Wil jij een Passessie

Bruiden van 2019

Voordat je het weet is het zover, we hebben de countdown op 1 januari gezet!

2019 is jullie jaar !

Heb je al zin om te gaan passen![/vc_column_text][/vc_column_inner]

[/vc_column][/vc_row]

Miranda

Eigenaresse

De zomer was fantastisch nu gaan we genieten van de nazomer en we zien de eerste bruiden voor 2019 al twijfelachtig komen.

Welkom, Bride to Be 🙂

Heb je in de afgelopen vakantie een aanzoek gehad of zelf een aanzoek gedaan? Dan wil je op pad, om bruidsjurken te gaan passen. Dat begrijp ik maar al te goed.

Kom snel je verhaal over jullie aanzoek vertellen, we vinden dit prachtig om te horen. Vertel over jullie idee van de dag en laat me je pinterest bord zien van bruidsjurken die je hebt bewaard.

 

We stellen een mooi rek samen met bruidsjurken die jij had gepint en bruidsjurken waarvan je meegebrachte gasten denken, dat deze perfect bij je passen. Stiekem een aantal bruidsjurken waarvan wij denken ook zeker even proberen 🙂

Wie weet? Heb je dadelijk de jurk die jij op het plaatje zo mooi vond? Of misschien wel iets heel anders.

Laat je verrassen!

Nikita Bruidsmode

Wat een beleving

We kunnen hele mooie verhalen vertellen waarom je juist bij ons moet komen maar we laten liever mensen aan het woord die zelf de ervaring hebben gehad.

Op deze pagina nemen we je mee in de wereld van Nikita Bruidsmode.

Nikita Bruidsmode staat voor relaxed en ontspannen. Een bruidsjurk uitkiezen is al spannend genoeg. Kom gewoon in de kleding waarin jij je prettig voelt. Neem de mensen mee, waarbij jij je prettig voelt.

En samen komen we dan in onze huiselijke sfeer helemaal los.

Natuurlijk is het begin spannend maar je gaat snel genoeg merken dat het eigenlijk een schitterend moment is, wat jij gaat delen met je geliefde mensen en ons.

Geniet en laat het gebeuren. Je gaat vanzelf stralen als je DE perfecte bruidsjurk aan hebt.

Wil je dit in een knusse sfeer beleven, dan past Nikita Bruidsmode perfect bij je.

Maak vrijblijvend een pasafspraak.

 

Kan ik nu nog een afspraak plannen?

Jazeker!

Omdat we ook elke doordeweekse avond beschikbaar zijn,hebben we vele mogelijkheden om dames in te plannen. We plannen kunnen twee bruiden tegelijk inplannen. het voordeel van de avonden is dat je niet alleen de drukke zaterdagen hoeft te kiezen en geen vrij hoeft te nemen van je werk.

Is het niet te vroeg of te laat?

om nu al of nog te komen?

Volgend jaar 2019 is jullie jaar. Nu wil je natuurlijk op bruidsjurken pad maar twijfelt of dit niet te vroeg is?Nee hoor, het bijzondere aan een bruidsjurk is dat als je eenmaal verliefd wordt, dit over een jaar ook weer bent. Een bruidsjurk is de perfecte match met je, en dat veranderd in een jaar echt niet.

Jullie trouwen dit jaar en je vraagt je af, ben ik niet te laat om nog een bruidsjurk te vinden? Nee zeker niet. Alle eenmaal gedragen jurken hangen in voorraad. De jurk die jij geweldig gaat vinden, is dan ook gewoon jouw jurk!

Wil jij ook zo stralen?

Wat gaan we doen?

Voorbereiding

lachen, ontspannen

Ontspannen

Natuurlijk, het is spannend als je de afspraak hebt gemaakt want je mag dadelijk dan ECHT een bruidsjurk aan. Maar kom naar ons toe zoals je bent. Trek kleren aan waar jij je prettig in voelt, dat doen wij ook. Wij houden van een ontspannen en gemoedelijke sfeer, want het uitzoeken van een bruidsjurk is al lastig genoeg.

Je hoeft ons dan ook niet op naaldhakken te verwachten of in mantelpakjes. Nee, wij zijn Nikita Bruidsmode. Een glamour service in een relaxte sfeer!

1

We maken een afspraak

Je kunt ons bereiken via whats app, (zie button rechts onderin ) om snel een afspraak af te stemmen.

2

De Ontmoeting

Op de afgesproken dag , kom je naar ons toe en gaan we even gezellig met zijn allen aan de koffie of thee. Tijd om even kennis te maken!

3

Jurken uit zoeken.

Nadat we hebben kennis gemaakt, en hebben geinformeerd aan je gasten in welke stijl Bruidsjurk ze denken jou te zien 🙂 Gaan we met THE BRIDE TO BE alleen een rek met jurken samenstellen die ze graag wil passen. De eerste keuze laten we graag aan de bruid over, wat heeft ze in haar hoofd en hoe staat dit dan? We hangen er ook Bruidsjurken bij die je gasten in de sfeer hebben aangegeven. Zodra het rekje klaar is, komen je gasten erbij en gaan we beginnen met het passen van de jurken.

4

Is het een YES?

