruidsjurk weer aan doe, dan klopt alles weer.

Het op maat maken gebeurd op 1 dag ongeveer 3 weken voor je huwelijk. De bruidsjurk is klaar terwijl jij wacht

"Het formaat van ons bedrijf stelt ons in staat om extra persoonlijke aandacht aan je te besteden"

De naam

Nikita Bruidsmode in 2009 gestart als verkoop je trouwjurk. Deze naam was in onze ogen niet spannend genoeg om door te vertellen. Tweedehands was 10 jaar geleden nog niet Hip en als bruid ga je dan ook niet trots vertellen dat je een bruidsjurk hebt gekocht bij verkoop je trouwjurk want deze naam verklapt het meteen.

In 2010 hebben we dan ook de zaak vernoemd naar de dochter van Miranda  ""Nikita ""

We zien nu vele bruiden komen via via , de naam Nikita Bruidsmode, Ja die wordt wel doorverteld.

Nikita

Nikita zie je op de website diverse bruidsjurken showen, vaak in combinatie met Esther en Sylvana

Deze Drie  dames zijn het jonge bloed van het bedrijf en denken mee  over de nieuwste trends en zorgen voor veel  leven in de brouwerij.

Bij het Trouwjurken passen voor de LOL zul je deze dames dan ook gaan ontmoeten.

Trouwjurken passen voor de Lol!

We onderscheiden ons door met name tweedehands bruidsjurken te verkopen.

 

 

 

Unieke outlet!

 

 We hebben een outlet voor de aanstaande bruiden gemaakt, met dezelfde service als wanneer je een bruidsjurk van een hoger bedrag kiest.

De prijzen van onze outlet zijn incl de bewaarservice.

En elke jurk wordt nieuw voor je besteld!

 

Bij ons ben je dus echt voordelig uit!

 

 

Onze Missie

 

We willen dat jij het pas moment ervaart als een onvergetelijke gebeurtenis. Waar jij na 20 jaar nog met een glimlach om je lippen aan terug denkt.

Een geweldige beleving die voor iedereen geweldig is. Dat Jij je de Bruid voelt door de persoonlijke aandacht en de rust die je krijgt om de allermooiste bruidsjurk te kunnen vinden. Een trouwjurk die helemaal bij jouw past waarin jij, je bijzonder en mooi in voelt.

Want...

"Een trouwjurk koop je niet voor even, de herinnering blijft je hele leven"