• * Preloved is Hip en Mileubewust
  • Waarom zou je meer betalen
  • Plan snel je afspraak in Whatsapp 06-23545251
  • Elke doordeweekse avond open van 19.00 tot 21.00 uur.
  • We werken op afspraak zodat jij je hele groep kan meenemen.
Welkom » Contact » Blog | Trouwjurken » Trouwen in deze Corona tijd

Trouwen in deze Corona tijd

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 20:19

Hoe trouwen in een 1,5 meter samenleving?

Gaat jullie bruiloft nog door i.v.m. het Coronavirus? Maken jij en je partner nieuwe plannen voor volgend jaar of passen jullie de huidige plannen aan?

Vele vragen komen er op je af. Want met hoeveel personen erbij mag je gaan trouwen en moeten we een mondkapje op?

Het jaar 2020 was HET jaar voor vele bruidsparen.

In Maart kwam Corona ineens opzetten en de bruidsparen werden verrast dat hun mooie dag ineens heel anders zou zijn. Er zijn dus vele trouwdatums verplaatst naar volgend jaar. Wat een domper, je was er samen helemaal klaar voor en dan wordt alles verplaatst.

"Gelukkig wordt er nog steeds getrouwd!"

 

De bruidsparen die nu een bruiloft plannen, weten dat er aanpassingen nodig zijn en dan is het mogelijk om je daarop in te stellen.

Wel wordt ervoor gekozen om anders te trouwen en worden er overwegingen gemaakt qua bruidsjurk.  Echter dames deze dag is niet minder bijzonder want je gaat wel ECHT trouwen met de liefde van je leven. Geniet dus van alles wat nog wel kan, en dat is bijvoorbeeld een trouwjurk!

Wij horen vaak dat het huwelijk nu in het klein gaat plaats vinden en dat de bruidsjurk dan nogmaals uit de kast mag als er ook weer gefeest kan worden. Dit is toch ook superleuk zo kun je twee dagen genieten van je bruidsjurk

 

Tweedehands bruidsjurken geven je voordeel en zekerheid.

De tweedehands bruidsjurken zijn u ook extra in trek. Je hebt een bruidsjurk die ruim 50% goedkoper is maar wel je de echte bruid laat zijn.

En nog een extra voordeel is dat deze bruidsjurken allemaal in voorraad zijn en je dus geen zorgen hoeft te maken of je nog wel een bruidsjurk kunt vinden.

Doordat er geen levertijden zijn kun je altijd nog een bruidsjurk vinden. Geen stress over levertijden. Ook het op maat maken van je bruidsjurk kan met voorzorgsmaatregelen allemaal doorgaan.

 Wil je liever een nieuwe bruidsjurk dan kun je deze ook bij ons vinden. De merken waar wij mee samenwerken o.a.  Enzoani en Bianco Evento hebben een uitstekend voorraad beheer. Dus ook dan hoef jij je echt geen zorgen te maken. Trouwjurken genoeg!

 

 

 

Zie het positieve

Soms vinden bruidsparen het ook wel een voordeel om het lekker klein te kunnen houden en hadden nooit een groot gezelschap op de wishlist staan,

Zo trouwt iedereen op een eigen manier.

Het hoeft dus niet te betekenen dat jullie trouwdag niet speciaal kan zijn. Het is ook wel weer bijzonder om nu te trouwen, op een intieme manier.

Omdat gemeenten zelf de vrijheid hebben voor handhaving en naleving van de gestelde maatregelen, raden wij aan om met jouw huidige trouwlocatie en/of gemeente contact op te nemen over de mogelijkheden. Het kan namelijk zo zijn dat in jouw gemeente alleen in het gemeentehuis getrouwd mag worden, maar het kan ook betekenen dat jullie op jullie gekozen trouwlocatie mogen trouwen gevolgd door een toost!

 

Kijk dus naar wat er wel allemaal kan.

Bekijk ook dit Blog over een corona bruiloft.

Is jullie bruiloft verplaatst naar 2021? Wat was voor jullie de belangrijkste reden om het te verplaatsen?

Wij zijn erg benieuwd hoe jullie gaan trouwen met de aanpassingen die er nu zijn.

 

Corona, Corona bruiloft, mondkapjes, klein feest, bruiloft annuleren, trouwdag verzetten, trouwdatum, trouwjurken met corona, Bruidsjurken op voorraad, samen, mg je trouwen met corona, corona bruiloft, bruiloft afgelast, alternatief bruiloft corona, aantal mensen bruiloft, feliciteren bruiloft, mondkapjes bruiloft, buiten bruiloft corona, bruiloft annuleren, bruidsjurk annuleren, boete corona bruiloft, corona bruiloft tips


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.