Op 9 februari dan zijn we er weer! Plan nu al je Pasafspraak .

Welkom » Contact » Blog | Trouwjurken » Alles wat je moet weten over trouwjurken passen

Alles wat je moet weten over trouwjurken passen

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 12:59

Eindelijk gaat het gebeuren, je mag voor het eerst trouwjurken gaan passen!

Maar wat is nou belangrijk? Hoe maak jij de zoektocht naar een prachtige jurk het makkelijkste voor jezelf en waar kun je allemaal aan denken.

 

Wij hebben een aantal handige tips voor jou als aanstaande bruid op een rij gezet.

 

Tip 1: Ga op onderzoek uit

Hoe gaat jullie dag eruit zien? Wat voor stof vind je mooi? Moet de jurk relaxed en ontspannen zitten, of ga je toch voor de 'prinsessenjurk'?

Dit zijn al allemaal vragen die je aan jezelf kan stellen als je opzoek gaat naar jou droomjurk. Om alles makkelijk op een rij te krijgen is het een goed idee om verschillende dingen op te schrijven, ook is het fijn om voor jezelf een 'moodboard' te gaan maken. Of je nou echt in de bruidstijdschiften gaat duiken en gaat knutselen, of dat je online via bijvoorbeeld Pinterest een bord gaat maken. Er zijn verschillende manieren om je te oriënteren .

Overleg misschien zelfs met jou lover wat hij eventueel mooi vind, alles is mogelijk.

Dus leef je uit en geniet! 

Tip 2: het gezelschap 

Een van de belangrijke dingen is natuurlijk je gezelschap! Voordat je op zoektocht gaat naar jou droomjurk is de vraag natuurlijk. Wie neem je allemaal mee?

Je moeder, schoonmoeder of je zus. Je vriendinnen die natuurlijk ook graag mee willen voor  gezelschap en advies. Maar hoe ga je hier mee om? En wie neem je uiteindelijk mee op jou grote zoektocht.

Als grote tip willen wij jou meegeven dat je gewoon zelf naar je gevoel moet luisteren. Iedereen is natuurlijk anders en iedereen vind iets anders prettig. De een zal dus meer mensen meenemen als de ander. Maar hou ook altijd in je achterhoofd, hoe meer mensen je meeneemt hoe meer meningen gegeven zullen worden. Dit kan natuurlijk super gezellig zijn, maar het kan natuurlijk ook ervoor zorgen dat het alleen maar moeilijker wordt om eventueel een uiteindelijke keuze te maken.

Een lastige situatie aangezien je niemand wil laten vallen, maar gelukkig is hier ook een oplossing voor bedacht. Je kunt natuurlijk iedereen meenemen naar je pas afspraak maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om daarnaast met de andere helft van je gezelschap gewoon  trouwjurken te gaan passen voor de lol. Misschien is dit zelfs nog leuker aangezien je ook elkaar in een trouwjurk ziet. Op deze manier kun jij je oriënteren voor een trouwjurk en kun je toch met iedereen een geweldige dag beleven.

Hierdoor hoeft niemand iets te missen en zorg jij ervoor dat je daarna rustig op zoektocht kan gaan naar 'de' trouwjurk met de rest van jou gezelschap. Het is natuurlijk al spannend genoeg om een passessie te gaan beleven!

En daarnaast is het natuurlijk al helemaal leuk om je vriendinnen dan te verrassen op de grote dag, in 'de' droomjurk. Dubbel pret!

Onze tip dus, luister naar je gevoel en zorg dat jou passessie zo ontspannen mogelijk verloopt. Het is natuurlijk een beleving die je nooit gaat vergeten!

Create new unforgettable memories

Tip 3 Opzoek naar een bijpassende bruidsmode zaak

We beginnen al steeds verder te komen met het plannen van de beleving. Maar nog een goed punt om even een blik op te werpen zijn natuurlijk de verschillende bruidsmode zaken.

Elke bruidsmode zaak heeft zijn eigen stijl en uitstraling. En verschillende aanpakken om 'de' jurk uiteindelijk te vinden.

Kijk dus goed rond, zodat je een bruidsmode zaak vind die helemaal bij jou stijl, gevoel en denkwijze past. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze aanpak en trouwjurken?

Take a look around!

Ontdek ook onze website, er is nog zoveel te zien en te beleven. Het zou leuk zijn als wij je mogen gaan helpen bij jou zoektocht ;)

See you soon!

Tip 4 Last but not least 

Het moment is aangebroken, je mag ergens gaan kijken voor 'de' trouwjurk. Maar wat neem je nou mee naar een passessie? 

De enige grote tip die wij nog hebben is, neem een schoentje mee waar je lekker op kan lopen, met de juiste hakhoogte die je wil gebruiken voor de jurk. Goede schoenen zijn een erg belangrijk onderdeel van jullie dag. Je moet er tenslotte de hele dag op vooruit kunnen, zonder dat je terug denkt aan het feit dat je pijnlijke voeten had.

Zoek dus gewoon voor een lekker zittend en leuk schoentje uit dat bij je past en alles komt goed.

Wij wensen jou heel veel succes bij de zoektocht en wellicht zien we jullie zelfs verschijnen.

 

Plan hier jou pas beleving 

trouwjurken voor de lol, kopen met wie, hoe lang duurt bruidsjurken passen, hoeveel, kopen, tips uitzoeken bruidsjurk, wanneer passen, voorbereiden passessie, afspraak, amsterdam, apeldoorn, ondergoed, bh, den bosch, bussum, corona, coronauitje, uitje, rotterdam, groningen, hoeveel mensen mee passen, fun fitting, vriendinnen, to do, covid-19, blog 


«   »