FAQ

meest gestelde vragen

hartVraag en Antwoord betreffende het kopen van een bruidsjurk._ onderaan  deze pagina staan de vragen over het verkopen van een bruidsjurk.

Vraag: Hoeveel jurken kan ik passen, is er wel keus genoeg?

Antwoord:  Vele jurken ziet u online staan maar er zijn er nog meer. Op dit moment zijn dat er meer dan 500 stuks. Alle soorten en maten.

Vraag: Ben ik verplicht om de accessoires erbij te nemen?

Antwoord: De accessoires die bij de jurk meegeleverd zijn, krijg je er gewoon bij. Deze kunnen we ruilen in je maat of tegen een andere accessoire.

Vraag: Als een jurk mij aanspreekt maar de maat is te groot of te klein?

Antwoord: Een bruidsjurk kan geheel naar wens worden aangepast. Het vermaken van een bruidsjurk een maatje meer of minder hoeft dus geen enkel probleem te zijn. U kunt er voor kiezen om dit tegen schappelijke kosten bij Nikita Bruidsmode te laten verlopen. Maar u kunt ook zelf een Coupeuse uitkiezen.

Vraag:`Zijn de prijzen inclusief vermaakkosten?

Antwoord:  We hebben jurken incl het op maat maken en Excl..

We hebben pakketten klaar voor € 1000,- er dat is ook incl het vermaken van een bruidsjurk.

Of de rubriek een bruidsjurk incl het op maat maken voor € 799,-

Alle andere jurken buiten deze rubrieken zijn Exclusief het op maat maken.

Vraag: Waarom kan ik enkel op afspraak komen?

Antwoord: Elke bruid is uniek en verdient dan ook onze volledige aandacht. Op deze manier worden we niet afgeleid en kunnen we in alle rust met u dingen bespreken en doorpassen. U kunt dan ook niet zomaar even binnen wandelen om te komen snuffellen. We werken echt enkel volgens afspraak.

Vraag: Mag ik foto's maken?

Antwoord: Een foto maken van de bruidsjurk mag als je de jurk echt hebt gekozen.. Inmiddels hebben we de ervaring dat de bruid thuis enorm gaat twijfelen aan haar keuze, als ze al de andere jurk uit haar passessie gaat bekijken. Een bruidsjurk koop je echt met je gevoel.

Vraag: Mag ik ook een afspraak maken zonder dat ik een specifieke jurk op de website heb gezien?

Antwoord: Natuurlijk, de website is puur ter indicatie zodat u een idee krijgt van de stijlen en merken die wij in huis hebben.Bij het passen zal pas duidelijk worden welke stijl echt bij je past.

Vraag: Mag ik iemand meebrengen om te komen passen?

Antwoord: Natuurlijk mag dat, iemand meenemen is immers veel gezelliger. Tip: Neem niet te veel mensen mee, zoveel mensen zoveel wensen. U kunt dan beter (als u een jurk hebt gevonden) een extra afspraak maken om zo de jurk ook aan al uw andere vriendinnen te tonen.

Vraag: Hebben jullie een winkel?

Antwoord: Een winkel is een groot woord. Dan denken we meteen aan een gigantisch winkelpand. Wij hebben diverse gezellige ruimtes die zeker niet onderdoen voor een winkel. De bruiden die hier al zijn geweest, zijn allemaal erg enthousiast over de huiselijke gemoedelijke en ontspannen sfeer. Bij de rubrieken kopen van een bruidsjurk kunt u binnenkijken.

Vraag: Ik woon erg ver weg, stel ik vind een jurk, hoe vaak moet ik dan nog terug komen?

Antwoord: Omdat de klanten van heinde en ver komen hebben we er voor gekozen dat u nog maar eenmaal hoeft terug te komen. Maximaal 2 keer. De jurk wordt 4 a 6 weken voor uw huwelijk geheel op maat gemaakt. U blijft dan bij ons en kunt op de jurk wachten. In de tussentijd kunt u  even ergens wat lunchen of  drinken. Maak er gewoon een feestje van.

Vraag: Mag ik mijn jurk nogmaals aan,  om te showen?

Antwoord: Ja, Natuurlijk harstikke leuk! Het kan voorkomen dat je de jurk ook graag nog aan andere dames wil laten zien. We reserveren dan een extra uurtje voor je, waarin jij heerlijk met de andere dames van je trouwjurk kunt genieten.

Vraag: Hoe werkt de betaling?

Antwoord: Bij de aankoop van een bruidsjurk vragen wij u de eerste helft van het totaal bedrag aan te betalen. De koop is dan gesloten. De tweede helft betaald u bij het op maat maken van de jurk. Dit is 4 a 6 weken voor uw huwelijk. U kunt ook in maandelijkse termijnen bij ons betalen, zonder extra kosten.

Vraag: Kan ik ook losse accessoires kopen?

Antwoord: Ja, in combinatie met een aankoop van een bruidsjurk is dat mogelijk. U kunt bij ons rainbowschoenen, sluiers en lingerie bij ons vinden.

Vraag: Kan ik een bruidsjurk reserveren?

Antwoord: Nee, helaas kunnen we door de vele aanvragen geen bruidsjurken meer apart voor u houden. Heeft u een mooie jurk op het oog. Maak dan op een kort termijn een afspraak.

Vraag: Verkopen jullie ook nieuwe bruidsjurken?

Antwoord: Jazeker, wij verkopen ook nieuwe bruidsjurken van bekende merken en Exclusieve bruidsjuren die nergens anderds verkrijgbaar zijn.. De jurken zijn zichtbaar op onze website er staat bij of er een pasmodel aanwezig is.

Waarom staat er in mijn Paskamer, betaling bij ophalen?

Wij verkopen enkel de bruidsjurken vanuit onze winkel. dus bieden geen online verkoop van de bruidsjurken aan. Een bruidsjurk vanaf een foto aanschaffen is echt onmogelijk. Deze moet je echt passen en zien hoe deze echt staat.

Vraag: Kan ik jullie telefonisch bereiken?

Als we met klanten in gesprek zijn of met een passessie bezig zijn,vinden wij het naar de klant toe erg onbeleefd om steeds de telefoon tussendoor op te nemen. We vragen u daarvoor begrip.

U kunt per e-mail , sms of whats app uw eventuele vraag stellen.

Hebt u geen antwoord kunnen vinden neem dan contact op met Nikita Bruidsmode

 

 

agora weddingdress

 

hart Vraag en Antwoord betreffende het inbrengen- verkopen van een bruidsjurk.

Vraag: Ik heb een hele mooie trouwjurk en wil die verkopen hoe werkt dit?

Antwoord: Alle informatie over het inbrengen van een bruidsjurk kunt u vinden op deze  pagina bruidsjurk inschrijven,

Vraag: Als mijn jurk verkocht wordt, hoeveel moet ik dan aan jullie betalen?

Antwoord: Helemaal niets , op de pagina bruidsjurk inschrijven  kunt u hier alles over lezen,

Vraag: Jullie Kopen trouwjurken over?

Antwoord: Nee, u kunt een trouwjurk inbrengen zodat wij deze voor u proberen te verkopen. ( bemiddeling in verkoop).

Deze manier is voor u het beste omdat u dan zelf het meeste geld aan de verkoop van uw jurk overhoud.

Als een jurk overgekocht wordt ontvangt u natuurlijk veel minder dan wat de jurk werkelijk waard is.

Vraag: Hoe groot is de kans dat mijn jurk verkocht wordt?

Antwoord: De bruid die bij ons binnenstapt, krijgt van ons alle trouwjurken in haar gangbare maat te zien.

Er zijn 3 factoren waar een bruidsjurk aan moet voldoen.

  1.  Als eerste moet de bruid de jurk ook mooi vinden en deze  willen passen.
  2. De bruid moet de prijs aantrekkelijk vinden. De eenmaal gedragen jurken onder de € 1000,- zijn interessant.
  3. De jurk moet ook aangepast kunnen worden naar het lichaam van de bruid. (Een jurk die te kort is in lengte kan niet altijd langer gemaakt worden)

Als deze drie punten aanwezig zijn en de bruid loopt stralend rond, dan kan er dus een koop plaatsvinden.

Vraag: Heeft het nu zin om de trouwjurk in te brengen , is het trouwseizoen niet voorbij?

Antwoord: Wij hebben geen specifieke periodes, we hebben bruiden die binnen 2 weken trouwen, 2 maanden of pas een jaar later. Omdat wij alles op voorraad hebben kunnen de bruiden dus op een kort termijn nog een jurk vinden.

Vraag: Is het de bedoeling dat ik mijn bruidsjurk bij jullie breng?

Antwoord: Ja, anders is het voor ons erg moeilijk om te bepalen wat we aan onze klanten gaan verkopen. Daarnaast is juist de extra kracht dat de jurken hier gepast kunnen worden. Wij maken een afspraak betreffende inbrengdagen en u komt de jurk persoonlijk brengen. U ziet dan waar de jurk komt te hangen en wie wij zijn. Daarnaast is het wel prettig voor ons om extra details over de jurk te horen. Als de afstand te ver is, dan kunt u er voor kiezen om uw jurk per verzekerde verzending ons toe te sturen.

