trouwjurk verkopen

18 september 2018

Geen reacties

Home News

Trouwjurk verkopen- Bruidsjurk verkopen

Trouwjurk verkopen- Bruidsjurk verkopen

 

Een trouwjurk zelf verkopen dat valt echt niet mee. Een bruidsjurk is anders dan normale kleding en ook de pasvorm is heel anders.

Bruiden willen graag een tweedehands trouwjurk, prijstechnisch interessant en het is een milieubewuste keuze.

 

Milieubewust

mileu bewust

Als verkopende bruid denk je waarschijnlijk alleen aan het feit, wat moet ik nog met deze mooie bruidsjurk?

Je wil er dan ook graag iemands anders weer blij mee maken.

Maar dan komt het, want je hebt er toch een emotionele waarde mee.

En je hebt er zelf het nodige voor betaald, dus je wil er ook een schappelijk bedrag voor terug.

 

 

 

Opkopen

Dat je een schappelijke prijs wil vragen dat is een logische gedachte, en  ook wij vinden dat een bruidsjurk naar waarde verkocht mag gaan worden. Daarom kopen wij ze niet over maar bemiddelen wij voor jouw. Daarmee hou jij zelf een eerlijk bedrag over en weet je dat er professioneel mee wordt omgegaan.

Er zijn bedrijven die meteen de bruidsjurk willen overkopen, en als je minder waarde hecht aan het geld maar heel snel van je bruidsjurk wil af zijn, is dat een prima optie.

Ze bieden natuurlijk een veel lager bedrag, want anders is de winst voor hen ook weg. Maar als jij daar blij mee bent dan is je bruidsjurk verkocht.

 

 

 

 

 

 

Te romantisch

Persoonlijk zijn wij daar te romantisch voor, we idealiseren een bruidsjurk misschien wel te veel. Wij vinden het een mooi idee, dat als je bruidsjurk wordt verkocht, je daar een mooi sieraad voor terug kunt kopen, en dan bedoelen we geen standaard ketting.

Verkoop

Een verkoop kunnen wij  helaas niet garanderen in een jaartermijn. inmiddels hebben we 10 jaar ervaring en weten dat 70% van de ingebrachte bruidsjurken binnen een jaar verkocht wordt. Dat is echt heel veel. Tweedehands wordt steeds hipper en dames zoeken nu ook echt bewust naar tweedehands.

We ontvangen bruiden uit geheel Nederland en België omdat ze ons concept waarderen en het een mooi idee vinden om een bruidsjurk nogmaals te dragen. Ze vinden het ook erg leuk om op de website alle bruidsjurken te zien staan. De foto’s laten de realiteit zijn en dames kunnen dus goed zien hoe een bruidsjurk staat in hun confectiemaat.

Ze kijken verrassend genoeg ook erg naar de sfeer – accessoires en decoratie. Stuur ons dus je mooiste foto’s door. De eerste indruk is al belangrijk voor de verkoop van je bruidsjurk. Overweeg ook even heel serieus of dat je gezicht vervaagd moet worden, dit levert namelijk veel minder kliks op.

 

 

 

 

De bruid

Wordt mijn bruidsjurk dan wel verkocht ?

 

Natuurlijk willen wij graag zeggen, JAZEKER  ! Breng je bruidsjurk bij ons en wij verkopen hem voor je.

Alleen dat kunnen we gewoon weg niet garanderen.

Een bruid beslist namelijk of een Bruidsjurk haar droomjurk ook is. Ze kan je trouwjurk tijdens een pass-sessie  proberen maar de keuze maakt uiteindelijk de bruid.

Over het algemeen wordt er  één bruidsjurk gekocht, en deze bruidsjurk moet dan ook echt de droomjurk zijn.

Dit gevoel heb je zelf  nog niet zo lang geleden ook gehad in je zoektocht naar je droomjurk. Je hebt waarschijnlijk ook meerdere bruidsjurken aangehad en deze bruidsjurk was DE bruidsjurk die het helemaal voor je was en waar jij verliefd op bent geworden.

Dit is bij ons dus niet anders.

We begrijpen het ook als jij het niet begrijpt, dat jouw mooie bruidsjurk dan nog niet is gekozen! Want deze jurk is voor jouw de allermooiste bruidsjurk die er bestaat.

En met jouw vinden alle andere eigenaresse dit van hun eigen bruidsjurk. We zijn dan ook heel erg blij mee dat er zoveel verschillende bruidsjurken zijn. Dat er zoveel keuze is, dat dames nu van verre komen om een bruidsjurk uit te zoeken. De kans dat jouw bruidsjurk verkocht wordt is dus vele malen groter dan bij je thuis.

 

Hoe snel:

Vorige week hebben we weer een topper gehad. Er was een bruid aan het passen en een dame kwam haar jurk voor verkoop brengen.  Bij het zien van de bruidsjurk dacht ik alleen maar, deze moet naar de paskamer deze bruid moet deze jurk aan. Ze wil hem graag passen en JA! Verkocht!

Zo snel kan het dus gaan, een bruidsjurk kan binnen een uur- dag- week-maand maar ook het einde van het jaartermijn verkocht worden.

 

 

GEFELICITEERD!

bruid, gelukkig, lachen, verkocht, verkoop. trouwjurk verkopen, verkoopjetrouwjurk, wanroij,

 

We zijn er trots op dat  VELE  bruidsjurken 70%  een match vinden via Nikita bruidmode met een bruid.

En dat alles dan klopt! Een geslaagde VERKOOP wat we vieren met champagne!

Wij maken 2 klanten blij! Jij als inbrengklant en natuurlijk de kersverse bruid.

Onze vakkundige en creatieve coupeuses zullen alles er aan doen om een verkoop wel te laten lukken. Ze kunnen bruidsjurken zo enorm aanpassen dat ik zelfs daar nog verbaast over kan zijn.

Meld je aan!

Geef je bruidsjurk een eerlijke kans en meld je hier aan en start met de verkoop van je trouwjurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp us
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →