Welkom » Bride at home

Bride at home!

Door het gevolg van het Corona virus heeft de overheid nieuwe maatregelen getroffen, helaas houd dit in dat iedereen tijdelijk zoveel mogelijk thuis moet blijven. Maar wat ga je in de tussentijd allemaal doen? Wij hebben daar iets leuks op bedacht.

Als je niet langs kan komen om een bride party te beleven.., waarom haal je het feest dan gewoon niet naar je eigen huis?

Hoe leuk is het ,om gewoon gezellig met een vriendin, je zus of moeder thuis trouwjurken te passen. Dat is nu mogelijk!

Een speciaal voor jullie samengestelde 'Bride box' 

 

 

Een box bestaand uit een paar mooie trouwjurken met sluier en bijpassende schoenen. Door middel van onze bruidenpraat pot heb je leuke vragen en leuke opdrachten om te doen. Zo maak je jullie beleving nog gezelliger!

 

 

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om jullie box aan te vullen met leuke extra's zoals bijvoorbeeld een leuke polaroid camera of lekkere cupcakes met een lekker flesje bubbels.

 

Stel je pakket zelf samen! 

 

Nu ontstaat vast de vraag...

Als ik een Bride Box op wil komen halen, heb ik dan geen kans om zelf besmet te worden door het corona virus?

Zelf hebben wij dit goed doorgesproken met een medewerker van het RIVM. Ook wij hebben deze vraag voorgelegd en besproken welke maatregelen wij moeten hanteren zodat iedereen toch van deze leuke activiteit kan genieten.

Dit houd dus in dat onze boxen zorgvuldig worden gereinigd, daarnaast hebben wij de box aangepast voor kleinere groepen van dus maximaal 3 personen.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zich ook zorgvuldig aan de richtlijnen van het RIVM houd. zodat de kans van besmetting zo klein mogelijk is. 

 

Stay at Home, stay safe and make fun together!

 

Wil jij een Bride Box huren?

Meld je dan aan middels het aanvraagformulier.

 

 

 

Trouwjurken, Thuis, fun passen, Fun fitting, trouwjurken passen voor de lol, Bride box, Nikita Bruidsmode, Trouwjurken thuis passen, Trouwen thuis, Jurken huren, huren, Trouwjurken huren,

Jurken