Vraag: Kan ik mijn trouwjurk zo afgeven?

Antwoord: Een trouwjurk is een kostbaar bezit en graag willen we dan ook de jurk met u samen controleren. Na de controle ronden we samen het inbrengcontract af en gaat uw jaartermijn in.

Vraag: Wat is het voordeel om via jullie de verkoop te laten lopen?

Antwoord: Klanten kunnen bij ons (zelf heeft u geen mensen aan huis) in alle rust bruidsjurken komen passen, we zullen dan ook andere jurken in de betreffende maat of stijl aanbieden. Op deze manier wordt een trouwjurk dus vaker getoond, de kans op verkoop is dus vele malen hoger. De klant hoeft immers maar naar een adres om meerdere eenmaal gedragen jurken te passen. Een bruidsjurk moet ook altijd aangepast worden op maat en de bruid kan dit meteen bij ons regelen.

Vraag: Mijn bruidsjurk heeft geen specifiek merk is dat een probleem?

Antwoord: Helaas nemen we enkel bruidsjurken in van bekende bruidsmodemerken.

Vraag: Mijn bruidsjurk is niet gereinigd kan ik hem toch inbrengen?

Antwoord: Ja, dat kan mits u er voor kiest deze via Nikita Bruidsmode te laten rienigen. Een bruidsjurk dient gereinigd de verkoop in te gaan. Via het inschrijfformulier kunt u de mogelijkheden voor het reinigen doorlezen.

U kunt aangeven via de website dat u de jurk na het stomen bij nikita bruidsmode wenst in te brengen. Uw jurk zal dan bij ons schoon afgeleverd worden.

Vraag: Hoe bepaal ik de vraagprijs:

Antwoord: Op het inschrijfformulier ziet u een prijstabel met uitleg aan welke prijs u moet denken. dit vind u allemaal bij de rubriek een bruidsjurk verkopen.

Vraag: Mijn jurk is ouder dan 3 jaar kan ik deze inbrengen?

Antwoord: Voor de verkoopafdeling is deze dan helaas te oud. U kunt de jurk nog wel voor de sales  aanmelden. Kijk op het inschrijfformulier welke collectiejaren we op dit moment nog innemen. We merken dat bruidsjurken toch erg trendgevoelig zijn. Bepaalde merken zoals cymbeline - pronovias -creations- linea en rembo styling houden soms jurken langer in de collectie. Twijfelt u of dat uw jurk nog geschikt is, neem dan contact met ons op.

Vraag: Hoe gaan jullie met de jurken om?

Antwoord: We kunnen ons heel goed voorstellen dat u zeker wil zijn over waar u de trouwjurk nu precies komt te hangen. Een trouwjurk is immers een kostbaar bezit. In de rubriek inbrengen van een trouwjurk staat dan ook onze werkwijze beschreven. Als u een jurk inbrengt kunt u persoonlijk met ons kennismaken

Vraag: Ik woon te ver weg mag ik mijn jurk toezenden?

Ook dat is mogelijk. Dit kunt u na inschrijving bij ons aangeven zodat we weten dat er een trouwjurk via de post komt. Een verzending is altijd voor uw eigen risico.

Vraag: Kan ik jullie telefonisch bereiken?

Als we met klanten in gesprek zijn of met een passessie bezig zijn,vinden wij het naar de klant toe erg onbeleefd om steeds de telefoon tussendoor op te nemen. We vragen u daarvoor begrip.

U kunt per e-mail - whatsapp uw eventuele vraag stellen.

Hebt u geen antwoord kunnen vinden neem dan contact op met Nikita Bruidsmode

 

Wlekom bij Nikita Bruidsmode, het bedrijf Nikita Bruidsmode

trouwjurken passen is een beleving die je nooit meer vergeet,

tweedehands trouwjruken, vintage, bohemian, 2e hands bruidsjurken

goedkope trouwjurken, tweeehands

eexclusieve bruidsmode merken, uneke bruidsjurken

Bruidsjurken collectie 2017-2018 nieuwe bruidscollecties

trouwjurk verkopen, verkoop je trouwjurk, bruidsjurk te koop, aangeboden twedehands trouwjurk

bruidsjurken sale, outlet, acties, kortingen,

Pasafspraak maken, plan je passessie, trouwjurken passen, bruidsjurken passen

Paskamer

Nog geen jurken in de paskamer.

compleet bruidspakket voor 1000,- super sale

Bij nIkita Bruidsmode ben je ook zeker van je aankoop

10% korting op je trouwjurk

10% korting op je trouwjurk, bruidsjurk met kortingen

© 2015 - 2017 Nikita Bruidsmode Tweedehands -outlet- Budget en Nieuwe trouwjurken! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.