Home » Een bruidsjurk met een verhaal » In gesprek met Wendy

In gesprek met Wendy

Gepubliceerd op 30 oktober 2018 om 13:51

Wendy, ze heeft bij Nikita Bruidsmode een Enzoani bruidsjurk gebracht voor de verkoop.

Wendy verteld over hun prachtige dag.

Een trouwdag op het strand- Beachwedding.

Is dit een sfeer die je ook aanspreekt, bekijk dan zeker ook het Magazine.

Het aanzoek

 

Na een aantal jaren vrienden te zijn, zijn we 15 jaar geleden een stelletje geworden en heb op mijn 40e verjaardag het initiatief genomen om mijn man ten huwelijk te vragen. Van trouwen was eigenlijk nooit sprake, maar voor mij en de kinderen wel steeds meer een droom. Omdat mijn opa en oma al op leeftijd zijn en mijn schoonvader al jong Alzheimer kreeg, was dit nu wel de tijd ervoor.

Waarom dit Thema?

We wilde niet een standaard huwelijk, want een hele dag feest zou veel te druk voor hun zijn. We wilde het huwelijk met ons eigen gezin vieren op het strand van Curaçao, om een maand later op ons trouwfeest te proosten met familie en vrienden.

 

Keuze van de jurk

Ik wilde graag een strapless-jurk met kant die lekker soepel valt en kwam al snel bij het Merk Blue by Enzoani. Toen ik hem aan had, was dit echt mijn jurk alleen miste ik de sparkle in de zon en is hij aangepast met een extra laagje glitter-tule. Doordat we al een paar dagen op Curaçao waren en dus lekker gekleurd zouden zijn voor de bruiloft, wilde ik de rug wat dieper.

 

Het kant van de jurk

Omdat ik me makkelijk wilde bewegen op zowel de bruiloft als het feest, leek me de sleep niet echt handig, dus heb hem in laten korten waardoor het kant voor de jurk van mijn dochter gebruikt kon worden.

 

Wendy, heeft dus met de verschillende aanpassingen een hele eigen jurk gemaakt. Deze jurk is dus exclusief te noemen, er is geen tweede van!

 

 

De dag!

 

We hebben een super relaxte bruiloft gehad op Curaçao! Met dezelfde man (en kinderen), dezelfde jurk en hetzelfde plekje op het strand zouden we het zo weer over doen… Liefs Wendy en René

 

 

Deze bruidsjurk hangt bij ons in de verkoop.

Wil meer van deze jurk zien


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.