• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.

Ons verhaal en ontmoet het team.

Een Uniek concept voor een bijzonder bedrijf

Met onze gezellige witte boerderij kom jij in een relaxte sfeer en zijn we in staat om voor ELKE bruid de mooiste bruidsjurk te vinden of te creëren! 

Onze winkel bevindt zich in het Brabantse Velp bij Grave.

Je vind nu ruim 700 trouwjurken in voorraad in het Brabantse Velp

 

Met dit unieke concept die zich onderscheid van een traditionele bruidsmodezaken zijn we erg trots op onze diversiteit en creativiteit. Of het nu gaat om klassieke of moderne bruidsjurken, wij kunnen het allemaal bieden.

Miranda bedacht het idee om een verzamelplek te worden voor tweedehands trouwjurken.

Een bruid hoeft dan niet door heel Nederland te reizen voor die ene bruidsjurk die ze op marktplaats heeft gezien ,en die dan misschien niet is wat ze had gehoopt.

Door dit idee kun je naar één plek reizen waar alle trouwjurken bij elkaar hangen en gepast kunnen worden.

Miranda Brugman; Eigenaresse van Nikita Bruidsmode

Haar Motto: De wereld is te klein voor al mijn ideeën.

Houd van: Haar gezin, stralende bruiden en dieren

Wil je meer over Miranda weten, lees dan snel het blog.

Unieke collectie!

Zelf vinden wij het leuk om naast de unieke eenmaal gedragen trouwjurken, ook speciale nieuwe trouwjurk merken te ontdekken en in te kopen. Denk hierbij aan prachtige trouwjurken van Victoria Soprano of de bijzondere collectie van Papilio. Heb jij de merken al gespot?

Juist omdat de collectie uit vele soorten en stijlen trouwjurken bestaat is het mogelijk om alle soorten trouwjurk te ontdekken. Waarom stad en land afzoeken als je in 1 winkel je gehele zoektocht kunt houden? Gezellig met je familie en vriendinnen opzoek naar de droomjurk. Pas zo veel stijlen als je wilt en laat je verrassen!

 

"Het formaat van ons bedrijf stelt ons in staat om extra persoonlijke aandacht aan je te besteden"

We onderscheiden ons verder door met unieke en creatieve oplossingen de bruidsjurken op maat te maken.

Het op maat maken van een bruidsjurk gebeurd bij ons op één dag!

Dit is een bewuste keuze omdat bruiden uit het hele land maar ook uit België de weg naar onze winkel vinden. Als bruid is het helemaal niet nodig om meerdere malen op en neer te reizen. Het gaat er om hoe jij er in de laatste weken er Qua figuur uitziet. Op dat moment wordt de bruidsjurk met 100% perfectie op je lichaam afgestemd.

 

We hebben vakkundige coupeuses in huis die door de jaren ervaring ook precies weten hoe een bruidsjurk echt perfect zit. Plooien op de rug of afzakkende bruidsjurken zijn echt een No Go. Een goede coupeuse weet hoe een bruidsjurk op je trouwdag wel perfect zit. Lees hier alles over het op maat maken van je trouwjurk.

 

De unieke samenwerking op ZZP basis maakt dat we allemaal gemotiveerd en enthousiast zijn in ons werk, en dus ook altijd voor perfectie gaan.

De naam

Nikita Bruidsmode in 2009 gestart als verkoop je trouwjurk. Deze naam was in onze ogen niet spannend genoeg om door te vertellen. Tweedehands was 10 jaar geleden nog niet Hip en als bruid ga je dan ook niet trots vertellen dat je een bruidsjurk hebt gekocht bij verkoop je trouwjurk want deze naam verklapt het meteen.

In 2010 hebben we dan ook de zaak vernoemd naar de dochter van Miranda 

"Nikita "

We zien nu vele bruiden komen via de naam Nikita Bruidsmode, Ja die wordt wel doorverteld.

Nikita

Ons Team

Miranda Brugman; Eigenaresse van Nikita Bruidsmode

Haar Motto: De wereld is te klein voor al mijn ideeën.

Houd van: Haar gezin, stralende bruiden en dieren

Wil je meer over Miranda weten, lees dan snel het blog.

Nikita: is de dochter van Miranda en eigenaresse van het trouwjurken passen voor de lol.  Werkzaam als  Coupeuse en Model.

Daarnaast helpt Nikita mee met het geheel op maat maken van de bruidsjurken.

Nikita verteld: Het is geweldig om in de zaak mee te helpen, bruiden meehelpen met de zoektocht naar een bijpassende jurk voor de grote dag, brengt een hele ervaring met zich mee. Geen enkele dag is hetzelfde, dus we laten ons elke dag weer verrassen!

Naast de echte bruiden zijn we enige tijd geleden ook gestart met trouwjurken passen voor de lol. Het is altijd feest wanneer er weer een groepje ingepland staat! Dit werk geeft je energie, je ziet altijd vrolijke mensen om je heen en daar doen we het voor.

 

Yvonne Hoofd Coupeuse en vanaf 2009 al werkzaam bij Nikita Bruidsmode

Yvonne verteldHet werk is erg afwisselend maar vooral dankbaar. Je helpt mee met de passessie en ziet de bruiden stralen.

Als ze dan terug komen voor het op maat maken dan zie je weer een lichte spanning maar zodra ik de bruidsjurk weer aan doe, dan klopt alles weer.

Het op maat maken gebeurd op 1 dag ongeveer 3 weken voor je huwelijk. De bruidsjurk is klaar terwijl jij wacht

Lucy : Coupeuse. Daarnaast helpt ze graag de bruiden en zie je ze ook bij de trouwjurken passen voor de lol afspraken.

Merle: Coupeuse je ziet ze ook bij de pas afspraken en als model op de website. Daarnaast helpt ze graag bij het trouwjurken passen voor de lol afspraken

Teuntje: Zie je meestal bij het trouwjurken passen voor de lol afspraken. En is model voor onze promo en website materiaal.

Amber: Helpt je graag bij de bruiden en bij de  trouwjurken passen voor de lol afspraken. En is model voor op onze website.

Maartje: Helpt je graag bij de bruiden en bij de  trouwjurken passen voor de lol afspraken. En is model voor op onze website.

Anouk: Werkzaam als model en helpt je graag bij het trouwjurken passen voor de lol afspraken.

Anouk verteld: Naast de vrolijkheid van de vele dames die we zien zijn de shoots  onvergetelijk ik kan dan er ook geen genoeg van krijgen.

 

Nina: Helpt graag bij het trouwjurken passen voor de lol en zie je ook als model op onze website.

Emmy: Werkt graag mee naar fotoshoots en zie je als model dan ook op de website

Onze Missie

 

We willen dat jij het pas moment ervaart als een onvergetelijke gebeurtenis. Waar jij na 20 jaar nog met een glimlach om je lippen aan terug denkt.

Een geweldige beleving die voor iedereen geweldig is. Dat Jij je de Bruid voelt door de persoonlijke aandacht en de rust die je krijgt om de allermooiste bruidsjurk te kunnen vinden. Een trouwjurk die helemaal bij jouw past waarin jij, je bijzonder en mooi in voelt.

Want...

"Een trouwjurk koop je niet voor even, de herinnering blijft je gehele leven"

 

the perfect wedding schrijft over Nikita Bruidsmode

Lees ook dit artikel op Glamourista

Lees ook dit artikel op de mamagids

Lees ook dit artikel op zazazoo

Nikita Bruidsmode, trouwjurk verkopen, trouwjurk kopen, passen, passen voor de lol, trouwen,brabant, grave, nijmegen, huwelijk, eigenaar nikita bruidsmode, team nikita bruidsmode, ervaringen nikita bruidsmode, trouwjurken tweedehands, vintage trouwjurken, secondhand, preloved,