Dat is natuurlijk de vraag. Wij adviseren je en laten je echt vele stijlen zien en voelen. Maar of het DE jurk is dat weet allen jij. Wij zien het moment dat jij DE juiste jurk aan trekt altijd gebeuren. Maar durf je al de JA te geven, is het JOUW jurk? Dit laten wij geheel aan jou over. Nee, we gaan niet met kortingen strooien voor snelle beslissers etc. Jij moet je prachtig en zeker voelen over de jurk en dan hebben wij een YES moment wat geweldig is om dan te vieren.

Wat zijn we trots

Wat zeggen de bruiden zelf

Bruiden vertellen

Anne

“Wat een superservice bij Nikita. Hoewel de prijzen gunstig zijn, is de service echt de belangrijkste reden om vooral hier je jurk te kopen. Zowel verkoopsters als coupeuses zijn erg vriendelijk en denken enorm met je mee (en vooral in allerhande oplossingen i.p.v. problemen). Zij gaan echt the extra mile om het 100% naar je zin te maken, heel bijzonder! Ik voelde me aan het eind van de dag zelfs bezwaard dat de vermaakkosten een vast bedrag was, want eigenlijk was dit veel meer waard. Ik ben erg blij dat ik hier mijn jurk heb gekocht en zou het iedereen aanbevelen! Keep up the good work!”

Anne-Mieke

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daarop wordt de jurk helemaal afgestemd. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Dees

Wat een service! last minute een trouwjurk gevonden voor mijn zusje. Toen wist ik het al meteen ; dit wil ik! Wat een service! Zo vriendelijk, behulpzaam, en vakbekwaam. Hier is het echt jou dag, jou jurk. Ze hebben alle tijd van de wereld voor je onder het genot van de lekkerste koffie. Wat ik vooral fijn vind is het persoonlijke contact, de ruime keuze, en niks is teveel. Ik kan het iedereen aanraden, als je je een echte bruid wilt voelen, this is the place to be!

Eveline

Na een teleurstellende ervaring bij bruidsjurken outlet in Boxmeer, via Google bij Nikita bruidsmode terecht gekomen. Wát een wereld van verschil! Bij Nikita wordt je zo professioneel, maar vooral warm en persoonlijk geholpen. Ze hebben een enorme mooie en uitgebreide collectie en scherpe prijzen. Een enorme deskundigheid en goede kijk en feeling met wat je wilt/bij je past. Had ik eerder van hun bestaan geweten, was ik nooit ergens anders naar binnen gelopen. Begin je zoektocht bij Nikita en je spaart je enorm veel tijd en stress!! 🙂

Mannen vertellen

JACK

In één woord geweldig! Gewoon geen woorden voor, wat was ze mooi.

MARTIN

Ik mocht natuurlijk niks weten over de jurk maar wat was het was moeilijk voor haar om me niets te vertellen.

Op onze trouwdag zag ik de allermooiste vrouw van de trap af komen. Dat beeld vergeet ik nooit meer.

Alex

Over het algemeen ben ik vrij nuchter, en had dan ook geen voorstelling gemaakt over de jurk.

Maar echt schitterend! Zie het dan maar eens droog te houden.

TOM

Ze heeft me vele boeken met bruidsjurken laten zien, en maar vissen wat ik mooi vond. Ik gaf steeds aan dat alles mooi was, het maakte me echt niet uit als ze maar ging stralen.

Ze straalde , ze was echt schitterend!

“ Hier doen we het voor ”

Bedankt allemaal!

Wist je dat?

Wij meer doen

Een bruidsjurk kopen en bedankt!  Nee, dat is echt zo onpersoonlijk je bent toch geen nummertje. Je laat wel serieus gespaard geld achter. Wij hebben geen riant pand, geen headsets en geen Randy.

Maar we hebben wel respect voor jouw als persoon, voor jullie budget en een luisterend oor.
Wij vinden ook dat je tijdens de aankoop van je bruidsjurk nog na moet gaan denken over je accessoires. Ineens alles kopen is echt Way too much op een dag! En ook echt niet nodig, er zijn zoveel leuke spullen te verkrijgen. Nadat je de jurk hebt gevonden, kun je pas over je kapsel en zo gaan nadenken.  Nog alle tijd!

In de maanden richting jullie huwelijk heb je vast nog dingen waar je onzeker over wordt, of je wil graag even een deskundige mening. Je start je  Whats APP en wij staan voor je klaar. We staan voor je klaar tot aan het JA woord en ook daarna willen we graag de mooie foto’s en verhalen van jullie dag horen.

Dat is Nikita Bruidsmode

Gaan we elkaar zien?

Gezellig

Zin om langs te komen?

Blijf op de hoogte

Laatste nieuws

Trouwjurk verkopen- Bruidsjurk verkopen

september 18, 2018

  Een trouwjurk zelf verkopen dat valt echt niet mee. Een bruidsjurk is anders dan normale kleding en ook de pasvorm is heel anders. Bruiden willen graag een tweedehands trouwjurk, prijstechnisch interessant en het is een milieubewuste keuze.   Milieubewust Als verkopende bruid denk je waarschijnlijk alleen aan het feit, wat moet ik nog met […]

READ MORE

We zoeken dames! Ben jij Creatief?

augustus 27, 2018

READ MORE

Bruidsmeisjes

augustus 27, 2018

READ MORE
VIEW ALL POSTS

Dorp

Wanroij

Adres

Dorpsstraat 10E
5446 AN

Gratis Parkeren

Recht voor de deur.
Kerkplein

WhatsApp us
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →